Copii din 2002 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
sinzi_ana spune:
Moaaaaaaa, ce vreme e afara...sa stai sa vizionezi filme siropoase si alta nu!!!
Am venit si noi de la gradinita si DAvid era....murdar rau de tot, pe o bluzita alba (si calcata)...a fost iepurasu Nesquick in vizita si le-a adus lapte (fulga) cu cereale iar al meu a insistat sa manance singur!!! Acum ma gandesc daca le-o fi adus si lingurite, sau au mancat cu mana!!!! DAr fericit copilul meu, tot drumu mi=a povestit ce cuminte a fost el la gradinita...(pt ca dimineata i-am spus ca daca e cuminte ii cumpar o masinuta macara-si nu am mai scapat, a trebuit sa o cumpar!!!) Nu e deajuns ca e scumpa graidnita, mai sunt scumpe si "mituielile"...hihi
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi
si David
David (best of...), tati si mami
A venit toamna!!!
Sabina spune:
eu n-am dus-o azi pe Sofia la gradi.Ploua prea urat,iar ea dormea prea frumos![]()
ce vreau sa spun acuma.Lucia, eu nu l-as duce pe Liviu la un curs desen cat e asa mic.e mult mai bine sa se desfasoare liber, regulile l-ar inhiba.Nu e ca la pian, unde tre sa incepi de la 5 ani ca altfel nu ai reflexe.Asta stiu de la artisti plastici.Unii incep la 14 ani...
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
light spune:
Sabina multumesc de sfat, la asta nu m-am gandit pana acum sincera sa fiu.Si noi ne-am intors ok de la gradi, scandalul e doar dimineata ca dupa amiaza cand ma duc sa il iau il gasesc mereu cuminte. Si m-a innebunit si el intrand prin toate baltile ca deja ma gandeam sa il duc cu cizme de cauciuc maine si cand il vedeam asa balacindu-se in timp ce eu urlam la el ma gandeam si la David care face la fel ![]()
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati
HelleneC spune:
Buna fetelor, greu mai apuc sa intru, se vede ca nu mai sunt mama "libera"
.
Azi l-am dus pe George la camin, pentru ca era bine si mi-era teama sa nu se dezvete cu totul. Culmea e ca a bocit in casa, insa in momentul in care a iesit a tacut brusc: "mami, megem la camin?" eu: "da" (am fost seaca, recunosc)
, si gata, a vrut in brate pt ca ploua si nu avea umbrela lui, apoi am povestit despre umbrele, ca ce dragute sunt, ii cumpar una, bla bla, am ajuns la poarta, nu a plans (minune), am ajuns la dulap - nu a plans (minune) mi-a aratat care e dulapul lui, cum sa pun ghiozdanul... a urcat la grupa, a spus "saru mana" la doamna, mi-a aratat piticii, a stat pe scaunel... am povestit cu doamna (minune!) copiii plangeau, el nu!
Mi-e si teama sa intreb: am biruit? (eu sperrr ca da!)
Deja si-a pus un pitic in ghiozdanel sa il arate la doamna (pentru poezia cu piticul, ii place ca mi-o tot recita pe aici)!
Deci Lucia... se va acomoda, la mine termenul a fost atins zic eu, sa vedem maine!
Va pup pe toate si pe toti... fug la somn!
Vise placute, Elena si Big George![]()
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
sofiabebe spune:
Sabina, sa stii ca la gradinita nu e vorba de un "curs de desen", sa invete sa deseneze, copiii sunt lasati sa creeze asa cum pot ei, e vorba de creativitate, cineva sa-i incurajeze, sa le insufle pasiunea pentru arta, pentru a se exprima plastic, caci orice fiinta umana trece prin etape de dezvoltare a acestei exprimari, e ca si la vorbit, dar cei care deseneaza mult si de la varste fragede sunt dotati pentru asta si e pacat sa se piarda prin nebagare de seama :) Profa ii invata sa foloseasca niste termeni, le spune unde sa se opreasca sa nu distruga lucrarea si in rest... le zice ca e foaaaaaarte bine, foaaaaaarte frumos, ca ei picteaza cel mai frumos si ii lasa sa faca ei cum stiu ei. Cam atat. Lucia, in ce sector stati? Nu ca as vrea sa ma bag ,ci din curiozitate.
bebe si puii:

Trageti cu ochiu'
Poze de la Ploiesti (august)
Acasa, inainte de mare
Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
Daisy spune:
La Multi Ani, Danut (sept. 20 - ochinegri)!!!
Sa cresti mare, sanatos si destept si sa ai parte numai de bucurii!
Cea care spera
sofiabebe spune:
Am uitat sa va spun, Sofia mea a plans ieri la gradi, a fost prima si sper ultima oara, ca a speriat-o pe doamna, s-a tavalit un sfert de ora cica. I-am zis doamnei ca nu ma impresioneaza, ca io stiu cum face acasa :)). Ieri a fost asa pentru ca nu venise prietena ei Georgi si toti copiii plangeau. Azi insa i-am zis sa nu mai planga, ca ea trebuie sa la dea exemplu celorlalti copii (!), sa le zica: uite, asa se poarta o fetita cuminte, nu ca voi, care plangeti. Si Slava Domnului, cand am ajuns nimeni nu plangea, alergau de colo-colo, isi consumau energia, imediat a intrat si ea in joc si n-au mai fost probleme. Io cred ca ieri se razgaia si ea, ca acasa de-aia face crize, de rasfat. Hai ca va pup si Doamne ajuta la toti "gradinarii".
bebe si puii:

Trageti cu ochiu'
Poze de la Ploiesti (august)
Acasa, inainte de mare
Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
sinzi_ana spune:
Bravo George!!! Se pare ca a biruit!!! Sa o tii tot asa, si maine sa nu mai plangi nici acasa!!!
Si David merge lejer la gradinita, se aseaza pe scaunel (are o prietena Ana-Maria care mereu ii zambeste si il intampina cand ajunge!!) si imi spune "bye bye" si isi vede linistit de treaba!!! Sper si eu sa dureze!!!
Lucia si eu cred ca trebuie incurajat printr-un curs de desen, oricum la varsta asta nu poti sa ii "inhibi" creativitatea...ci doar sa il stimulezi ...daca el este inclinat si e evident asta, trebuie incurajat...eu asa cred!!! Si el va fi multumit ca face un "curs special" mai ales daca vor avea expozitii, concursuri...astea stimuleaza foarte mult un copil si il face competitiv...nu cred ca la 3 ani le preda la curs notiuni abstracte sau geometrice...
Sinzi
si David
A venit toamna!!!
light spune:
Sofia stam in sector si il duc la o gradinita pe la GAzarului.Fetelor ne-am captusit si noi. Noaptea trecuta pe la 3 era o tragicomedie la noi in casa. Copilul abia scapat de febra 39.1 care ii mai scazuse la 38.8, dezmeticindu-se si afland ca nu va merge la gradinita dimineata, pentru ca e racit, a inceput sa vorbeasca tare prin toata casa, sa ma puna sa fierb cremwvursti si sa sara in pat de pe masa. Eu pana atunci disperata gandindu-ma ca daca nu ii scade febra e de rau, cand l-am vazut ce vioiciune l-a apucat ma apucase si rasul. Manca cremwursti la ora 3 si vorbea la telefonul de jucarie cu rudele si cu mamaia. In cele din urma am reusit sa il culc si febra i-a scazut, nici nu a mai crescut pana in acest moment si sper sa avem o nopate, urmatoarea, mai linistita. Cred ca nici maine nu il duc casa fiu sigura ca nu il ia din nou.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati
sinzi_ana spune:
Lucia sanatate lui Liviu (l-ai dus azi la gradi??)!!! Sper sa nu urmam noi!!!
Sinzi
si David
A venit toamna!!!