La noi la Galati sa veniti ! (9)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
cookie spune:
Prezent!
Ce vreme, fetelor! Si ma gandesc cu groaza la vremea cand se va schimba si ora...
N-am chef de nimic...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinam spune:
mai sa stiti ca eu sunt prima la cafea mi-am fakut un "obicei" ma trezesc in fiecare dimineata la 4 ....asta e a doua trezire, ca dupa prima mai adorm, da de la 4 nimik ....orikum nu va scriu asa dimineata sa nu va trezesc
ma deprima vremea asta
azi merg si eu la dr dupa o luna jumate de lipsa ... sunt curioasa ce imi zice ...
LauraFlo spune:
A venit Mataca ? Vreau si eu nr de la Romar !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
da, a venit in sfarsit mataca , nr de la romar nu il stiu, ti-l dau pe cel de la avantmedica :325137 eu acolo merg la ea, azi
LauraFlo spune:
Multumesc, Alina, la Avantmedica imi convine si mie ca e aproape de serviciu, dar am inteles ca aparatura de la Romar e mai buna. Am sa incerc si eu o programare azi , dar cred ca e super aglomerata dupa atat de mult concediu.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Numai ce mi-am baut cafeluta!!
Vad ca v-ati intalnit.Bravo voua1Eu nu prea stau bine cu timpul,mai ales de cand s-a inceput scoala.Ziua pana la 17,30 sunt la serviciu,ajung acasa si ma apuc de lectii cu Mihai.Intre timp mai scot pe Stefan la plimbare.parinti care sa stea cu copiii nu prea am..iar femeia care sta cu Stefan..nu poate sta la nesfarsit cu el!
Foarte greu!
In alta ordine de idei....vremea asta...e super naspa.
Noi suntem in rest oki..macar sanatosi sa fim!
Va pup si va urez o zi buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/almy/almy.jpg)
almy spune:
Buna fetelor, ce vreme!!
Eu am fost la spital azi pt control la Dimitriu si a zis ca luni pe 26 la 8 dimineata sa fiu gata internata, nu stiu de ce ma cheama cu 2 zile inainte de DPN. M-a cam apucat frica, poate pana acum nu constientizam cat de aproape e ziua cea mare. Inca nu stie daca nasc cu cezariana, dar a zis sa am neaparat hartie de la oftalmolog. Mi-am gasit si marcaina, dar nu heavy, simpla. Cica heavy nu se mai importa.
Alina, astept vesti de la tine, poate ne internam amandoua o data...Bafta la control azi!
Nu stiu cum o sa dorm noptile astea de emotii.
Va pup
Alma
vilma spune:
Alma, poate ca e de garda ea atunci, sau poate vrea sa te mai tina sub observatie. Auzi, sper sa nu te apuce nascutul mai repede de emotii.. lasa prostiile, mult a fost, putin a ramas, mai ai putin si-ti tii bebelusul in brate! O sa fie bine, o sa vezi.
Dormi mult zilele asteA, caci bebe o sa aiba nevoie de o mamica odihnita.
Maine varuim! O sa am o bucatarie splendida!!!, nu-i asa?
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
cookie spune:
Almy, e foarte bine ca te cheama la spital, inseamna ca vrea sa te aiba sub observatie. Ai grija de tine, fii linistita si relaxata, totul va fi bine, mai ai putin si o sa-ti tii in brate minunea mica.
O sa-ti tinem pumnii, se-ntelege!
Alina, ce zice dr. Mataca?
Vine Vladutu curand sau mai asteapta?
Vilma, misto distractie!
Cred ca dupa aia te apuci de copt ardei si vinete pentru zacusca