La noi la Galati sa veniti ! (9)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
alinam spune:
Neata mamici si burtici!!!
doarme Galatiul????
Cookie bine ca esti la Soveja ca nici in we asta nu luam patutul ..ca nu merge liftul al mama si il cara tata mare pe scari pana la et 9.
ieri am urcat pe scari pana la et9, nu m-am gandit decat ca o sa ma apuce nascarea si nu de alta da muream de ciuda ca seara aveam petrecere, eh nu s-a intamplat nimik bebe a stat cuminte si eu am ajunsc la dezmat .
mai pe mine nu o sa ma gaseasca barza acasa, eu tot pe drum, ba la restaurante si intalniri, ba la petreceri, ba pe scari ..... heheeh
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
cookie spune:
Buna dimineata!
Ne-am intors!
Fetelor, am crezut ca mi-am ratat weekendul, am avut un drum de cosmar, si ca bonus, copila mea a urlat in masina nu mai putin de 1 ora si jumatate...de ziceam ca ma arunc pe geam...
Noroc ca acolo si-a revenit cand a vazut-o pe cealalta bebelina(fetita prietenei mele) si a fost vesela, a dormit bine,cu papica mai putin, dar in mare a fost OK.
Oricum, de ieri dimineata s-a vazut clar ca vara s-a incheiat
Voi cum ati petrecut?
Pe Alina n-o mai intreb personal, pe ea o cauta barza pe acasa, ba pe la ea, ba pe la mamaica ei(si saraca, e batrana, si urca cu greu 9 etaje fara lift) si cand colo, Alinuta petrece de zor!!!!
Pai unde vrei, fato, sa te gaseasca cea barza?
Sau ti-ai pus in gand s-o cauti tu?
alinam spune:
neata!
Cookie cam naspa cu weekendul tau .... iar barza mea nu stiu pe unde bantuie , deja ma enerveaza, am urcat si eiri scari ... e din ce in ce mai usor, eu in loc sa nasc asa cum zice lumea ca daca urci scari nasti, incep sa ma obisnuiesc, nici nu mai obosesc
LauraFlo spune:
Neata iubitelor !
Alina nici la mine faza cu urcatul scarilor n-a ajutat ! Biroul meu e la etajul trei iar al sefului la parter si erau zile in care urcam-coboram de cate 20-30 ori ! Si nu glumesc !
Si am nascut prin cezariana !
Cookie sa inteleg ca afost bine pana la urma in week end , nu ?
Acum am nevoie urgenta de instalatori ! S-a fisurat o teava la baie si a venit vecinul de la sapte ( doua etaje mai jos ) de ne-a anuntat ! Cine stie , cine ma poate ajuta????
Miag, te primim in club ! Bine ai venit !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
Laura noi am oprit apa in tot blocul cand am patit asa .....instalator serios nu am, nu mai raspunde la tel ...
mai daca cu scarile nu merge o sa incercam cealalta varianta: sexul
LauraFlo spune:
Imi pare rau ca spulber si aceasta teorie, dar la mine n-a mers nici asta!!!! Si eram si in depasire de termen ! Era bine in burtica la mami
vladhana spune:
Fetelor,am avut o noapte extraordinara! Am fost la cea mai frumoasa nunta din viata mea,unde a fost invitat de onoare maestrul Botgros(moldoveanul).Cred ca ati auzit de el,daca nu va zic eu ca e un fel de Zamfir dar la vioara.Eu nu ma innebunesc dupa muzica populara,dar azi-noapte iti vibra sufletul in tine cand il auzeai.A fost un adevarat concert la care puteai sa dansezi.Venise cu formatia lui plus 3 solisti vocali.A inceput sa cante cand a inceput masa si a fost o reactie generala de uimire,cateva minute nimeni nu a mai putut manca.S-a ridicat lumea in picioare sa aplaude.Doamne ce frumos a fost!Cred ca n-am sa mai vad o astfel de nunta.Lume bune,totul facut cu bun gust,niste aranjamente florale ....Am inteles ca de aici a plecat direct la Brasov la Cerbul de aur.Azi ma duc sa caut un CD cu el,am descoperit muzica populara,dar cea adevarata.
alinam spune:
Laurica, a , da???? nici asta nu merge .....ei atunci nu are rost sa ma obosesc.
mai acum sunt cam ingrijorata, stiti ca v-am zis ca ma mananca pilea tare, am citit , am intrebat ...poate fi o boala colestaza obstreticiala si e chiar naspa, bebe cu probleme ....sper sa nu fie asa, maien ma duk la tanti doktor sa vedem ce zice si ea.
Hana ma bucur ca te-ai distrat la nunta, vad ca esti chiar extaziata ...
liliac1 spune:
Buna ziua, Doamnele mele!!
Sa va povestim si noi ce-am facut in we. Sambata, lasam tati din dotare sa se odihneasca asa ca pleaca fetele la plimbare. Asa am descoperit ca fii-mea-i tiganca, dom'le!! Se duce la fiecare, cere fara rushine, dar de dat fereasca sfantul...
Si tot mergand asa, in fata cui credeti ca se opreste mandra mea?? In fata frumoasei Denisa, postata frumos in tricicleta. Pai noi daca iesim cu a noastra ne trebuie muschi, nene, ca nu sta, dar a altora e buna!! Eiii, si uite-asa am intalnit-o si noi in cele din urma pe Ele cu printesa Denisa. Si ca sa nu mai discutam ca l-am "folosit" pe taticul Denisei sa o plimbe pe copila mea cu tricicleta Denisei. Nu mica ne-a fost mirarea la despartire cand mandra descoperise ca mami nu-i asa de importanta ca obiectul proaspat achizitionat in forma de imprumut. Eii, ce sa-i zic copilului sa renunte??? "hai, mami sa luam jucariile sa i le dam Denisei ca fetita ne lasa tricicleta!!!" Eii, i-a disparut zambetul de pe buze, s-a cocotzat in brate la mami si duse am fost. Pe drum dupa scurte discutii, tot imi amintea Andra: "Nu-i ducem jucariile Denisei, mami!!!". Intaream ce zice si plecam mai departe. La 5 min iar isi amintea "Nu-i ducem jucariile Denisei, mami!!!". M-a innebunit pana acasa...
Si uite-asa a ajuns Denisa, draga de ea, ca-i dragalasa foc, piaza rea pentru jucariile lu' fii-mea.
In speranta ca nu v-am zapacit, va pupilesc si va doresc o saptamana usoara!!
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
LauraFlo spune:
Prima la cafea ? Atunci inseamana ca aveti nevoie de una mare mare ( despre cafele vorbesc nu va ganditi la prostii ) ! Ma duc sa le pregatesc ! Cine vrea ?