La noi la Galati sa veniti ! (9)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Am actualizat listuta acum vreo ora dar intre timp m-ai baut cafeaua si fumat multe multe tigari.
Asa ca sunt capabila sa spun "Buna dimineata Galati !"
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dana_danen spune:
Mi-ar place mult sa vin si eu la intalnirile voastre...
Asa cum v-am spus,eu am 2 fetite,una de 7 ani si una de 9 luni,daca vreti sa le vedeti am pozici si le gasiti la profil.
Eu am mari probleme cu vremea asta...Ma indispune total..Si duc mare lipsa de inspiratiune momentan...adicalea nu-mi mai "vine" nik intelighent ce sa spun..
Mama si ce mai ploua!!!
cookie spune:
Dana, cand sunt nascute fetitele tale?
Vad ca cea mica e de-o seama cu bebelina mea care are tot 9 luni.
Poate eram in acelasi timp la spital...cine stie?
tu cu cine ai nascut?
Si pe mine ma deprima groaznic vremea asta, n-am chef de nimic, noroc ca m-am mobilizat sa fac bagajele.
Sper sa nu ploua prea tare pe drum.
Alina, Almy, ce faceti?????
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/almy/almy.jpg)
almy spune:
Cookie, eu sunt la fel momentan, de Alina nu stiu nimic.
Azi-noapte am avut niste dureri, cum n-am simtit in viata mea, cand mergeam la baie, ma dureau toate oasele de jos, si in burta ceva ciudat, parca se rupeau toate in mine. Dar nici o scurgere. Sunt pregatita, am si de la oftalmolog hartie in caz de trebuie sa ma taie, am fost si la cosmetica pt toaleta, ca sa nu ma rada alea pe acolo, sunt gata pt internare luni, unde mi-a zis sa ma duc pe stomacul gol, poate imi face analize. Ca eu nu vreau sa imi induca, dar probabil ca Dr stie mai bine.
Si eu astept vesti de la Alina, ea a zis ca nu se duce cu sacosica, doar asa la control. Ii tinem pumnii!!!
Copilul meu se misca din ce in ce mai putin, oare nu mai are loc? Doar se incordeaza din cand in cand foarte tare, se impinge cu funduletul in sus, si simt si o presiune mare pe vezica, parca ma scap pe mine. Cum e cu cronometrarea miscarilor?
dana_danen spune:
Cookie eu am nascutla maternitatea Chicos pe 26 decemnbrie cu Anca Secas.
Almy imi permiti sa-ti dau un sfat?La fel simteam si eu la cea de-a doua fetita.Si asa am aflat ca nu intotdeauna se rupe apa,nu mereu ai scurgeri si ca nu e neaparat un lucru rau ca nasterea sa fie indusa..
Acum depinde ce ti-a spus si ginecologul tau.
Eu aveam un fel de "inel" si nu puteam naste.Inelul era defapt un muschi care nu lasa dilatatia sa creasca..
Atat vreau sa va spun fetelor care trebuie sa nasteti:stiu ca va e frica..e inevitabil,si chiar daca e greu de crezut acum,o sa uitati cat de greu a fost,dar sentimentul pe care il ai cand iti tii puiul pt prima data in brate..pe asta n-o sa-l uitati niciodata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Fetele intru si eu scurt sa va zic ca Alina e ok, am vb cu sotul ei acuma la telefon. A fost la control si cica mai dureaza pana naste (cu toate ca ea presimte altceva) iar acuma sta la mama ei..stiti voi povestea cu santierul din casa ei...
gata fug sa hranesc plodul care n-are stare deloc.
va pup
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
vladhana spune:
Ce liniste aici...Ce faceti fetelor,pe unde sunteti?
Alina&Almy,va urez nastere usoara! Saptamana asta o sa ni se para f.lunga pana o sa aflam vesti bune de la voi,ca ati nascut cu bine si ca aveti bebelusi sanatosi.Vom face galerie mare aici,nu-i asa fetelor?
In rest la noi totul e ok,nu prea ne place vremea de afara dar ce sa facem?
Va pupacesc pe toate !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/almy/almy.jpg)
almy spune:
Buna dimineata, eu raspund la apel.
De dimineata nu am stare deloc, mai citesc despre nasteri pe forum, mai intind o rufa, mai sterg un praf, numai sa mai iau cu altceva. Mai bine nu-mi spunea ca ma interneaza luni, stateam si eu linistita, in expectativa. Bebita e tot asa cuminte, din cand in cand mai simt cate o miscare, si apoi se incordeaza iar, devine burta mea un pietroi.
Iar de vremea asta mohorata, ce sa mai zic? Macar Slava Domnului ca la noi nu sunt nenorociri ca in restul tarii!!
As fi vrut putin soare, sa mai ies si eu la o ultima plimbarica graviduta:)
Am si eu o intrebare: imi trebuie pompa pt sani in spital?
O zi frumoasa, fetelor!
lauraspeedy spune:
Salutare fetelor!
Cookie, tare greu mai ajung si eu pe internet(nu prea am loc de sotul meu). De-abia reusesc sa va citesc. Tare as vrea sa ajung si eu la intalniri, dar nu am cu cine sa-mi las bebelina.
Alinam si Almy, va urez nastere usoara, sunt alaturi de voi cu gandul si va tin pumnii.
Almy,in legatura cu pompa pt sani, eu am avut nevoie in spital pt. a-mi forma sfarcurile (erau aplatizate), dar pana sa-mi cumpar una
m-au chinuit cu seringa. Am gasit pompa pt sani la farm.Hygeia si nu a costat f. mult (vreo 50 000 lei vechi). Este totusi bine sa o ai in bagajelul pt spital, mai ales la furia laptelui e bine sa pompezi sanii in cazul in care bebitul doarme si nu suge. Sa nu-i lasi sa se impietreasca, mai bine ii pompezi si-i dai cu lingurita dupa ce se trezeste, altfel risti sa pierzi laptele. E bine sa-ti pui in bagajel, de pe acuma, un siropel anti-colici pt bebit (SAB SIMPLEX SAU BONISAN). Sa dea Domnul sa nu aiba colici puternice din a doua zi dupa nastere si sa nu te chinui ca mine aproape cinci luni.
Va pupacesc pe toate,
lauraspeedy si Lavinia
ELIZA MIRON spune:
Salutare!
Acum am reusit sa ajung pe aici si am vazut ca deja Alma a gasit marcaina. Ieri am gasit undeva pe la Braila, dar i-am spus sotului meu ca nu mai e cazul.Si tie si Alinei va doresc nasteri usoare si sa fiti tari.Astept vesti! Bune!!!