La noi la Galati sa veniti ! (9)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/almy/almy.jpg)
almy spune:
Buna dimineata, desi e aproape pranz, dar am avut dureri mari de tot azi-noapte si am dormit rau...Sper sa mai astepte asta mica sa gaseasca mamica Marcaina.
Si eu m-am simtit minunat ieri la intalnire, si n-am avut arsuri deloc de la ce-am mancat, poate ca e si psihologica treaba, ca m-am simtit bine si-am uitat...
Si inca o data, mi-a parut tare bine sa va cunosc!!! Unde vad si eu pozele?
Vilma, am uitat sa mai discutam de scoica. Chiar sunt interesata. Multumesc mult.
Pupici, o zi buna
Alma
PS: Vreau si eu sa intru in lista
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
alinam spune:
ELIZA si eu am zis la fel dupa ce am vazut primele poze cu mine ...... da mi-a trecut, asta sunt, ce daca nu sunt fotogenica ... si modesta. tocmai m-a sunat sotul ...ala care trebuia sa inceapa de luni sa ne puna gresia a plekat in italie, e al doilea cu care patim asa ... si nici macar nu ne-a zis el , am aflat de la un amic al lui, instalator
LauraFlo spune:
Cum vrei in listuta Alma sau Almy ? Da- mi si DPN-ul tau ca sa-l trecem.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
dana_boeru spune:
la multi ani Laura!. Cu intirziere, e adevarat, da' din suflet.
ma bucur mult ca m-ati trecut si pe mine in lista.Eu nu scriu prea des ca nu am ce, dar de citit va citesc. Si va admir.
Eu ieri am facut un prim demers: in sensul ca am fot la doctora de familie. La sf. lunii merg la ginecolog.
Sa-mi tineti pumnii.
cookie spune:
Mai fetelor, daca va mai plangeti de poze...le pun peste tot!!!!
Almy, pozele pe care le-am facut eu le gasesti la cap. trecut sau mai usor, la semnatura mea, in albumul "Intalnire 15.09.2005"
Vad ca toate v-ati simtit bine, cred c-a fost de la
Alina, Laura, sper sa va mearga cat mai repede treaba cu meseriasii...si sa fie seriosi.
Alina, cred ca la voi trag toti aia...
Noi am primit ieri o invitatie la Soveja, dar am stat bine mersi relaxata toata dimineata, pentru ca sotul meu a omis sa-mi spuna ca plecarea e azi...la 3.Bineinteles, n-am nimic pegatit, sunt complet bulversata, sper sa ma adun si sa fac niste bagaje.
si sa aveti un weekend minunat!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/almy/almy.jpg)
almy spune:
DPN-ul meu este 28 Septembrie, doua zile dupa Alina.
Multumesc ca m-ati introdus in lista. Am gasit si pozele, mi-au placut.
Va pup!
vladhana spune:
Vad ca v-ati distrat nu gluma ieri.
Almy, iti urez nastere usoara si bine ai venit printre noi! Mi-am amintit de mine si de Laura acum un an si jumatate,si noi asteptam sa nastem la cateva zile una dupa alta.I-am luat-o inainte insa,eu am nascut la inceputul saptamanii 39.
Pozele sunt super,nu va mai vaitati!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Adevarat ca sunt super pozele! Sunteti toate niste dulci!Iar eu de aici de departe va invidiez pt. intalnirile voastre. Fix asa visez eu prietene, sa ne intalnim undeva din cand in cand...sa radem, sa vorbim de una alta...insa aici nu se poate. Desi aici in acest orasel suntem cel putin 15 familii de romani, invidia si barfa este mare, astfel de intalniri sunt imposibile.
http://community.webshots.com/user/delphinoi
vladhana spune:
Draga mea,te inteleg.Sora mea e de 5-6 ani in Franta si n-are nici un prieten roman acolo.Mai mult,fuge de ei pe motiv ca ar fi f.rai,invidiosi,pusi pe furat tot timpul.Dar noi putem fi prietenile tale,chiar daca nu ne putem intalni.Ne vom intalni cand vei veni in tara.
miag spune:
Buna fetelor,
Eu sunt nascuta in Galatzi dar de la 5 ani m-am mutat in bucursti...Oricum o parte din sufletul meu a ramas la Galatzi.
Sotzul meu este si el galatzean...asa ca poate ma primitzi si pe mine in club.