La noi la Galati sa veniti ! (9)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Uoau a nascut Alina ! Super ! Sa fiti sanatosi fericiti si sa va recuperati repede !
Alma , deja esti la spital, dar iti doresc sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
liliac1 spune:
Alina Sa fii sanatoasa, sa fie sanatos si dolofanelul!!! Asteptam poze si "impresii"
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
verutza spune:
Dragele mele,
Nu am avut timp sa intru pe forum, dar am placuta surpriza sa vad ca sunteti bine. Ma bucur mult pentru alinam si sa dea Dumnezeu sa fie amandoi sanatosi.
Almy,
iti tinem pumnii!
Ma bucur sa vad ca ni s-au alaturat si alte fete.
Noi suntem foarte bine cu totii. Azi am fost cu Dalian la neuro la doctorita Schiopul pentru controlul de rigoare. Va amintiti ca in luna iulie Dalian a suferit o lovitura la cap. Cat am fost plecati in Italia, Dalian s-a simtit bine din punct de vedere fizic, dar in schimb a aparut alta problema. A inceput sa faca atacuri de panica: fata de artificii, ploaie, vant sau valuri. Doctorita nu i-a recomandat nici un tratament in urma EEG spunand ca e bine. Ca aceste spaime ii vor trece cu timpul mai ales daca va practica un sport. Totusi eu nu sunt linistita. Ma voi duce cu el si la homeopata sa vedem ce spune. Sa speram ca trecem cu bine si peste asta.
Cand mai organizati o intalnire? Imi pare rau ca nu am ajuns la ultima, dar sper sa ne vedem curand.
Va pup
LauraFlo spune:
Cum sa uitam Vera de accidentul lui Dalian ? Noi te-am sunat imediat dupa accident dar voi erati deja plecati in Italia. Mereu ne-am gandit la baiatul tau si ne-am rugat sa fie bine.
Intalnirea am stabilit-o pe 15 oct parca, dar Cookie stie mai bine . Chiar asa Cookie tot in plimbari sunteti ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Buna fetele!
Si Bravo Alinei!!!
Asa cum spunea Almy am vorbit si eu ieri cu ea la tel si zici ca n-ar fi trecut printr-o nastere. Era calma si nicidecum "lesinata" ca altele . Deci inca o data felicitari multa sanatate tie si puiutului.
Fetele eu o trag rau de tot cu conjunctivita; e conjunctivita virala, deci sunt si racita cu gat umflat si tot ce tine de raceala. Deja de la infectie mi s-au umflat ganglionii de langa ureche. Abia mai respir si abia mai inghit. Fata nu are nimik, nici tacsu..inca...sper sa fie mai rezistenti decat mine.
Nici nu stiu cum sa fac, dr (oftamolog) nu mi-a dat antibiotic din cauza alaptatului deci singurul tratament sunt acele picaturi pt ochi
Cred ca ma apuc sa beau si altceva ca nu mai merge treaba, ii imbolnavesc pe toti.Parca ampicilina mergea cu alaptatul. Voi ce stiti??? Oricum diseara cred ca ma duc si la dr de familie dar mare baza nu am in ea.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
dana_danen spune:
Ma bucur si eu tare mult pt Alina...S-a mai nascut un bebestrumf in Galati..si poate inca unul si azi ...al Almei..
Sa le dea D-zeu sanatate multa si lor si bebeilor..
Ce ma bucur...
Alina..sa fii fericita cu puiul tau.
Almy..curaj..si sa nu fii nici tu lesinata..
LauraFlo spune:
Mai am putin si lesin !
Biroul meu este la acelasi etaj cu sala de mese si astazi colegii mei iubiti si-au comandat ciorba de burta, iar iubitul meu coleg de birou ( contabilul sef de 67 de ani ) mananca pate in BIROU. Pute intr-un hal fara de hal ! Circula mirosul prin tavanul fals fara nici o problema: va dati seama ce combinatie ? Ustoroiul de la ciorba de burta cu pate ?????
Ma duc sa fumez o tigara chiar daca de-abia m-am intors de la fumat !
dana_iulia spune:
V-am redescoperit! Sa-mi fie rusine ca nu am mai dat tare demult aici. Sa nu ma certati prea tare. Ca sa fiu la curent, timp de ceva ore bune am citit tot de la cap 6 pana acu. Asa ca pot spune - sunt la curent cu ce facetiȘ nasteri, zugraveli, nunti si alte plimbari, urcat de scari etc.
Laura trece-ne si pe noi la catalog: Bb Vlad Stefan 11 luni (19 octombrie 2004).
Poate de acum bea si eu cafeaua cu voi, dar de acasa deocamdata.
M-am uitat si pe pozele voastre. O parte va revad pe aici, aleea cu bbi sau e doar o parere...
Va pup, si ne vedem pe 15 daca nu am prea multa treaba, cum vedeti e la cateva zile distanta de petrecerea bblu-lui ( facem 1 an si luam si din mot-asa ca e mare tam-tam) si-a lui ta'su (aceeasi zi). Ele te caut pe mes am vazut ca mi-ai trimis un mesaj. Traiasca bbii!
LauraFlo spune:
V-am trecut pe lista Dana Iulia ! Ar fi frumos sa vii la intalnire !
Iarasi am o saptamana super grea: niste restante la munca, vineri dupa masa petrecre cu firma la Restaurantul mexican, sambata nunta ...condimentat cu zugraveli zilnice si probe la croitoreasa. Copila e la mama pantru doua saptamani pana mi-or aduce termopanul deci e bine in concluzie. sanatate sa fie ca le rezolvam noi pe toate.
Va pup ! Pe maine !
cookie spune:
Salutare, fetili!
M-am intors din preumblari, bucuroasa si nu prea.
M-am plimbat un picut pe la capitala, adica am fost pe la Baby expo si am luat la copil scaun de masina si cate un zorzonel(as fi vrut eu multe, dar n-am dat de inca!
) dar m-am intors cu copilul cu febra mare care nu vrea sa scada! Am avut ieri o zi naspa tare, cu bebe maraicios si somnoros si o noapte minunata, va dati seama!
Am fost cu ea la doctor imediat, incepem cu antibiotic, ca nu se mai poate!
Am vorbit si cu Alina ieri, era super fericita si voioasa, de ziceai ca e plecata putin in concediu!
Sper ca si Almy sa fie OK, n-are nimeni un numar de telefon sa afle de ea?
In legatura cu intalnirea, v-am spus ca 15 o sa fie intr-o sambata, nu credeti ca ar fi mai bine sa ne vedem joi, pe 13?
Nu va feriti de cifra asta, nu-i asa?