Copii din 2002 (15)
Raspunsuri - Pagina 3
sinzi_ana spune:
David azi a fost linistit la graidnita, desi vreo 4 copii (din 9) de la el din grupa urlau ca din gura de sarpe!!! S-a imprietenit cu o ingrijitoare care ii spune printul meu si e tare mandru si nu a spus nici car!!! Mititelul, cand ma uitam ce mic e si cum sta pe scaunel cuminte!!!
Hai Elena ca plang si eu acum cu tine!!!
Lucia, si DAvid are momente cand plange pana vomita...si tare ma scoate din sarite chestia asta!!!
DAr vezi, ca incepe sa se conformeze??? O sa planga in curand ca vii sa il iei de la gradinita!!!
In seara asta mergem din nou pe stadion, si sper sa mai fie aprinsa nocturna sa facem poze!! Sa va aratam ce atleti suntem!!! (daca nu ploua!!!)
Va pupam
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi
si David
David (best of...), tati si mami
A venit toamna!!!
light spune:
Sanzi sa te auda Dumnezeu!Liviu nu vomita poate are senzatia dar joaca teatru, e un mic escroc sentimental.Baga placa asta in fiecare zi ca sa mai traga de timp. Deja stim de 3 zile care sunt manevele pe care le incearca- seara la culcare il doare burtica si vrea la oala cica sau ii e foame- dimineata la fel, cica l-ar durea burtica si vrea la oala daar doar ca sa mai stam, sa nu plecam- la gradi ca vrea sa vomiteIn fine, om scapa noi si de astea.Asteptam pozele cu DAvid.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati
HelleneC spune:
Buna fetelor!
O noua zi, aceeasi problema! Daca ma stradui, fac copy-paste la ce am scris ieri
Ceea ce ma supara cel mai tare si maine ma duc sa vorbesc cu doamna, i-am descoperit iar un cucui in cap!
Si e mare si stiu cum face el cand e lovit. Poate de asta are si asa o aversiune fata de camin. L-am intrebat de unde l-a dobandit. Raspunsul se pare ca e ca un stereotip: "lasa ca batem baietelul!" Intreb iar: "lasa ca batem baietelul". Macar a recunoscut ca nu doamna l-a lovit. Nu vrea sa imi zica ce mananca, insa acasa cand ajunge mananca f bine, imi cere mancare ca la pranz. Oare ma mint doamnele cand spun ca mananca tot? De dormit doarme sigur, iar seara, dupa atata plans dupa masa adoarme singur pe la 9.30. Aseara pana am venit cu laptele, era adormit. Insa la 6 e drepti si ne da trezirea: "s-a inchis caminul????" si tot asa pana la 7.30 cand plecam!
Mai nou, el care nu vroia la bunica, tipa sa il auda toata strada cand mergem: vreau la bunica mea! promit ca nu o mai bat!
Astept sa treaca santajul asta si acomodarea! Ma bucur sa aud ca sunt copii la care nu e nici o problema!
Va pup, ca s-a terminat pauza mea:
Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
light spune:
Elena, ia vezi tu cum il iei si explica-i putin ca faptul ca merge la gradinita nu e cauzat de purtarea urata fatza de bunica, el asa ar putea crede. M-au dus la gradinita pentru ca m-am purtat urat cu bunica.Of, de ar trece mai repede.Pe Liviu l-am gasit cuminte si m-am mirat ca mi-a facut linistit cu mana in timp ce papa biscuitit, el in clasa eu afara si nici macar nu s-a repezit sa vina la mine si nici nu a plans. Dar sedinta cu parintii m-a cam facut sa imi treaca buna dispozitie pentru ca am aflat urmatoarele:- nu sunt patuturi destule si daca va fi nevoie vor dormi si 2 in pat asa ca sa ne gadim care putem sa ii mai luam si acasa la pranz. Eu nu prea am chef sa il bulversez asa ca nici prin cap nu imi trece deocamdata sa il iau.- se fac cursuri optionale dar oarecum suntem fortati sa alegem un singur curs si anume dans.Eu voiam engleza dar ne-a avertizat ca nu vor profesorii sa ia grupa mica pentru ca nu se alege nimic de engleza lor ca sunt prea mici si abia vorbesc bine romaneste. Ei bine al meu vorbeste bine romaneste si vorbeste si putin engleza si voiam sa imbunatatim, dar lasa ca facem acasa in continuare noi doi. Iar alt curs ar fi de calculatoare care iar nu prea e indicat ca sunt prea mici. Aici de acord.Asa ca vreau nu vreau il dau la dans ca daca nu il dau, la iarna vor sta in clasa doar cei care fac cursul iar ceilalti pe hol asa ca toti trebuie sa opteze pentru dans. Of, asta e.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaNoutati
Gabbriela spune:
Buna fetelor,
cu totusi ca nu aveti timp de opere de arte, eu o sa le scriu in continuare... poate asa intr-o vacanta le veti incerca.. sau poate le duceti la invatatoare sa incerce ea cu pitici din clasa, ca doar sunt speciale pt pitici de 2- 4 ani.
In rest nu mai am ce sa va spun, imi par erau ca sunt inca pitici plangacios si va doresc sa se acomodeze repede... si sa fie sanatosi.
Astept poze noi de la voi si vesti ca pitici plangaciosi nu mai sunt plangaciosi.
pt micuti si mamicile lor
15.09.2002--- Antonia Naomi --- Eddy
La Multi Ani Antonia, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata plina de bucuri si impliniri. 
Nicole
mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian 
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
gabibarta spune:
noi nu mai suntem plangaciosi, se pare ca a trecut vremea grea. Insa nu doarme de doua zile la gradi, sta in pat si se-nvarte. Pe mine nu ma deranjeaza, macar o pot culca pe la 10... daca ar dormi, inainte de 11 seara nici vorba sa intram in dormitor
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
irina_ina2000 spune:
Venim si noi cu vesti care sunt pe o parte bune si pe oparte rele.Noi nu am mai avut probleme cu acomodarea si Alexandru a acceptat fara probleme gradinita.Se bucura pentru ca aici are mai multe jucarii, copilasi de varsta lui , numai ca sunt doar 10 fetite si 20 de baieti.
Cele doua doamne par ca stiu cam cum sa ii faca sa intre in ritualul zilnic, sa colaboreze cu dansele.Deja a invatat un cantecel, o poezie si am aflat ca fac si un pic de gimnastica.Astazi de dimineata incerca sa-i faca sa construiasca cu paste colorate casute si blocuri.
Problemele apar si la noi ca la Lucia in sensul ca ei sunt 30 si au doar 24 de patuturi care sunt tare micute ( sunt din cele care se baga in dulapuri in perete).Deocamdata vad ca Alexandru nu mi-a spus ca ar dormi cu cineva iar dupa cum lui ii ia cam o ora pana adoarme sper sa-l lase singur pentru ca asa nu va deranja alt copilas.
Noi inca nu am avut sedinta si nu pot spune prea multe despre ce cursuri optionale vor avea dar stiu sigur ca limba germana pe care eu o vroiam pentru el nu o va face pentru ca nu mai vine nici o profesoara.
In rest deja de doua ori nu a fost ajutat la baie si l-am gasit intr-o dupa amiaza ud si ieri a fost schimbat in pijama pentru ca s-a udat in loc sa-i dea schimburile din saculetul lui.Nu spun inca nimic ci astept deocamdata sa vad ce va mai fi dar nu inteleg ce program au educatoarele la ei in sensul ca una vine dimineata si sta pana la 13 si cealalta de la 13 la 17.In rest mai vine cate o femeie de servici si ajuta iar daca la 16.30 inca sunt copii in sala ele incep sa puna aspiratorul pentru ca la ora 18.00 trebuie sa termine curatenia si sa plece acasa.E ciudat programul dar astept sa vad ce va mai fi.Problema este ca nu se adapteaza programul de la gradinita cu programul care incepe cam peste tot sa devina 9.00-18.00.Sincer o sa incepem sa angajam femeie care sa ne ia copii de la gradinita la 16.00 si sa stea cu ei pana ajungem si noi acasa.
Noi va tinem pumnii la cele care inca mai aveti probleme cu acomodatul la gradinita si sa nu va speriati daca luni care vine va fi exact ca in prima zi.Vor trece si aceste zile mai greu dar pana la urma trebuie sa fie bine.La noi deja stie ca mami si tati pleaca la servici iar serviciul lui este gradinita si de imbunat continuam cu cei 2 banuti de ciocolata cu care ma duc in buzunar cand merg sa-l iau.
Week end placut si numai bine la toata lumea|!!!
CORNELIAP33 spune:
N-am mai fost de mult pe aici. Noi abea ne-am intors, de cateva zile, din vacanta in Tunisia. Rares a avut tot felul de experiente, pe langa mare si plaja pe care le vazuse si anii trecuti in Romania, acum s-a plimbat cu camila prin Sahara si a facut safari cu jeep-ul prin desert. In plus a zburat cu avionul, chestie care l-a impresionat teribil. La dus nici n-a vrut sa se uite pe geam, pentru ca-i era frica, in schimb la intoarcere s-a uitat pe geam si a comentat, in gura mare, tot ce a vazut. Si cel mai impresionant luxcru a fost ca a cerut sa faca caca in avion -si chiar a facut. Desi pare ceva neimportant, pentru noi care facem inca in pampers fara a ne deranja, faptul ca a cerut sa merga la WC este nemaipomenit. Dar in avion este mai interesant. Poate o sa-mi cumpar un avion![]()
In alta ordine, pe 15 septembrie am inceput si noi gradinita.
Ieri am fost de dimineta acolo, ne-am ales patucul si dulapiorul, si am inceput ziua cu micul dejun. Si spre mirarea mea a inceput sa manance singur fara a cere ajutor, desi acasa nu o face prea des.
Nu a avut nici o treaba cu mine cand am plecat, n-a vrut sa-mi dea nici pupic - era foarte ocupat!
Cand m-am dus sa-l iau seara (la ora 17,00) mi-au spus ca n-a vrut sa manance ciorbita si nici piureul. A mancat doar friptura de pui. N-a dormit, a stat insa in patuc si s-a jucat cu manutele.
Intrucat merg cu totii din ora in ora la toaleta a facut chiar si un pipi acolo. El acasa nu vrea sa se aseze pe oala/ WC decat cu scandal si tipete.
Mi-au spus ca fost relativ ascultator si a raspuns destul de bine la "comenzi".![]()
Pare a fi OK! va mai tin la curent.
Pupici si succes cu puii vostri la gradinita!
Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
light spune:
Iata ca incepe sa creasca numarul mamicilor ai caror copii s-au acomodat f bine la gradinita.Gabibarta vazandu-va si pe voi cu adormitul asa tarziu incep sa ma gandesc ca al meu copil are nevoie de mult mai multe ore de somn fata de ceilalti copii de varsta lui. Mai aveam eu o vorba catre tatal sau cu care cred ca seamana :"tu te-ai nascut obosit".Pai peste tot vad copii care se culca in jur de 9-10 si se trezesc fara probleme intre 6.30-7.30. Liviu al meu care pana acum adormea in jur de 22.30 si se trezea pe la 9, acum are mari restante la somn si nu stiu cum sa o mai scot la capat. Am ajuns sa il culc la 8 seara ca sa sa il pot trezi la 7-7.15 cu greu dimineata. Daca l-as lasa ar fi in stare sa doarma si 12-13 ore acum cand trebuie sa recupereze, apoi ar trebui sa il culc in mod normal in jur de 8 seara ca sa fie cat de cat odihnit dimineata.Irina exact acelasi program e si la noi la gradinita si la fel sunt si patuturile. Cat despre schimburi, chiar ne-au spus ieri educatoarele sa le lasam un schimb complet de hainute in saculet ca sa ii poata schimba daca se uda. Mai ales ca au avut o fetita care se udase si neavand la ea schimburi s-au dus la calcatorie si i-au uscat bluzita cu fierul de calcat. Eu oricum i-am lasat din prima zi schimburi in dulapior.Cat despre cursuri, asi fi preferat desen avand in vedere ca Liviu e talentat, dar cu cine? Engleza nu, desen nu, hai la dans ca e mai bine! Nu mai zic nimic.Cornelia bravo mai aviatorilor! Si felicitari, poate reusiti sa scapati definitiv de pampersi. Dar il primeste la gradinita cu pampersi ca la noi nu se primesc copii care au inca nevoie de pampersi?Fetelor va pup si va rog sa imi tineti maine si poimaine dimineata pumnii stransi ca avem examenul IELTS la engleza pentru emigrare si mooooooooor de frica!
Sabina spune:
Lucia, bafta la test!
fetele,plecam la busteni acuma.venim cu amanunte luni.din pacate, mi s-a stricat aparatu...asa ca nu mai pot poza galagia:(
sper sa facem excursie...macar pana in Poiana Stanii.
va pup si nu disperati, va fi mult mai bine sapt viit la gradi!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.