Copii din 2002 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Wow, Cornelia, chiar ca e tare Rares. Si Liviu avea chef de mancare dar la 38.8. Cum ati scos-o la capat, cu antibiotic?Multa multa sanatate lui RAres si la toti copiii bolnaviori!Stie cineva ceva de Gabbriela? Ultima data am vorbit cu ea cand izbucnise incendiul acela relativ aproape de ei si zicea ca nu e pericol sa se extinda totusi pana la ei, ca ar trebui sa treaca de autostrada. De atunci nu a mai aparut si era zilnic pe messenger.Gata, a aparut Gabbriela, totul e ok, mi-am facut eu griji aiurea si dumneaei a umblat creanga .

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

am pus poze noi de la gradi si de la baia in mare de azi
http://community.webshots.com/album/467292031yzjJDN

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Va multumim mult pentru urari!
Andreea a implinit azi 3 ani. E domnisoara mare acum si si-a sarbatorit ziua la daycare, printre copii. Teacher Susie le-a facut o gramada de poze, abia astept sa developez filmul si sa vi le arat si voua, cred ca s-a distrat grozav caci abia ce am ajuns acasa dar nu prea se manifesta in nici un fel, e franta!!!
Au avut birthday hats, baloane, fluierase si tobe, tort si sucuri, ce mai, party in toata regula!
Va pupam si distractie placuta urmatorilor sarbatoriti!

Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

03.10.2002--- Andreea --- Daisy
La Multi Ani Andreea, sa cresti mare, sanatoasa si sa ai o viata plina de bucuri si impliniri.

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
Exerciti Animate

Decalotarea nu este necesara la baietei daca urineaza in jet si nu au infecti repetate in zona genitala. Apa si sapunul sunt suficiente pt pastrarea igienei intime la baieti. Luati si cititi despre www.cirp.org/library/treatment/phimosis/index_ro.html" target="_blank">FIMOZA si nu va mai chinuiti inutil bieti copilasi nevinovati.
Este totul normal daca arata www.cirp.org/library/normal/" target="_blank">ASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Multumim Lucia pentru urari.
Ieri am ajuns si la doctor sa-l asculte si la plamani. Se pare ca acolo este bine. D-na doctor a diagnosticat traheita. Spre neplacerea mea luam si antibiotic(Sumetrolim), iar aseara avea iarasi febra(38,4), azi dimineata(37,6).Avem doua zile de antibiotic si febra nu a disparut!!! De ce?
Altfel, el are o stare relativ buna: se joaca, mananca, dar...
Sa speram ca trece!

Sanatate puilor vostri si pupici.

Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Cornelia io zic sa nu iti faci griji, se mai intampla sa dureze febra si mai mult de 2-3 zile, incearca pe langa altele sa il pacalesti si sa il tii cu o carpa inmuiata in o parte spirt si 3 parti apa calda. Noi cu d-astea am scapat de febra 39 fara antibiotic + ca i-am mai pus sosetele cu otet si apa si i-am dat antitermice. Am reusit sa il tin cam o ora pe zi timp de 3 zile cu carpita cu spirt la gat si si-a revenit fara antibiotic.Noi azi suntem taaaaaaaaaare suparati ca nazdravanul a aruncat in wc un odorizant din acela tip conic ascutit in ambele parti care se umple cu gel wc, si acum cat credeti ca ne costa desfundarea wc-ului? Vreo 2 ,3 milioae lei.Sanzi ma tot gandeam io despre ce baie in mare vorbesti. Acum am vazut pozele si m-am lamurit. Ce fericit e el cu tati al lui!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Daisy La multi ani Andreei!!(cu intarziere recunosc)Sa fie sanatoasa si sa aveti numai bucurii alaturi de ea!Asteptam pozele de la party.si eu sunt datoare cu niste poze dar nu m-am putut tine de cuvant.
Lucia ce surpriza v-a facut LiviuNoi am scapat ieftin pana acum doar cu cateva pungi de dero dar cine stie ce mai urmeaza ca tare-i place in baie.
Cornelia poate trebuie schimbat sumetrolimul.Eu sunt anti antibiotic dar uneori e cazul sa apelezi la el.
Nici Mariuca nu e bine dar sper sa nu ajungem la antibiotic ca ea nu are voie sa ia .
O zi buna si pe curand!
Cristina si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si noi suntem mai rau, DAvid a avut febra azi, nu mare nici el, 37.7-38.0, si a inceput sa tuseasca si sa rupa...uf...si vroiam vineri sa plecam la munte!!!
Am fost la pediatru azi, cica are putin rosu in gat, si ne-a recomandat sa ii dam biseptol, si eu am refuzat...am zis ca il mai tin un pic doar pe picaturi de nas, vit C....dar imi e cam mila de el...stau cu biseptolul ca dependentii ba hotarata sa ii dau, ba nu!!!!
SAracul, a si vomat si ii dau metroclopramid, nu prea mai mananca nimic, ii dau vit C, singulair, calciu, metroclopramid, calpol, spray in nas...nici nu mai am cand sa ii dau mancare!!!!!
Va pup...si sanatate multa la muciosi!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Si noi am fost raciti, toti, slava Domnului, fara febra sau alte complicatii. De altfel toata grupa a fost racita, asa ca la ce sa ma astept? Si eu ma consider fericita si ma declar multumita ca Sofia e adaptata la gradi, ba chiar ii place, ieri m-a intrebat: "Mergem la gradinita?" Cand i-am zis ca da: "Ieeeeee!" Si mananca bine, a inceput sa adoarma la timp, doar cu sculatul la 7 juma' mai am probleme. Si cand sa plecam, ce le mai dezlipesti de clasa si hol? (pe ea si pe prietena ei Georgi - se stiu de la 10 luni, cred ca de-asta s-a adaptat asa usor.) Si parca le pune energizante in gustare, ca alearga disperate de colo-colo. Cum apar parintii, apoi in parc si acasa, devine iar Sofia cea rasfatata si nazbatioasa care nu asculta de nimeni. Dar la gradi cica e "puternica", nu plange la conflicte si se joaca frumos, linistita. Sa vezi ce cuminte face ce-i spune doamna! Acasa nici nu s-ar fi facut ca aude.

Azi Filip a facut primii pasi, iar Sofia s-a dat singura pe toboganul cel mai mare din parc (si e foarte mare), fara pic de emotii. :) Pe cat e de greu sa cresti copii, pe atat e de frumos.

bebe si puii:

Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
Ziua Filiponului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by CORNELIAP33

Multumim Lucia pentru urari.
Ieri am ajuns si la doctor sa-l asculte si la plamani. Se pare ca acolo este bine. D-na doctor a diagnosticat traheita. Spre neplacerea mea luam si antibiotic(Sumetrolim), iar aseara avea iarasi febra(38,4), azi dimineata(37,6).Avem doua zile de antibiotic si febra nu a disparut!!! De ce?
Altfel, el are o stare relativ buna: se joaca, mananca, dar...
Sa speram ca trece!

Sanatate puilor vostri si pupici.

Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Multa sanatate! Sumetrolim nu-i antibiotic, e biseptol...

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput