La noi la Galati sa veniti ! (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Liliana, nu-i nimic, o sa va aduceti aminte cu duiosie peste cativa ani!
Ce cafea buna am facut!!! Cine mai vrea?

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Neata gagici!!!
Iaka sunt si eu la cafea.O sa radeti,dar mi-am facut de acasa si mi-am luat in sticluta.Pt ca m-am sturat sa iau zilnic de la expresorul de pe holul institutiei unde lucrez.Dau cate 20.000 /zilnic.E 5000 paharelul...dar eu am acasa cafea o gramada.

Asa...Lil..maine venim ngresit.Intrbarea e daca sa-l luam si pe Stef???

Fetili..aseara am fost si mi-am luat un sac de 25 kg de gogosari,jumate de sac de muraturi,30 kg de pepenasi de murat,telina,sfecla rosie...20 kg de rosii pt suc de rosii..Asa ca acum am balconul plin de detoate..numai trebuie sa le pun...Maine avem audit la Astral...asa ca o sa fiu plecata "pe teren"...Asa ca maine le pun..ma apuca nebunia cand ma gandesc cata treaba am!!!

Hai va pup si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

'Neata si la noi! Noi suntem f.matinali,Vlad doarme acum primul somn din zi,numai ca nu pot intra aici pana nu-l culc pe el.De cum ne trezim trebuie sa papam si repede,repede la joaca.Dar nu singur,cu mama care trebuie sa-l dea uta in leagan sau pe picioare,sa-l puna si sa-l dea jos de pe tricicleta,nu pentru ca nu stie sa se urce singur dar uneori ii piere curajul si mama e cea care raspunde la tipetele de ajutor.Dupa trei ore de uta,uta... stau si eu acum linistita,dar fara cafea,ca nici pe asta n-am apucat sa o fac.M-am oprit repede pe aici sa vad daca a aparut o stire noua,un semn de la Alina sau de la Almy.Dar vad ca nu.
Delphinut,cred ca tot in Romania vom bea o cafeluta,nici o sansa sa ajung eu atat de departe cu Vladut dupa mine.Numai cand ma gandesc ca voi calatori o zi intreaga cu el mi se face de Deja ma gandesc la mancarea pe care i-o voi da,de unde am sa scot eu ciorba de care e innebunit la pranz? Pe acolo nu se mananca asa ceva.Parca vad ca am sa umblu cu taratea dupa mine sa fac bors in Franta.
Liliac,alcoolul iodat e f.bun pentru piscaturile de tantar,da repede innapoi umflatura si se cicatrizeaza usor bubita.Trebuie dat de 2 ori pe zi(dimineata si seara).Eu l-am folosit in vara cand l-a piscat un tantar de 10 ori pe cap de a trebuit sa ia o saptamana antibiotic pentru ca s-a infectat.
Ma duc sa-mi fac si eu o cafea fetelor,altfel cand se trezeste Vlad ma culc eu.Va pup!
http://photos.yahoo.com/vladhana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata!
La noi intrarea e scurta ca de obicei dar important e ca nu v-am uitat.
La mine sunt semne de insanatosire adica ochii nu-mi mai sunt umflati dar sunt inca rosii, gatul mi-a mai trecut si ce-i mai imnportant..Denisa e ok. Asta toate dupa ce am inceput tratamentul cu augmentin, ca altfel era de jale.Augmentinul e permis cand alaptezi asa l-am luat fara sa-mi fac ganduri negre.
Cu Alina am vb ieri la tel, era programata pt azi externarea ea si bb erau ok.
Noi azi sarbatorim muuulti ani de casnicie (9) sa vedem cu ce se lasa ca sampanie nu pot din cauza de medicamente...INtre timp ma chinui sa fac un musuroi de cartita, sper sa ma lase cupilu.
Pupici la toate

P.S. De Almy nici o veste???

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_danen spune:

LILIAC1 asa e..trebuie sarbatorit.Vedem noi cum,deocamdata nu am facut planuri.
VILMApentru wellcome.
Mi-ar place sa stiu si eu mai multe despre intalnirile voastre.
Poate asa mai ies si eu din pampers,lapte si borcanele cu papa..ca momentan la asta se reduce existentiunea mea..
Pupicei..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'Neata fetele!

In primul rand vreau sa va multumesc pt. laudele aduse pruncului meu.Si voi aveti copii frumosi, sa ne traiasca cu totii si sa fie sanatosi.

Noi astazi suntem acasa, caci azi noapte ne-am procopsit cu 40 de febra si am decis sa nu-l mai duc la camin, desi el plangea ca vrea.

Dupa o dimineata oribila, acum este mai bine, se uita la desene, dar toata dimineata a plans continuu vreo trei ore,asa fara motiv, de credeam ca o iau razna.Vomitaturi si etc. caci asa copil special am, ca atunci cand are temperatura el spune ca il doare fundul.

Sper sa fie bine, am intrat pe antibiotic de dim., iar acum nu mai are febra.

Si cum l-ati laudat asa tare pe fii-miu, am mai pus ceva poze, pe semnatura.

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna iubitelor ! Ce bine imi pare cand vad pagini pline de povestirile voastre !
Ce cald si bine a fost azi , nu ? De- ar mai tine vremea asta vreo doua trei saptamani nu mi-am parea rau ca vine frigul.
Azi am vazut o violeta de Parma superba ( mi-a primis si mie colega ca-mi aduce ) alba, batuta, cu petalele zimtuite si cu pete mov . Pur si simplu bestiala.
Facem schimb de pui de flori ?
Chiar, Hana florile pentru tine o sa infloreasca in paharul cu apa. Nu-mi faci o vizita ? Ei nu chiar acum poate cand terminam curatenia !Te pup !

Va pupacesc si pe voi ! Pe maine !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,vreau si eu acel tip de violeta.Iti dau in schimb un crin,acela pe care-l vroiai tu.Acum doua saptamani am primit cadou violeta alba si roz,nu aveam decat mov si niciodata nu am avut noroc sa se prinda celelalte culori.Draga mea,vin imediat cum terminati curatenia,promit.Trebuie sa va admir casa si sa-mi iau si florile care ma asteapta de trei sferturi de an.Mititelele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ce mai faceti, fetelor?
Noi, tot nasol, bebe face febra, azi-noapte am stat iar de planton.
Partea care ma ingrijoreaza este ca nu mananca aproape nimic, nu stiu din ce mai sta! In continuare e apatica si somnoroasa, are ochisorii rosii si mie-mi vine sa mor!

Ele, si ani multi fericiti impreuna!
Iubire si intelegere va doresc din toata inima!
Cred ca se lasa cu fara , doar cu , nu-i asa?

Vad c-o puneti de schimburi de flori...sa spuneti ce doriti, poate va pot oferi eu, pentru ca nu prea mai am timp de florile mele, altadata foarte dragi, si mi-e mila ca nu le mai pot ingriji cum trebuie...asa ca vreau sa mai dau din ele.

Mergi la inceput