Copii din 2002 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Pai asta vroiam sa apun si eu cu desenul,ca un pic de ghidare e de-ajuns, ma refeream sa nu il duca la cine stie ce curs pretentios.Asa, ca sa-i stimuleze cineva, e f bine, chiar ideal.

eu am un ghimpe in inima.o fetita din grupa Sofiei mi-a zis ca sofia nu repeta cuvintele dupa frau anca si ca nu deseneaza si se uita la TV!!!!!!!

nu stiu ce sa fac.daca chiar le pune tv eu o retrag.am inteles ca uneori au casete cu lectia de germana...dar nici asa nu prea sunt de acrd.si daca o lasa pe ea mai mult ca sa faca cu ceilalti(cum au zis fetitele, ca eledeseneaza si sofia se uita la tv) ma enervez.

Cum sa vorb cu educatoarea? ca nu vreau scandal.

Lucia, sanatate lui Liviu.Smecher mai e...

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Servus fetele !
Si noi mergem de 1 luna la daycare (gradinita, grupa juniors). Per total, Andreea este f. incantata de ideea de "ghighitza" dar in prima saptamana si ea a smiorcait putin cand ma vedea ca plec. Acum chiar ea imi face bezele si imi spune "bye" si sa "vii puoi", adica sa ma intorc dupa ea, seara. Andreea are program de daycare de la 7:30 AM la 6:00 PM. Acolo ia micul dejun (desi vrea si acasa lapte cu cereale), lunch-ul constand in mancare calda si snack-ul de 4:30 PM. Doarme la pranz si se joaca afara, la playground. Au lectii de maniere, numere si culori, invata cuvinte si interactioneza cu alti copii.
Probabil unele din voi veti zice ca programul este foarte lung, asa ma gandisem si eu la inceput dar apoi am inteles:
1. aici se munceste aproape zi lumina. Nu toata lumea isi poate permite inca un babysitter dupa daycare (care oricum costa 600-800 CAD/luna), babysitterul iti mai ia 3-5 CAD/ora.
2. chiar daca nu vezi copilul aproape toata ziua, programul lui de acolo este mult mai organizat decat l-ai putea face tu acasa.
3. in plus, este printre copii, ceea ce pentru a mea, cel putin e grozav, ca devenise cam salbatica, nu vroia sa imparta jucariile, repezea si imbrancea copiii, deci eu zic ca e un castig.
In weekendul asta, cand am pus-o la masa si-a impreunat manutele si a zis "thank you, God, for food". Am intrebat-o ce zice acolo si a zis ca ii multumeste lui God pentru mancare dar ca nu stie cine e God, probabil ca "teacher care face papa", va dati seama ca am ras de n-am mai putut.
Noi nu stim decat de Doamne Doamne si de Ingeras, dar acum a mai aparut si God in schema si ne-a cam bulversat...
Se apropie ziua ei de nastere si as vrea sa i-o tin si la gradinita, voi ce ma sfatuiti sa duc? Ati tinut vreua din voi ziua copilului la gradi?
Pup toti gradinarii si pe cei de acasa!
Salutari mamicilor!!!

Cea care spera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

am pus cateva poze noi de la gradinita si din plimbarea prin parc de aseara pe ploaie http://community.webshots.com/photo/445759919/456317269gypIZP

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
David (best of...), tati si mami

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Si eu am pus poze noi, cu excursia noastra de la Wonderland.
Ceva sfaturi pentru tratatia de ziua Andreei la gradi aveti????

Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput

Sabina eu spun sa nu o retragi, ca poate se uita la tv pentru ca e mai timida, si inca nu si-a facut prieteni...sau poate ca se simte stinghera, singura...
Si daca sunt emisiuni educative in lb germana, invata ff repede de acolo...desi nu e o metoda dorita de a invata...
Poate ca fetita de care vorbesti tu a observat-o doar intr-o perioada scurta de timp...si cred ca normal la inceput sa nu repete ce spune educatoarea...
anul trecut cand l-am dus pe DAvid la gradi, vreo 3 sapt o luna el se juca separat de ceilalti copii, se juca cu masinutele, se dadea in leagan, ff rar era atent la lectie, si am ramas uimita cand in timp ce se juca in casa, canta "1,2,3,4,5 once i've caught a fish alive" si tot cantecelul fara greseala...
Ei receptioneaza si fara sa repete!!!

Dasiy e tare frumoasa Andreea, si e ff bine dezvoltata!!! Cred ca e o idee buna sa ii tii ziua la gradi...!!!!

Sinzi si David

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

Daisy, eu i-am dus Sofiei tort si suc de mere.plus lingurite ,pahare si farfurii de plastic.
a fost f frumos, i-au cantat, i-au facut si poze.

sanzi, eu nu vreau sa se uite la tv deloc! Cand am vizitat gradi nu aveau tv, sau nu l-a, vazut eu?? am vazut un computer, e adevarat, dar nu TV.

prefer sa stea sa se uite la copii, si sofia mi-a cantat tot cantecelul cu elefantii intr-o zi, si sa stiti ca desi e asa de cunoscut eu nu i l-am cantat, ca mi se parea prea simplu:)) noi i-am cantat altele, in franceza in special(sotu a invatat franceza limba materna, ca mama lui era nascuta la paris si toata viata n-a vorbit bine romaneste:)
deci nu-mi fac probleme ca nu invata.ci doar ca nu vreau sa aiba TV.((((((

Nicole,, ce mai stii de Cristinuca?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Sabina eu ma refeream ca poate se uita la inceput la tv...adica sa nu te grabesti...tocmai pt ca e noua si e mai timida...sau se simte singura...
Iar in curanad cand isi va face prietene, va uita de tv...asa cred eu...David se uita la tv cand efectiv nu are altceva de facut...si destul de rar si foarte putin(mai mult cand ii dau sa manance)... si asta nu pt ca ii interzic, ci pt ca nu ii place...

Vroiam sa te intreb, daca spui ca ii cantati in fracceza, stii cantecelul cu "la metrou"? nu stiu daca asa se scrie ca eu nu prea le am la franceza, dar bunica mea mai vb cu el in franceza si imi canta mereu ceva de genu "la metrou qui passe, voilla!!!" si eu nu stiu sa il ajut...

Sinzi si David

A venit toamna!!!

Mergi la inceput

pe asta nu prea-l stiu:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

http://www.chudahs-corner.com/lyrics/sw_metro.html
de pe acel site am luat cuvintele... sper sa va fie de folosc cu ceva.. daca nu .. asta e

Let's Go by Metro (Metro de Ikou)

Lyrics - NU STIU CE LIMBA E ASTA
Asakusa kara Ginza e metoro de ikou
Mitsume-au futari no roman wo nose
Asakusa kara Ginza e suteki na kibun
Yureteiru tsurikawa mo suingu wo shiteru

Kokoro ukiuki suteppu karuku
Kaidan noboreba Ginza wa hanayaka na hito no nami
Metoro de ikou o-kaimono Mitsukoshi de
Dakede mou takakute miru dake ne

Ginza kara Asakusa e metoro de kaero
Nigiri-au te to te ga namida wo nose
Ginza kara Asakusa e meroo na kibun
Katayose ai nagara kyou dake wo shinobu

Kokoro samishiku ashidori omoku
Kaidan noboreba Asakusa machi no hi ga atatakai
Metoro de kaero o-shokuji wa yoshikami de
Yasukute oishikute ureshii na

Metoro de kaero dezaato wa anjerasu
O-kuchi ga suiito de utaidasu

Translation ASTA E VERSIUNEA IN ENG
From Asakusa to Ginza, let's take the metro
Gazing at each other, let's bring our love on board
From Asakusa to Ginza, such a great feeling
Even the trembling hanging straps are swinging

With happy hearts and light steps
If we climb the stairs, Ginza is a wave of brilliant people
Let's take the metro, we'll shop at Mitsukoshi
But it's so expensive, so we'll just look

From Ginza to Asakusa, let's return on the metro
Holding hands, let's bring on board our tears
From Ginza to Asakusa, such a mellow feeling
Standing together, we'll remember only today

With sad hearts as we drag our feet
If we climb the stairs, the sun on the Asakusa streets is warm
Let's return on the metro and eat for no reason
How cheap, how delicious, I'm so happy

Let's return on the metro, dessert is angelus
Your lips are so sweet, I sing a song

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

aia e JAPONEZA , nici decum franceza.. acuma caut ceva in franceza

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput