Cu dragoste, din IASI (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

Neata la toata lumea!Nora nu ma pot abtine sa-ti mai urez inca o data sa-ti traiasca(virgula)comorile.....si bineinteles si voi parintii pe langa ele!Am vazut pozele de la motz!Pa va pup pe toate si va doresc un we placut!

LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Nora
Si faza criminala e ca dupa vaccinul asta antirujeolic,etc,ca-s vreo trei in unul...nici nu are voie sa manance fructe,legume,oua,ficat... deci doar cartofi , lapte, branza, carne ... offffffff ca tare-i greu pt mancaciosi.

habar n-am avut de asa ceva; eu i-am facut Priorix la 11 luni si i-am dat sa manance normal...consecinte??

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Herra,eu nu stiu de numele astea...valpirix...priorix...eu stiu ca am facut vaccinul de la 1 an,antirujeolic,antirubeolic si inca unul pe care l-am uitat..sunt 3 vaccinuri cumulate intr-unul,deci se face in manutza.Fiind pe baza de oua,doctorita mi-a zis sa nu-i dau oua,ficat , fructe si legume alergogene (cele cu seminte)si nici medicamente,pentru ca poate deveni alergic la substantele continute in ele.Am scris mai sus mai pe larg.Deci exista un anumit risc,nu ca face alergie obligatoriu.Depinde probabil de copil.Chiar daca nu e asa,eu nu am vrut sa risc,mai ales ca eu sunt alergica la o gramada de chestii,deci si el poate mosteni terenul alergic.Oricum,cateva zile fara fructe ...nu e o nenorocire.
cicuta,multumesc inca o data pt urari,tare esti tu dulce
In rest,ce mai faceti,fetelor?Nu prea mai ziceti nimic pe aici.Ce va fac puisorii?
Pupici

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Fetelor, cunoasteti in Iasi o frizerie de copilasi?
Iustin are 1,3 luni si as vrea sa-i fac freza. So?

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Mephala,
Pe bulevardul Cantemir puitn inainte de complex pe partea dreapta la parterul unui bloc este o frizerie pt copii. Au si jucarii si cica si mana buna. La noi a fost o tragedie cu tnsul... Noi l-am tuns pe Alex la frizerita sotzului meu... Eu aproape boceam ca-mi tundeau "fetita" si cadeau zulufii iar sotzul meu il tinea in timp ce frizerita, haina, il tundea. Sa iti spun ca am pastrat carliontii? I-am facut a acasa poza... ce sa zic... Cand l-am dus la bunici, soacra-mii i-au dat lacrimile iar mama aproape ca nu ne-a vorbit in seara aceea... Insa i-a prins bine caci apoi au venit caldurile...
Asa ca curaj si... putere sa il tii pe puiut.

Alex e tot bolnavior. L-am scos afara de cateva ori si vad ca nu am facut bine. Asta-noapte a si tusit de cateva ori iar azi i-am desfundat la greu nasucul si i-am pus colargol si olinth... Nici nu a vrut sa doarma la pranz caci avea nasucul infundat.
Iar eu ieri nu am mai luat Ospen caci am uitat , daca nu ma mai durea... Si azi dimineata m-a luat din nou... Si sa vedetio ce de moldamin ma asteapta...
O zi buna si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Carmen, multumesc de pont.
Sanatate lui Alex!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Salutiiii!!!Noi nu am disparut..motivul pentru care nu mai prind si eu loc la calculator e ca Alex a pus stapinire pe tehnica moderna..iar noi astia batrini trebuie sa asteptam la rind.Domnul Alexino,a inceput sa joace jocuri pe calc ..si mai nou sa scrie!!Isi scrie numele singur... iar cu ajutor ..cuvinte diverse..preferatul lui ..PANADOL..ajutorul consta in faptul ca eu ii spun P de la Piine,N de la noi si tot asa,el le gaseste si e f mindru si comandaa"hai, mai spune ceva"..aaa..Y e evident de la Yahoo!!In lumina ultimelor lui preocupari am pus osul la treaba si m-am apucat de invatat diverse chestii,sa pot face fata copilului care de citeva saptamini bune nu mai doarme deloc la amiaza..iar spre seara este precum pasarea Pheonix,nu stiu de unde are atita energie ca nu sta o clipa.Carmen am tot sperat sa ajung si eu prin Podu Ros poate va gaseam prin parc..dar negociez la singe cu el..si nu vrea sa iasa afara..e foarte casnic.
Multa sanatate Carmen, tie si lui Alex cel bolnavior!!

W-e placut tuturor!!
gabi si Alexino.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Poate va intereseaza:

Duminica, 2 oct 2005: IRIS (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, am promis cuiva ca anunt cand se intampla! Ma tin de cuvant!) si VOLTAJ, la Strand.
5-9 octombrie 2005, la Palat si la Sala Polivalenta: TinimTexIS--Targ de imbracaminte si incaltaminte.
14 oct 2005--concert Folk: Nicu Alifantis, Mircea Baniciu si Vlady Cnejevici (probabil la Teatrul National).
15 oct--concert dance: Uni-K, Corina, Blondy, Class, Alb&Negru si HOLOGRAF!!!!
Distractie placuta!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

Multa sanatate Carmen,tie si puiutului tau Alex!!

LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

salutic!
ralnied1, saru`mina, chiar auzisem ca vin dar nu stiam care si cind...
cristico, vine iris!!
intrebare, unde se fac tortulete bune? ca io tot am luat de la belvedere, dar mi s-a acrit de ele si vreau sa incerc altceva.

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput