Cu dragoste, din IASI (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by carmenp
intrebare, unde se fac tortulete bune?
Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Cofetaria Select, Patiseria vis-a-vis de Select, Cofetaria din Mall. A fost si Ana dar in ultimul timp le cam ametesc.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Darria, saru`mina, stii cumva si care-s preturile, ma refer pe unde-s mai avantajoase din ce mi-ai insirat tu.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Nu mai tin minte preturile pt. ca nu am mai dat de ceva timp prin cofetarii(incerc sa ma las de dulciuri, erau drogurile mele) asa ca le spun din amintiri - stiu doar calitatea
La Ana, pt. torturi preturile sunt undeva intre 190.000 - 250.000 lei/kg. Cele comandate erau mai bune decat cele deja facute.
La Select preturile sunt asemanatoare, la Mall si patiserie chiar ca nu le mai stiu La patiserie nu am fost niciodata, mi-au recomandat-o alte persoane, ca fac prajituri bune.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Eu vreau la Nicu Alifantis.
Multumesc ralnied de info.
Fetelor o saptamana frumoasa si pitici sanatosi.
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!

Imi pare tare rau ca nu am mai avut timp sa intru si pe aici in ultima vreme, dar ziua are doar 24 de ore si tare nu mai imi ajung

Pupacim toti copii, le uram multa, multa sanatate la cei bolnaviori si multe realizari la cei care invata cite ceva, chiar daca asta inseamna ca acapareaza calculatorul parintilor

Aseara s-a auzit pana la mine in parcare concertul celor de la Voltaj (eu stau in Tatarasi), mie mi-a placut. Multumesc si pentru pontul cu frizeria, Sfeti a fost tunsa de tati ei cu masina, dar s-a speriat de zgomot si a plans. Si este si un pic neuniform tunsa, asa ca cred ca voi incerca frizeria data viitoare. Carmen, torturile de la Mall sunt bestiale, mai ales cel de ciocolata, dar sunt si cam scumpe totusi. Intr-o vreme si eu tot de la Ana am luat torturile, dar nu in ultima vreme si nu stiu cum mai sunt.

Gabriela, am o rugaminte la tine. Sora mea este plecata in "luna" de miere si as vrea sa-i fac curatenie pana se intoarce. Parca tu aveai o firma care face curatenie, nu? Poti sa-mi trimiti si mie niste preturi pentru un apartament cu 2 camere sau un numar de telefon ca sa iau legatura cu tine? Multumesc mult!

O saptamana buna va doresc si eu!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Cu placere, dragele mele!

Cristina, Iris era pentru tine in mod special. O sa iti trimit si niste poze, vrei???
Apropo: Iris mai vine in februarie 2006, ca au turneu de promovare a noului album atunci... Probabil va fi la Polivalenta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

multumesc de informatii, da` io tot nelamurita-s: mall, mall, dar unde anume sunt alea bestiale din ciocolata??? ca sunt mai multe cofetarii, hai sa le zic asa, de cind s-a deschis...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Carmen, eu ma refeream la cofetaria de langa spatiul de joaca pt. copii(kids land) - nu am luat in calcul ca mai sunt si alte cofetarii in Mall. Acolo(si la patiseria amintita) fac si torturi cu forme dragute pt. pitici.

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Scuze, Carmen

Si eu tot la cofetaria de la Kids Land m-am referit. Super torturile

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Carmen,torturi bune gasesti la :Select,Patisfrance,Ana,Mall .Am mancat sambata tort de ciocolata de la cofetaria Ana,bun,iar sambata trecuta am mancat diplomat ,tot de la Ana,tot bun.
Cel mai bun pret il gasesti la ANA(pana-n 200 de mii daca imi aduc bine aminte).La Select ,pretul pe kg,270-300 de mii,iar la Patisfrance,pe Cuza-Voda o idee mai ieftine.La patisfrance erau cel mai frumos ornate,iar la Select poti face tort cu poza sarbatoritului pe el...
Si la Mall sant frumoase si bune,preturile se invart tot pe la 300 miilei /kg.
Inca o precizare,la Ana este singurul loc unde mai lucreaza cu frisca adevarata...

Adriana

Mergi la inceput