Cu dragoste, din IASI (17)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ralucami spune:
Carmen torturi f bune si aspectoase se fac pe Cuza Voda, unde spunea si Adi , la Pati France-parca asa se cheama. Am vazut ca fac adevarate "bijuterii" culinare din martipan si zahar. Si e destul de ieftin. La Select nu prea mi-au placut prajiturile, in schimb am cumparat in disperare placinta de branza cu stafide- dupa ce ca am am stat doar 3 saptamani in Ro, 2 zile am bolit caci mi se aplecase de la placinta calda pe care o mancasem ca Haplea E criminala placinta aia! (asta asa, ca nota informativa
). Alte torturi klumea am vazut si am gustat de la Mall la etajul 2, unde era kids land-ul inainte. Era unul cu nuci si ciocolata demential.
Nu stiu cine intreba de frizerie pt baietei: eu vazusem destul de multi copilasi la Salonul Apolo- e in Alexandru cel Bun- asta pt cine are drum pe-acolo. Stiu ca sunt destul de rabdatori frizerii si nici nu costa mult.
Vevica a plecat spre taramurile calde? Sau mai e in Iasi?
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
gata, m-am luminat, daca am Belvedere linga mine nu am ajuns mai incolo... saru`mina, de miine incep sa colind cofetariile de care mi-ati spus sa vad ce si cum.
raluca, am patit si eu la mare cu colaci secuiesti, am mincat unul cald si am bolit doua zile
veveritele sunt cu veverita-tata si nu mai au timp de net, pleaca pe la sfirsitul lunii.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
adi69 spune:
Catalina e bolnava de sambata.Temperaturi de aproape 40,o doare burta,capul,refuza mancarea -chiar si dulciurile!-si de ieri are si scaun moale(dupa ce a baut o zi intreaga numai ceai de musetel).
Am fost cu ea la spital la urgente sambata si mi-a spus dr ca are rosu in gat,sa-i dau antibiotice si nurofen.Nurofen i-am dat ,antibiotic nu.Am dus-o luni dimineata la dr. de familie.Nu stie ce are.Putin rosu in gat dar nu atat de rau incat sa fie nevoie de antibiotic.Oriunde o apasa dr,ea spunea ca o doare,si peste tot la burtica si la urechi si gatul...si picioarele! M-a trimis sa-i fac analize,la caca,urina,exudat...si daca nu-i trece temperatura sa-i dau antibiotic(sumamed) pt gat.Dar daca nu e de la gat?
Abia joi am rezultatele...ce fac cu copilul pana atunci?
Aseara a facut iar 39,5 temperatura.Dimineata nu mai frigea,dar daca deseara face iar temperatura?E bine sa-i dau iar nurofen?
Ati auzit ceva de vre-o viroza care circula prin oras acum?M-am intalnit cu o cunostinta care a spus ca era plin la dispensar de copii care aveau temperatura mare de trei-patru zile...
Dupa ce ca nu mananca mai nimic,acum trebuie s-o tin si la dieta,ou si morcov fiert,orez...sigur nu voi avea succes cu ele...
Stie cineva ce-i aia viroza intestinala cum se manifesta si cum si de unde se poate lua?
Adriana
GabrielaG spune:
Mai fetelor mi-ati facut foame si pofta...
Copilul meu scolar uita ce teme are de facut mai...si ii e o lene la facut liniute...cica la ce-i trebuie sa faca atatea liniute? Ba-i transpira mana...ba-l manaca gatul, ba ii e foame...Mi-e mila de el, dar sper sa se obisnuiasca intr-o luna doua....sa intre in ritm.
Mateiu vrea la gradi...dar sa merg si eu, ca ieri un "cachic" (adica tatic...stiti ca zice c in loc de t) a venit si a stat pe scaunel. Ne-a invitat d-na sa stam daca vrem sa vedem ce face copilul nostru la gradi intr-o zi. Si ieri i-am lasat niste batiste de hartie sa-si stearga nasul daca ii curge si mi-a spus ca servetelele alea sunt pt catei, nu pt el...asta pt ca era desenat un catel pe pachetul de servetele.
Cam asta e...au venit covrigii.
Va pup,
Gabriela si baietii
GabrielaG spune:
Adriana, circula o viroza urata. Matei al meu a avut-o...si a fost febra cam 38,6 apoi o usoara roseata in gt....a ramas cu un pic de tuse si ii mai curge nasucul. I-am dat Nurofen, Oscilococcinum, foarte mult ceai...si antibiotic deloc. Ideea e ca noi am luat de la el si eu inca mai am o nara infundata, iar Paul a fost chiar rau. Multa sanatate printesei si aveti grija. Si multa vitamina C.
Pupici si sanatate,
Gabriela si baietii
carmenp spune:
adi, bintuie o viroza aiurea, o fi luat-o si ea. pot sa-ti spun ca la copii, initial le-am facut tratament cu nurofen si rhinatiol, lui ilinca nu-i trecuse si-a trecut-o pe sumetrolim, asta vreo 5 zile si aseara cind am fost la control i-a dat fromilid.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
tinatache spune:
Fetelor, stiti pe cinev care-si cauta apart.? O cunostinta vinde un apart. de 3 cam. pe Bd. Indep. deasupra rest. Bucegi, cu vedere spre Golia. Il da cu 35000€, nu are imbunatatiri deloc. Mie mi se pare ieftin avand in vedere evolutia preturilor din ultima vreme... sau nu??
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
carmenp spune:
nu stiu pe nimeni, dar avind in vedere ca un ap cu 2 camere in nicolina se vinde cu 31-31.000 euro si mie mi se pare ieftin. ati mai fost acasa, cristina?
quote:
Originally posted by tinatache
Fetelor, stiti pe cinev care-si cauta apart.? O cunostinta vinde un apart. de 3 cam. pe Bd. Indep. deasupra rest. Bucegi, cu vedere spre Golia. Il da cu 35000€, nu are imbunatatiri deloc. Mie mi se pare ieftin avand in vedere evolutia preturilor din ultima vreme... sau nu??
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
acinorev spune:
adriana, si teo e bolnavioara. tuseste copt si are muci dar la plamani nu se aude nik. cand am fost la doctorita a zis ca are putin rosu in gat si i-a prescris un antibiotic dar nu l-am gasit si nu i l-am dat. nu face febra. doar un 37 cu 5. acum stau in dubii daca ar trebui sa ma duc iar la doctorita sa-i spun ca n-am gasit antibioticul dat de ea si sa il schimbe sau sa las copilul in pace.
cristina, pe mine ma intereseaza apartamentul dar inainte de a deranja oamenii am niste intrebari: ce suprafata are, daca e decomandat, cate balcoane, la ce etaj e, are garaj sau nu, si daca accepta credit?
multumesc!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amironeanu/amironeanu.jpg)
amironeanu spune:
Buna seara!
Se pare ca a inceput sezonul virozelor. Eu urez multa, multa sanatate la toti piticii si cat mai putine medicamente. Incercati cu multa vitamina C, miere, ceai, frectii cu spirt (camforat, preferabil), bineinteles daca va permite varsta copilului. Vad ca si Stefania este un pic "mucoasa", dar ii dau un pic de paracetamol inainte de culcare si ii pun citeva picaturi de eucalipt in candela si sper sa nu depaseasca acest stagiu.
Cristina, mi se pare un pret bun, dar depinde si de etaj si suprafata.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare