Copii din 2002 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

In primul rand sanatate multa la toti bolnaviorii.Aseara si pe Liviu l-a apucat o tuse din aia persistenta dar in cele din urma s-a calmat. Sper eu ca a fost din cauza ca a stat in baie langa mine in timp ce eu spalam cada cu domestos si cred ca mirosul acela l-a iritat.Chiar incepusem sa imi fac griji si sa ma gandesc sa il duc azi la doctor daca o tine asa ca prea mult a tusit. Insa noaptea si dimineata a fost ok.Stau si ma intreb daca o mai fi vreun copil ca al meu. Am inceput gradinita din 12 septembrie si desi am senzatia ca ii place acolo, nu suporta faptul ca trebuie sa plec si sa il las acolo si nu a fost zi sa nu planga. Plange maxim 5-10 minute si apoi totul e ok, dar zilnic. Alti copii plang o zi, doua, apoi se linistesc, ii mai apuca cine stie cand, sau chiar nu plang deloc. Al meu insa nu a ratat nici o zi.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si noua ne e dor de gradinita!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA

In primul rand sanatate multa la toti bolnaviorii.
Aseara si pe Liviu l-a apucat o tuse din aia persistenta dar in cele din urma s-a calmat. Sper eu ca a fost din cauza ca a stat in baie langa mine in timp ce eu spalam cada cu domestos si cred ca mirosul acela l-a iritat.
Chiar incepusem sa imi fac griji si sa ma gandesc sa il duc azi la doctor daca o tine asa ca prea mult a tusit. Insa noaptea si dimineata a fost ok.
Stau si ma intreb daca o mai fi vreun copil ca al meu. Am inceput gradinita din 12 septembrie si desi am senzatia ca ii place acolo, nu suporta faptul ca trebuie sa plec si sa il las acolo si nu a fost zi sa nu planga. Plange maxim 5-10 minute si apoi totul e ok, dar zilnic. Alti copii plang o zi, doua, apoi se linistesc, ii mai apuca cine stie cand, sau chiar nu plang deloc. Al meu insa nu a ratat nici o zi.

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii

Super-desenele lui Liviu - august 2005
Opere de arta
Desene Liviu

Noutati

E normal, chestia cu plansul. Este adresata tie pt. ca pleci, si nu gradinitei. Daca nu i-ar place la gradi, ar plange toata ziua, noaptea ar fi agitat, ar avea cosmaruri, diaree, etc...

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Noi suntem tot acasa. Rares ziua este ok, se joaca, mananca,etc. dar seara pe la ora 22,00-23,00 face febra, nu mare cam 38,00. Luam in continuare sumetrolim, sirop de tuse, picaturi de nas, antialergic seara, calpol/nurofen la nevoie, vaporub seara,... de nu mai stim nici noi.
Apropo !- Rares zice: " Am luat antitusiv, antibiotic, antialergic si tot felu' de anti!"

Azi noapte a tusit ingrozitor. Se facuse ora 1,00 si nu putea dormi nici el, nici eu. I-am facut ceai de tei cu miere pe la 12,00 si lapte cu miere pe la 1,00. Pe la 2,00 cred ca a adormit. Sau poate am adormit doar eu, ca nu mai stiuexact. Astazi sunt cam nauca si nu pot lucra..., decat pe forum.

Dati-mi niste sfaturi, va rog, referitor la tuse. Noi luam Abroxol -tusea avand o oarecare tendinta de a fi productiva. Asa ne-a recomandat dr. Azi noapte insa mi se parea ca este o tuse seaca. Astazi am oprit Ambroxolul si am trecutr pe Paxeladine. O fi bine, o fi rau... nu stiu! o sa vedem! Voi ce ziceti?...

Acum va pup, ca a venit sefu'. Nu stiu ce o fi vrand de la mine?...

Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Gabi sa stii tu ca ai dreptate si m-am mai si linistit cu asta.Cornelia, legat de tuse ca si pe noi ne-a lovit si ne tot chinuie, ba ne tine ba ne lasa, din proprie experienta am observat ca e extraordinar de bun Eurespalul. Noi suntem in tratament homeopat si de cand l-am inceput tot il deranjeaza o tuse seaca. Uneori e mai persistenta, alteori dispare. Am zis o buna perioada ca e efect la tratament. Apoi a facut rosu in gat si i-a trecut febra cu antitermicele si spirtul la gat iar tusea cu eurespalul de 3 ori pe zi timp de 7-8 zile. Atunci cand a avut rosu in gat a avut tuse productiva. Insa tot in perioada asta a avut si tuse iritativa cum are acum si i-a trecut cu stodal, insa nu avea alte probleme, deci stodalul merge la ceva usor. Acum insa vad ca de 2-3 zile tuseste ba seara, ba dimineata, ba noaptea, azi chiar nu l-am mai dus la gradi pentru ca a tusit noaptea si pe la 5 dimineata, insa de cand s-a trezit si pana acum nu a mai tusit. Nici eu nu mai stiu ce sa fac, cand zic ca ii trece, il apuca din nou, cand zic ca merg cu el la doctor, ii trece. Nu mai vreau sa merg la medicul de familie pentru ca ii da antibiotic pentru cel mai mic rosu in gat. Asa ca am facut programare la homeopat pt joia viitoare si daca nu ii trece pana atunci sau mai variaza ca zilele astea, vom merge la homeopat, iar daca ii trece, anulam programarea.Asa ca sfatul meu este sa incerci Eurespalul. Vei vedea in 2 zile daca are sau nu efect. Daca incepe sa se potoleasca tusea, poti continua timp de 7-10 zile. La noi mai e o problema ca in primavara am patit tot asa cu o tuse seaca fara rosu in gat si fara nimic la plamani care nu i-a trecut decat cu Aerius acesta fiind un sirop antialergic si eu ma tot gandesc sa nu fie ceva alergic la Liviu.Bafta mare si sanatate tuturor!

mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii Super-desenele lui Liviu - august 2005Opere de artaDesene LiviuNoutati

Mergi la inceput

Tusea prelungita este un semn de sensibilitate la ceva...si mai ales daca mosteneste pe cineva!!!

Gabi, noi avem mare succes cu ceai de nalba, ii ia tusea cu mana!!! Ii cumpar nalba de la plafar, il pun in apa (nu il fierb) il las cateva minute si apoi strecor si ii dau zeama in care a stat nalba...e ff eficient!!!
Eu nu prea am avut succes cu Eurospalul...nici cu Prospan...nici cu Ambroxol...nici cu Ventolin!!!

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Sanzi stii ca mai povesteam noi candva despre ceaiul de nalba. Eu nici acum nu inteleg.Atunci povesteai ca ti-a adus cineva ca niste paie pe care le-ai pus in apa si i-ai dat sa bea apoi apa aceea fara sa fierbi. Dar e valabil si atunci cand cumperi de la plafar asa cum am facut eu, cutie pe care scrie ceai de nalba si la indicatii scrie ca se fierbe? SAu ce ai luat tu e altceva?

Mergi la inceput

Lucia, nu stiu ce sa iti spun...mie mi-a adus o amica, si inca mai am nalba aceea (e prima data cand am vazut cum arata nalba). E planta uscata (ce am eu) si o las la macerat in apa, apoi o strecor si ii dau sa bea apa in care a stat nalba.
Nu stiu cum e cu ceaiul, dar presupun ca trebuie preparat ca un ceai (adica fiert), cand o sa ni se termine planta o sa cumpar si eu ceai de nalba. Pentru ca am capatat mare inceredere in ea, cand nimic altceva nu ne-a ajutat. Si rau nu are ce sa ii faca!!!
Mai ales ca David din cauza predispozitiei spre astm tuseste foarte des si am incercat o sacosa de siropuri si preparate...

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Multumesc mult Sanzi, o sa ii fac ceaiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Noi si azi am lipsit de la gradi.eram hotarata s-o duc dar a facut o stare febrila si am renuntat.Asa ca ne facem de lucru prin casa.Mai nou ne intreaba de fiecare lucru de la cine il are.De multe isi aminteste chiar ea.A gasit in dulap o bluzita pe care am folosit-o mult in perioada cat a stat cu perfuzii in spital.A trecut un an de atunci.Nu credeam ca o sa-si mai aminteasca.Am strans-o la piept si am pupat-o asa cum imi place mie s-o fac.
Sper sa ii treaca tusea pana saptamana viitoare ca tare suparata sunt din cauza asta.
pup si o zi mai buna tuturor!
Cristina si Mariuca

Mergi la inceput