La noi la Galati sa veniti ! (9)
Raspunsuri - Pagina 11
cookie spune:
Ele, eu tin minte ca ampicilina e OK la alaptat, am luat si eu cand avea bebe 2 luni si am racit tare.
si sanatate!
Am uitat: pentru draguta de Denisa, ca doar azi e ziua ei!
Abia astept luna viitoare sa faca cinste cu o felie de tort!
Laura, dar vad ca nici tu nu te-ncurci cu programul!
Ai cate ceva de facut pe ici pe colo!
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Da, Cookie sunt in plina desfasurare : ieri a venit si tamplarul si am studiat reviste de mobila. Se pare ( daca ne va conveni pretul ) ca vom face biblioteca la comanda. Tipul acesta i-a lucrat unui coleg mobila de bucatarie si fiindca ne-a placut l-am chemat si noi, in doua zile ne da si pretul, ne-a promis ca in jur de 10 oct va fi gata mobila.
Acum am jumatate de sufragerie colorata: a reusit zugravul sa de-a prima mana de var colorat. Se pare ca am reusit sa alegem o culoare placuta ( aveam foarte multe dubii pana s-o vedem data pe pereti ): e un crem putin mai galben . Oricum cand va fi totul gata voi face poze si ve-ti vedea si voi, sau poate tinem o intalnire la mine acasa asta daca nu cumva v-ati saturat de case si nu vreti la aer.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
korinna spune:
Neatza gagici!
Felicitari Alinei pt bebeul proaspat adus pe lume!!!Si nastere usoara pt Almy..o sa fie bine.
eu...sunt terminata..Nu stiu ce a avut azi noapte cel mik.Toata noaptea s-a foit..a plans..L-am pus in pat intre noi..l-am leganat..Efectiv nu stiu ce a avut...dormea asa superficial..Acum imi vine sa ma culc pe birou....
Va urez o zi buna !!
delphin spune:
'Neata la fete!
Korina, din proprie experienta as spune ca il paste o raceala pe cel mic. Nu vreau sa fie adevarat, insa la mine cam asa se manifesta cu puiul meu.
Vladhana, din nefericire sunt foaaaaarte departe de Strasburg, cam 900 de km, daca nu si mai mult. daca cumva, prin plimbarile voastre ajungeti pe la Toulouse, da un semn de viata si poate punem de o cafeluta.
Almy curaj!
http://community.webshots.com/user/delphinoi
korinna spune:
delphin....am tot pus mana pe cel mik insa nu avea febra>ma gendesc ca poate acum e la bona si are febra..am sa sun!!Offfff..sper sa nu fi racit!
Lauraflo...daca iti iese bine mobila..o sa vreau si eu numarul de tel al meseriasului tau.Eu ma gandeam sa-mi iau eu palul si sa gasesc un meserias sa-mi faca mobila.Am fost aseara prin Staer..numai porcarii..prost facute si scumpe..Degeaba isi fac atata reclama.
Asa ca..daca esti multumita si nici nu-ti ia pielea de pe tine..o sa vreau si eu o "legatura" cu nenea ala.
Va pup!!
LauraFlo spune:
Corina si noi am umblat in disperare, n-am gasit nimic spectaculos, poate doar la Elvila , ceva pe negru din pal furniruit dar costa 32.000.000 Cam mult . In alte parti doar mobila prost lucrata, sau modele vechi de cand lumea. Si-a schimbat mama mobila acum patru ani si una din vanzatoare imi spunea ca e "proaspat "modelul.
Tipului i-am aratat modelul din revista dar "imbunatatit " si marit . Urmeaza azi sa-i dau proiectul final, iar el in o zi doua sa mi spuna pretul.
Colegului meu i-a lucrat bine. Oricum mult mai bine decat am vazut in oras mobile de "Fabrica"
Daca ne hotaram sa mergem cu el cand e gata mobila te chem s-o vezi.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
dana_danen spune:
Dragele mele,
Dupa o saptamana de cosmar,am marea placere sa va anunt ca ne-a iesit primul duntulet.
URA!!!!
In sfarsit,ca m-am saturat de tipete,lacrimi si toane exact atunci cand nu te-astepti.
Si poate acum pot sa visez si eu la un somn bun.Cam de-o saptamana asa,sa recuperez...
liliac1 spune:
dana_danen Felicitari sa fie fie sanatos!! Stiti ca trebuie sarbatorit, nu?? Si trebuie sa-i aduceti ofranda Asa ca, ce i-ati luat??
Fetele mele, nu stiu ca sa va zic, cand va vad prinse in atat de multe probleme, ma apuca pe mine durerea de cap...ca stiu prin cate am trecut si cu curatenia, si cu mobila...
Korinna Sa speram ca nu face nici un fel de febra. Nu cumva a papat duminica tort de inghetata????
delphin mai, ai un cavaler suuuper!! Sa-ti traiasca!! Imi plac lectiile lui de inot Asta imi spune ca e super incantat la baitza, nu ca altii plangaciosi...
Cat despre 13, eu nu-s superstitioasa, numai ca iar tre sa socotesc sa nu fiu de dupa-amiaza...
Ce stiti de Almy??? Ce face???
Va pupilesc!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
vilma spune:
Dana-danen, bun venit!
Dana-Iulia, bine ai revenit!
Am vazut si eu pozele cu delphinoiul lui delphin, este o mandrete de flacau! Sa va traiasca!
Cum ati rezistat printre tantari, fetelor, ca a fost de groaza si ieri, si azi! M-au piscat prin pulover...
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
liliac1 spune:
Neata fetele mele!
vilmaDin pacate n-am facut fata tantarilor asa ca Andra este piscata toata, tocmai acum, cand trebuie sa fie "intacta" pt pozele de 2 anisori...
Si ca sa fie tacam complet, ieri s-a smucit din mana bunica-sii si a venit don'shoara fix in nas. Asa ca este julita zdravan si cu piscaturile de tantari (vreo 10 pe obrajori) o sa fie
Va dorim o zi buna..
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica