Copii din 2002 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Da, si noi am inceput cu micile viroze.. cred. Vineri la pranz n-a vrut sa manance mancare, decat iaurt. Dupa-masa s-a sculat plangand urat. Sambata dimineata a fost o.k., cu jucat in parc. La pranz iar n-a prea mancat, iar dupa-masa a cam tot plans, marait. Peste noapte a facut putina febra, de fapt mai mult sub-febra ca era vreo 37,7.

Duminica la pranz a baut numai vreo 2 biberoane de suc de pepene si-a dormit apoi 4 ore. S-a sculat o.k., vesel si relaxat, cu pofta de mancare.

Sa vedem daca asta a fost tot, deocamdata.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Dragelor, tare rau imi pare ca au racit copiii.Si sofia dupa cateva zile de gradi are nasul infundat, nu ii curge, dar e infundat, si nu stiu de ce! Respiura destul de greu, dar in rest nu are nimica.Am indopat-o cu sirop plantusin si echinaceea cu propolis.
sper sa nu raceasca, da Doamne!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Buna,

Astazi a fost si pentru Ana prima zi de gradinita (din motive organizatorice s-a inceput doar astazi) si a fost foarte bine. Pana am mai stat eu de vorba cu o mamica cu o bunica nu o mai gaseam pe Ana.. ea era deja instalata la un scaunel si se juca, nici nu apucasem sa ii schimb papucii. Cand m-am dus dupa ea m-a intrebat " dar de ce ma iei acasa?"
Doamna a zis ca e OK, asculta, spune cand vrea la WC dar nu vrea sa stranga jucariile. Problema asta o avem si acasa si speram sa invete la gradi "lectia".
Cand pun poze va anunt.

Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Sanatate multa puilor bolnaviori!!!!
Eu i-am dat lui David 5 zile vitamia C la inceput de gradinita, si deocamdata (sper sa il tina cat mai mult) vad ca nu are nimic...nici asta primavara nu a racit, sau a tusit de la gradi!!!
Nu prea vreau sa ii fac nici un tratament de imunizare...as vrea sa le faca "pe cai naturale"...dar nu stiu ce sa spun...vom vedea!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetele,am pus poze noi .apar in vreo juma de ora, sunt la mine la semnatura, albumul La spumoasa.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

16.09.2002--- Carmen --- ottisimo
La Multi ani Carmen, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai cararile vietii presarate cu bucuri si impliniri.

17.09.2002--- Carina --- nadina
La Multi ani Carina, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai cararile vietii presarate cu bucuri si impliniri.

17.09.2002--- Maria Alexandra --- simonab
La Multi ani Maria Alexandra, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai cararile vietii presarate cu bucuri si impliniri.

17.09.2002--- Ana Maria --- amelia
La Multi ani Ana Maria, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai cararile vietii presarate cu bucuri si impliniri.

17.09.2002--- Maria Catalina --- bebi
La Multi ani Maria Catalina, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai cararile vietii presarate cu bucuri si impliniri.

17.09.2002--- Alexandra Luana --- lulu_boches
La Multi ani Alexandra Luana, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai cararile vietii presarate cu bucuri si impliniri.

18.09.2002--- Cosmin-Alexandru --- Mirela_Anca
La Multi Ani Cosmin Alexandru, sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata plina de bucuri si realizari.

18.09.2002--- Horia --- hi_lara
La Multi Ani Horia, sa cresti mare, sanatos si sa ai o viata plina de bucuri si realizari.

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Acum cateva minute, DAvid m-a lasat cu gura cascata!!!
I-am pus intamplator un cd cu muzica de Craciun (pe care nu l-a mai auzit de la Craciun) si ma tot intreba:
-Cum se numeste melodia asta?
-Mos Craciun!!!
Apoi a spus ceva din care eu nu am auzit decat "autobuz"...asa ca am bombanit si eu ceva...apoi mi-am adus aminte si l-am intrebat:
-Ce ai spus???
-Mos Craciun mi-a adus un autobuz!!!
-Unde l-ai vazut tu pe Mos Craciun?
-La mami la gradinita!!!!

DAvid are 2,7 ani, si pe Mos Craciun de la mine de la gradinita l-a vazut la 1,10 ani cand inca nu facea propozitii!!! I-a adus autobuzul (a primit si altele dar doar sub brad...) in timpul serbarii unei grupe si l-a vazut cam 10 minute...
Dar a primit atat de multe jucarii, incat nu i-am mai repetat apoi cine ce jucarie i-a adus...

Nu imi vine sa cred ca si=a adus aminte ce a primit el de la Mos Craciun (ca il chema Mos Craciun) acum 10 luni!!!! Si ca era la mami la gradinita (nici nu credeam ca poate sa faca legatura, intre gradinita de atunci pe care a vazut-o in vizita, si gradinita la care merge acum!!!!)
Cat de mult ne uimesc copiii nostrii!!! Cine spunea ca ei nu au memorie??? Au o memorie de elefant!!!

Sinzi si David

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Da mai Sanzi, sa stii ca avem copii tare inteligenti si cred ca inca nu suntem constienti de capacitatea lor. Si eu am fost de multe ori foarte placut surprinsa sa descopar ca Liviu isi aminteste unele lucruri vechi de peste 1 an. Azi iar a plans la gradi, dar am senzatia ca incepe sa fie din ce in ce mai mult cooperant si ca putin cate putin se adapteaza.Chiar astazi am auzit-o pe educatoare ca trebuie sa avem rabdare cu ei si sa fim fermi nu sa ii ducem o zi, doua sa ii tinem acasa si tot asa ca le va fi si mai greu.Eu de bine de rau l-am dus zi de zi si simt ca suntem pe drumul cel bun.Elena voi cum o mai duceti? Cum se simte George, ati reluat gradinita?Sanatate multa la bolnaviori si bafta cu gradinita in continuare!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati

Mergi la inceput

Lucia, asa este...de multe ori nu ne dam seama ce e in capul lor, adica mai bine spus, de prea putine ori ne dam seama cum si ce gandesc ei!!! De asta ne surprinde asa tare felul cum vad ei lumea!!!
Eu sunt tare minunata de desenele lui Liviu, pt ca DAvid de abia daca trage o linie dreapta!!!! Nu te-ai gandit sa il inscrii (daca exista) la un curs de desen???

Si David a fost linistit azi la gradinita, a spus la inceput sa stau cu el, dar apoi a uitat de mine si s-a asezat pe scaunel!!! Am emotii sa nu faca pisu pe el, ca a facut o data...si sper sa nu se repete, nu de alta, dar e un frig afara!!!

Sinzi si David

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Fiecare cu problemele lui.Faza cu cursul de desen, teoretic e o idee foarte buna insa practic nu prea vad cum. Mai intai pentru ca din cate am vazut in primul semestru nu se face la gradinita asa ceva, adica un curs separat, trebuie sa ma interesez sa aflu daca mai tarziu se poate, de anul viitor de exemplu.Iar ca sa ma apuc acum sa il inscriu la un curs care se face in alt loc si sa mai fie si departe de zona unde locuim, e mult prea complicat si ar fi foarte obositor pentru el. Deocamdata trebuie sa depasim momentul cu acomodarea la gradinita si apoi cand mersul la gradinita nu va mai fi atat de tragic pentru el, vom vedea ce vom face si cu desenul, poate la primavara sau vara, sau poate pana atunci vor face la gradinita vreun curs de desen.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati

Mergi la inceput