Copii din 2002 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumesc mult Sabina.Pe Liviu saracutul l-am lasat la ai mei. Am prins momentul cand m-a intrebat cand o sa mai mergem la mamaia. Asa ca i-am zis ca il duc dupa gradinita si 2 zile nu va mai merge la gradinita. A fost el foarte incantat pana in momentul cand a trebuit sa plec de la ai mei. Maine il vom lua dupa examen si vom merge cu el in Tineretului sau Herastrau.Iar duminica o sa vina ai mei sa stea cu el dimineata cand avem din nou examen.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

DAvid a invatat o poezie azi, cand am fost sa il iau de la gradinita tocmai recita!!1 A recitat ff bine si fara greseli "little mouse" si toti copiii l-au aplaudat iar io (care nu prea ma emotionez niciodata) mi-au dat lacirimile!!! ofof...ce baiat mare!!!
Si l-am iertat ca a facut pisu pe el la gradinita!!!

Lucia bafta la examen(ieltsul nu?)!!! sa imi spui si mie cum a fost!!

Cornelia, chiar ca v-ati distrat!! Plimbari cu camila!! Cred ca i-a placut!!!

Sabina, drum bun si distracie placuta!!!!

Irina, DAvid nu se multumeste cu 2 banuti...el vrea cate o masinuta in fiecare zi...si un tren daca se poate (cu 2 vagoane si 2 locomotive!!!) hihi...

va pupam!!!

am pus poze de pe stadion
http://community.webshots.com/photo/452007322/452007322nRTnNq

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Nici Ana n-a dormit ultimele 2 zile la gradinita, si mai mult, cum pleca doamna din clasa sau nu era atenta, incerca sa-l trezeasca si pe Catalin, care bineinteles doarme in patutul de langa ea. A spus doamna ca a vrut sa-i mute, dar au inceput sa planga amandoi, asa ca s-a lasat pagubasa.
Ieri nu a mai plans, dar azi a-nceput Cata sa planga-care pana acum mergea la camin foarte bucuros, la el minunea a tinut mai mult,4 zile- si daca a-nceput el, Ana i-a tinut isonul, sa fie pe 2 voci, dar parca nu tipa ca alaltaieri, cand i-a acoperit pe toti.Dupa nici 2 minute au tacut. Acum mi-e foarte teama luni, pt ca va sta acasa 2 zile si cred ca luni va fi iar concert pe doua voci.
Am incercat sa-i explic ca toata lumea merge la camin, la scoala sau la serviciu, iar ea mi-a spus ca merge cu mine la servici. M -a intrebat ca dupa ce vine mamaia din spital, mai merge la camin? I-am raspuns ca la camin va merge oricum.
Vreau s-o dezobisnuiesc de adormitul pe picioare, dar in timpul saptamanii nu prea pot, ca doarme cu sora-sa in camera, si ea se duce la scoala, dar acum n-am vrut s-o legan si chiar daca n-a dormit toata ziua, trezita la 6:45(se trezeste inaintea sora-sii), i se-nchideau ochii, se uita la mine si cred ca ma vedea in reluare, dar a adormit pe la 22:30(neleganata-uraaaaa!). Daca aveti vreo idee despre cum o pot dezvata, va raman datoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

ai mei dorm in camere separate, dar micuta si acum doarme numai cu mine. Daca cumva "fug" noaptea in cealalta camera, peste cateva minute vine dupa mine

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Sanzi mersi mult.Sper ca ne-am descurcat, eu de 5 si sotul de 6 ca atat avem nevoie, nu zic e greu sa ne autoevaluam, e posibil sa luam chiar mai mult decat ne asteptam, important e sa luam. La listening prima parte a fost ok, iar la sfarsit din ce in ce mai greu, la reading eu personal asi fi avut nevoie de ceva mai mult timp, nu am reusit sa termin, la writing am avut doua subiect rezonabile : Task 1 pt 150 cuvinte - sa presupunem ca vom lucra la o Companie din CAnada care se ofera sa ne caute cazare. Sa scriem o scrisoare prin care sa intrebam ce fel de locuinta vrem si unde sa fie amplasata.Task 2 : animale salbatice in pericol, de ce si ce e de facut de catre fiecare si de catre guvern. Aici se cereau 250 cuvinte.Azi am dat speaking unde m-am si balbait, si am avut si exprimari eronate, din cauza emotiilor, dar io tot zic ca am facut de 5.Subiectele mele: - prezentare, planuri de viitor- ce cred oamenii despre haine si cum ii influenteaza- ce crede socitetatea despre viitor- despre gradini si parcuri- cum e cu planurile de viitor ale oamenilor si realizarea lor.Cam atat, sper ca vom lua nota suficienta de trecere.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna Lucia si felicitari , cred ca testul e trecut si asa ati facut un pas inainte in decizia voastra de a pleca.Noi acum stam in casa si ne uitam cat de rece s-a facut peste noapte si ma intreb deja cum va mai fi maine pentru Alexandru la gradinita.Eu sunt suparata pe doamnele de acolo pentru ca si joi si vineri l-am gasit ud si singura explicatie este ca nu ii pune inainte de somn si dupa sa mearga la baie, iar Alexandru daca spune ca vrea pipi cam cum spune si acasa sigur nu il aude nimeni si atunci face pe el.Dar as trece peste asta dar are schimburi in saculet si totusi il imbraca in pijama .Deasemenea nu il leaga la sireturi dupa ce se scoala si imi tot spun sa-i aduc papuci dar eu refuz sa fac asta pentru ca atunci cand alearga ele se impiedica si nu vrea sa vina si cu vreun cucui.Pare comoditate la ele in aceasta privinta pentru ca in rest vad ca spune ca mai mergem si ma intreaba dimineata daca nu mergem la copii.Am vazut ca au material didactic, incearca sa-i invete cate ceva, fac sport si canta si spun poezii deocamdata.
Va incepe o noua saptama si sincer sper sa fie mult mai buna.
Pa!!!!!!!

Mergi la inceput

Multumesc Irina.Despre gradinita, e intradevar o problema daca doamnele nu ii schimba atunci cand sunt uzi si trebuie sa te infigi un pic in ele sau sa le iei cu fumosul.Eu ma uit la Liviu ca ii curge un pic nasucul si nu stiu ce sa cred, ca am inteles ca mai sunt si reactii la tratamentul homeopat pe care il facem, dar poate fi si usor racit si aunci nu stiu daca sa il duc luni sau nu. Plus ca la noi e o mare tragedie faptul ca merge la gradinita.Iar eu nu stau de loc linistita atunci cand stiu ca sufera, asa de mult mi-asi dori sa il vad mergand cu placere la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lucia si eu am dat Ieltul si tare ma enerveaza subiectele lor la oral...pt ca nu prea poti sa te lansezi intr-o conversatie normala...eu imi aduc aminte ca am avut o data ceva de genul ce ii face pe oameni fericiti...mi s-a parut aiurea!!!
Oricum important este sa turui, sa fii fluent!!!
DAr, sa stii ca e un examen usor care se ia cu nota mai mare decat te astepti!!! PArca 2 sapt dureaza pana iti da rezultatul nu??
Oricum bafta!!!

Irina, si David a facut pe el la gradi vineri...sper sa nu se repete...ca el mai are accidente din astea!!! Uita sa spuna pentru ca se joaca si cred ca nu vrea sa il intrerup...
Cand l-am vazut cu pantalonii de schimb pe el...hihi...
Va pupam...
Bafta maine la gradinita!!! Va astept cu relatari!1

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragele mele!
Pentru ca vineri a fost mai bine ca de obicei, adica a tacut in grupa la cateva secunde dupa ce l-am lasat si era vesel dupa, plus ca ne-a povestit despre poezia cu piticul inecat, a facut gimnastica, a cantat, etc... astazi stam acasa, ca suntem bolnavi, ieri s-a trezit tusind si ametit, iar in cursul zilei a facut febra 39 si gatul era rosu de mama focului. Acum e mai bine, insa nu stiu cum va fi pana maine, sa vad ce zice asistenta dupa masa, ma duc sa intreb. Nu pot sa il duc cu pericolul de febra, totusi poate molipsi pe altii.
Mi-e ciuda ca tare vroiam sa nu intrerupa la inceput sa pot sa il obisnuiesc!
Sanzi, bravo pentru David, si George vad ca repeta poezia cu piticul, dar eu nu o stiu macar sa o repete corect, ca dupa 2 versuri el povesteste!
Lucia, tinem pumnii mai departe! L-ai dus azi pe Liviu?
Fug ca nu ma mai lasa piticul sa scriu, e mofturos!
O saptamana buna, Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Da Sanzi, pe 30 sau 1 vom avea rezultatele. Si eu ma gandeam ca e posibil sa luam mai mult decat ne asteptam, sper sa fie asa.Elena sanatate multa lui Geroge, asa e, mi-e tare frica si mie de pericolul de a se imbolnavi, pentru ca e mai greu pentru el sa fie ba dus la gradinita ba tinut acasa. Dar intr-o astfel de situatie nu ai decat sa il tii acasa si sa il ingrijesti bine. Mersi mult pentru pumnii stransi.Poezia cu piticul este asa:Un pitic atat de micFacea baie in ibricDe sapun s-a-mpiedicatSi piticul s-a-necat Sanatate multa la toata lumea!Vai vai ce pacat,CA piticul s-a-necat.

Mergi la inceput