La noi la Galati sa veniti ! (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Seara buna la fete!

Sper ca gravidutele sunt bine, iar restul fetelor petrec un we. placut.

Sa va povestesc eu cum am reusit sa-mi mai fac o "prietena" romanca azi.

Aici la noi la Castel, fiindca este un cartier militar important, se organizeaza in fiecare an, cam pe la sfarsitul lunii septembrie o cursa de cross, alergare de semi-maraton (21,5) km si o alta mai mica de 10 km.
Cum sotul meu este militar, face mult sport, este obligat sa alerge semi-maratonul. Face asta de cand este la armata franceza, 10 ani.
Cum anul acesta s-a intamplat sa fiu acasa in aceasta perioada si cum este si fratele meu la mine, am zis sa profit de ocazie si sa alerg si eu cursa de 10 km. Eu nu sunt o super alergatoare de felul meu, alergatoare de duminica as zice, dar am zis ca nu ar fii rau si m-am antrenat timp de 3 saptamani, alergam tot la 2 zile, in fine...azi am alergat, termin cursa in 58 de min., tare mandra de mine caci nu alergasem pt. podium si nu eram nici printre ultimii, trec sa recuperez cheia de la masina caci o lasasem la o vecina care asistase la cursa ca si spectator-sustinator. Acolo, o romanca, pe care o stiam asa mai de prin auzite, nici un fel de gluma sau prietenie cu ea
i-mi tanteste cu un ranjet pe buze si cu un ton batjocoritor:" Te-a intrecut baba, ha!ha!"(
Inaintea mea, trecuse o alergatoare mai in varsta, care cred ca facuse sport mult la viata ei, alerga foarte bine si chiar am admirat-o pe timpul cursei). Am raspuns sec" Bravo ei" la care a mea romanca continua " Da te-a intrecut!"
Nu va spun ca am vazut negru in fata ochilor, si in plus mi-a stricat si buna dispozitie, dar nu m-am abtinut si i-am spus vreo doua ca nu cred ca-mi va mai da buna ziua.
Si asa cu aventurile mele cu romancele. Multe amice frantuzoaice erau si ele bucuroase cu mine si pt. mine, dar cu romancele...ratare!

Hai ca v-am inebunit, dar voi aici sunteti prietenele mele virtuale si tare i-mi place aici cu voi!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna dimineata fetelor!
Acum 2 minute m-a sunat Alina, care s-a internat azi la 08:30 dupa 3 zile de dureri cumplite, o noapte cu contractii la 5 minute, si la 10:30 a nascut un baietel de 3,200. A nascut natural, cu o asistenta draguta, era Tapliuc de garda, dar mare implicatie n-a avut Dr.
Se simt bine si ea si copilul, de fapt eu la cat de degajat vorbea, am crezut ca ma suna de acasa sa vada ce mai fac.
Va pup, duminica placuta!!!
Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Doamne,ce veste frumoasa! Felicitari Alina! Sa-ti traiasca baietelul si sa fiti sanatosi amandoi!
Almy,asa de degajata ai sa te simti si tu dupa ce nasti,ai sa vezi! Esti cea mai fericita persoana din Univers dupa ce-ti aduci puiutul pe lume.

Mergi la inceput

Felicitari Alinam! Multa sanatate la bb si tie. Sa aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Delphinut,frumos baiat ai! Sa-ti traiasca!Nu stiu daca ai mai aratat pozele pana acum,eu acum le vad pentru prima oara.La ce varsta l-ai dus la bazin?Cred ca-i place la nebunie dupa mutrisoara lui.
Prin februarie-martie aterizez si eu in Franta.Sora mea ne-a invitat sa-i sarbatorim a doua aniversare a lui Vlad acolo.Ea e si nana lui,iar in primavara face un an de cand nu l-a mai vazut,ceea ce-i mult tinand seama ca anul trecut a venit de 3 ori ca sa-l vada.Asa ca vom fi mai aproape.
Fetele sunt ocupate azi,habar nu au ca Alina a nascut.O sa fie o adevarata surpriza pentru ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Felicitari, Alina, sper sa te refaci repede si sa vii cu vesti si poze! La multi ani la bebe!
Alma, tinem pumnii in continuare, sa nasti usor si fara emotii! (decat cele pozitive)
Am fost la restaurantul grecesc, e foarte dragut, o mancare ieftina, buna si multa.
O saptamana buna!

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Merci mult,Vladhana! Unde anume mergi in Fr.?

Pe Sebastien l-am dus la bb inotatori la 6 luni si acum este in elementul lui in apa. Nu inoata, insa se scalda de toata frumusetea. Sare in piscina fara nici o frica sau are o placere deosebita pt. toboganele cu apa. Insa mereu il duc la piscine incalzite, minimum 28°C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Multumesc mult pentru incurajari, fetele. Intrucat maine ma internez, imi prind bine gandurile pozitive. O sa ma intalnesc si cu Alina, dpinde la ce etaj ma duce pe mine. Va pup. Va doresc o saptamana buna. Alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

FELICITARI ALINA! SA VA TRAIASCA PUIUL SI SA CREASCA MARE SI SANATOS!
ALMA, NASTERE USOARA, AI SA VEZI CA O SA TREACA SI O SA FIE BINE!

Mergi la inceput

Delphin,merg langa Strasbourg,in Nordhouse.Ce zici suntem aproape sau nu?

Mergi la inceput