La noi la Galati sa veniti ! (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cookie, daca bb face febra , un mod de a incerca sa scada febra este de a alterna paracetamol supozitor sau sirop cu un ibuprofen(antipiretic)din 3 in 3 ore timp de 12 ore, apoi doar paracetamol din 6 in 6 ore, iar cand nu mai are febra de 12 ore, atunci poti spune ca ai scapat.

Binenteles ca trebuie si dus la medic, febra la bb-ei este destul de ingrijoratoare, asta stii si tu , nu este nevoie sa ti-o spun eu.
Eu cu asta ma lupt de 12 ore, vom trece in aceasta noapte la dolipran supo din 6 in 6.

In alta ordine de idei, cine are nevoie de Clarityne, am disponibile 2 sticlute gratis. Si zymaduo o sticluta.Spune-ti, caci este fratele meu la mine si le poate aduce cand vine.

Va doresc o seara placuta.

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Ele, multi ani inainte, prosperi si senini!
Eu as vrea sa sscap de un cactus, ca mi-e tare urat de el, si de ce mi-e urat, cu atat mai mult ii prieste...daca mai creste mult, ma duc sa-l plantez in Mexic! Pui de floare am si eu, habar nu mai am cum se cheama, dar si asteia i-a priit ceva de groaza, face niste flori maruntele (cam ca cele de ornament din buchetele de la florarii). Am cumparat-o in primavara, cand a fost targul acela de plante de la Gradina Botanica. E pusa intr-o jardiniera si deja s-a "scurs" cu mult peste margini. Dar asta imi place, ca e floricica mea, eu am ales-o.
Mie violetele nu prea mi-au inflorit anul acesta, asa ca...presupun ca au luat o pauza.
La noi, pe toti 4 ne paste o viroza din aia cu gat iritat si tuse. Of.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata fetele mele...

Vad ca ati ajuns la capitiolul schimb de flori ceea ce pe mine ma bucura enorm de mult. Am vrut si eu sa deschid discutia o data dar am crezut ca pasiuni de genul asta nu prea se mai intalnesc (cel putin printre cunostintele mele) din cauza timpului ramas putin pentru o astfel de preocupare.

Eu am acum, pentru cine vrea, gloxenii. Este dintr-aia mov. Am si un ficus; numai ca singura problema e ca nu le-am pus in pamant.
Vreau si eu violete cat mai diversificate daca se poate. Eu am violete de Parma albe, mov-liliachiu si un mov-grena...Am pierdut-o pe aia roz iar alte culori n-am avut niciodata.
Acum in oct. vreau sa umblu un pic la ele si o sa fac puisori de diverse specii. Pentru cine vrea, sa-mi spuna ca le dau cu mare drag!!

Va pupilesc!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ele, astazi e ziua ta zi frumoasa ca tine !!!!!! Sa fii iubita si fericita, sanatate multa si numai bucurii !
( astazi e si ziua sefului meu )

Vad ca v-am nimerit cu florile ! Cookie eu vreau sa devin mama adoptiva a florilor tale. Eu am crin, trandafir chinezesc rosu batut si galben, cercelusi rosii, o urzicuta violet, violeta alba simpla si una batuta mov intens, o yuca, si alte balarii autohtone.
Liliac, frunze de la violeta mea mov pot sa-ti dau daca vrei, din cealalta trebuie sa fur de la colega care o detine. Dar rezolv eu , macar o frunza pentru fiecare dintre voi.
Hana, de abia astept sa-i vad jucandu-se pe gandaceii nostri impreuna.

Schimbul de pui il facem (poate ) pe 13 octombrie la intalnire.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

La multi ani cu sanatate,ELE!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

La multi ani si tot ce-ti doresti,Ele!

Pe mine ma intereseaza violetele,alte flori nu mai indraznesc sa adun pentru ca nu mai am unde sa le pun iar barbatelul meu are o gura...cand aude de flori.La violete nu mai spune nimic pentru ca stie cat de mult imi plac.Acum am mov,alba si roz.Daca mai aveti si altfel vreau,numai ca eu stiu ca in primavara se dau puiuti.Nu-i asa?

Hana&Vlad-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata!
Vad ca pe-aici numai sarbatori...
Cu intarziere, LA MULTI ANI, Elena, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta!

Noi suntem mai bine, bebelina si-a mai revenit, in schimb de la tratamentul cu antibiotice se pare ca a facut o alergie...asa ca am intrerupt antibioticul.
E in continuare maraita si somnoroasa, mai astept putin sa vad daca nu cumva mi-au schimbat extraterestrii copilul

Fetelor, daca va intereseaza, eu am o multime de kalanchoe, portocalii, galbene...numai spuneti!
...si multe altele, dar nu mai stiu, ca am luat abia o gura de cafea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Cookie,m-ai facut curioasa.Cum e aceasta Kalanchoe? Cu ce floare seamana?

Hana&Vlad-Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Fetele saru'mana de urari, dar am impresia ca v-am dus in eroare. Nu a fost ziua mea de nastere ci doar am implinit cativa ani de la nunta.
Oricum multumim si toate bune si voua.
pupici

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Buna fetele...

Noi am sarbatorit ieri 2 anisori si am facut petrecere pentru fata, ne-am distrat, Andra a tzopait dupa baloane, a suflat de nu mai stiu cate ori in lumanare, ca urla sa le mai aprindem o data si la sfarsitul zilei a cazut lata. Si tot pentru ca era ziua ei, si-a julit nasul cu interes asa ca are un ditamai benchiul in varful nasului fix in ceas aniversar.

Va invitam sa ne vedeti

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput