Capricoarne, dati cu cornu' :) (2)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
teodora35 spune:
buna seara daca nu va supararti si eu sunt un capricorn ambitios si poate ma puteti primi in clubul vostru sunt nascuta p1 7.01.1971
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monica_s spune:
Krelia si eu cred ca zodiile nu sunt chiar atat de importante, ele iti imprima niste tendinte care nu e pot sa fie blocate de alte lucruri - alte aspecte astrologice sau experiente de viata.
Si sotul meu e haios, ii place sa se joace (ca doar e geaman!) dar ciudat e ca nu-i tare vorbaret. Asa ca stim sa tacem impreuna!
gabi68 spune:
Buna dimineata!Mai primiti o capricoarna printre voi? (Sunt nascuta pe 16 ianuarie).
Toate cele bune
Gabi
teodora35 spune:
ellen ne primiti si pe noi ultimile venite?
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
http://photos.yahoo.com/pufoasa2001
Daisy spune:
Va primim pe toate!
Haideti repede in turma, ca acusi vine zapada de la munte si ne asteapta semete piscurile sa ne serbeze cu fast de ziua noastra!!!
Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca
melutzica spune:
Buna dimineata.Mai aveti un locsor si pentru mine?Ma cheama si sunt nascuta in 12.01.1979.Insa contrar caractersticii noastre,a capricornilor,mie imi place tare mult sa vorbesc
,si sunt o fire tare deschisa.Sotul meu e tot capricorn
Va dati seama ce fain e gand se aprind orgoliile
.Va doresc toate cele buna ,mai ales ca acum e luna noastra
ellen spune:
teodora35, gabi68, melutzica, bine ati venit fetelor. Bineinteles ca va primim. Acus, acus va trec si in listuta
Pe mine ma scuzati dar in ultimele zile nu am mai intrat pe DC, dar recuperez imediat.
krelia spune:
pup cornitele
Nu stiu daca voi primit pe mail horoscoape si alte "ghiceli" asemanatoare, dar, mn-am gandit sa lecturam asa....cand n-avem ce face, sa stim ce ne rezerva astrele pt 2006
Privire de ansamblu
Cu Saturn alaturi - "furnizorul" unor calitati atat de apreciate precum integritatea, responsabilitatea si disciplina - si care iti este si patron, esti o sursa de inspiratie pentru toti cei din jurul tau. Daca aceste persoane se afla langa tine din ratiuni profesionale, personale sau pur si simplu platonice, anul acesta nu va conta. Vor fi mandri sa fie alaturi de tine. Si daca nu esti in mod normal obisnuit (a) sa fii in centrul atentiei, va trebui sa te obisnuiesti cu ideea pentru ca iti va fi aproape imposibil sa eviti acest lucru. De fapt, atentia, admiratorii si aplauzele, le vei gasi la orice pas anul acesta - si este doar "vina" ta.
Ai inceput sa muncesti din greu la sfarsitul verii 2005, pentru a-ti atinge scopurile profesionale (si in special acea reputatie de corectitudine si bunavointa). Raspunsurile din partea colegilor si a superiorilor au fost grozave de atunci, dar nu uita ca toate acestea se intampla pentru ca ai investit timp si mult efort. Dar 2005 a fost doar inceputul - 2006 este anul in care vei straluci cu adevarat.
Vei avea multe oportunitati anul acesta. Iti este sortit sa intalnesti pe cineva - sau intr-un final sa remarci pe cineva - in ianuarie sau februarie. Aceasta persoana va fi interesanta si spontana si va reusi sa-ti capteze atentia pentru o perioada lunga de timp. (Este un lucru bun, pentru ca nu prea ai chef de joaca.) Daca ai o relatie fericita, nu-ti va fi greu sa o mentii astfel, in special din aprilie pana in august.
Tu si iubitul (a) tau (ta) va veti intelege atat de bine, incat probabil vei disparea pentru o perioada din cercul social in care te invarti. Este bine sa mai hibernezi din cand in cand - mai ales ca ti se pare mult mai placut sa va pierdeti timpul impreuna, in pijamale, prin casa, decat sa mergeti la opera. Una peste alta, viata va fi frumoasa, si cu siguranta meriti asta. Bucura-te de rezultatele muncii tale si de compania celor dragi.
Finante si cariera
2006 este un an grozav pentru tine sa te faci cunoscut (a), chiar daca ai prefera doar sa te ocupi de treburile de zi cu zi pentru a-ti construi afacerea sau cariera. Incearca sa te folosesti de lectia pe care Universul o va da in martie: oricine, la orice nivel poate beneficia de putina publicitate. Orizonturile carierei tale se vor largi foarte rapid, iar colegii si clientii tai vor obtine beneficii de pe urma relatiei cu tine. Nu-ti face griji, aceste oportunitati vor veni de la sine.
Ai reputatia, meritata, de persoana muncitoare ce respecta regulile, asa ca nu te mira daca angajatii firmei la care lucrezi te vor lauda si-ti vor cere sfaturi legate de tot felul de probleme. Le poti acorda ceva din timpul tau, dar ai grija sa te ocupi si de propriile tale responsabilitati. Cu cat interactionezi mai mult cu colegii, cu atat iti va fi mai usor sa te apropii de un adevarat punct de cotitura in cariera, asa ca nu le inchide usa in nas decat daca esti intr-o grava criza de timp. Complimentele vor veni, deci pregateste-te sa le primesti cum se cuvine.
Viata personala se va indrepta spre mai bine la inceputul anului, si asta te va ajuta cu siguranta sa-ti faci treaba de-a lungul zilei. In acelasi timp, vei primi o oferta de munca sau vei gasi un post care va fi greu de refuzat. Nu ti se va parea ceva in neregula, dar simtul corectitudinii te va determina sa lasi totul la vedere. La sfarsitul primaverii si pe parcursul verii vei fi foarte multumit (a) indiferent de ce hotarare vei lua, si chiar dupa asta, vei simti ca ai facut cea mai buna alegere. Spre sfarsitul anului vei reusi sa iei o mica pauza pentru a face ce iti doresti: participarea la activitatile comunitatii sau petrecerea timpului in familie.
Dragostea si viata sociala
Chiar daca nu esti in centrul atentiei, oamenii te vor privi cu admiratie. Anul acesta respectul nu va veni doar din partea cunoscutilor, reputatia te va urma peste tot. Insa din punct de vedere romantic, aceasta reputatie poate fi o binecuvantare dar si o povara. In primul rand, este grozav ca oamenii sa te considere din start o persoana onesta, iar aerul de om puternic ce te inconjoara este foarte atractiv pentru cei din jur. In al doilea rand, integritatea ta poate intimida potentialii admiratori, care vor fi tentati sa creada ca nu se pot ridica la nivelul asteptarilor tale. Incearca sa faci oamenii sa se simta bine in preajma ta. Cu cat lasi oamenii sa te cunoasca cu adevarat, cu atat se vor fi mai relaxati si se vor simti confortabil alaturi de tine.
Oportunitatile romantice rasar peste tot anul acesta, chiar si in iarna, cand se crede ca majoritatea oamenilor nu sunt foarte deschisi. Vei intalni o persoana interesanta la inceputul lui 2006 - vei avea un efect magnetic in lunile ianuarie si februarie. Atentia iti va fi atrasa de o persoana ale carei conversatii ti se par foarte interesante si variate. Daca nu poti prezice ce urmeaza sa spuna aceasta persoana, vei fi fascinat (a) pentru o lunga perioada de timp. Opiniile acesteia vor avea un efect subtil, dar real asupra ta. Nu esti genul de om plictisitor si inflexibil, asa cum vor competitorii tai sa pari.
Daca ai gasit deja persoana pe care o cautai, anul acesta iti va aduce surprize placute referitoare la aceasta, pe care credeai ca o cunosti perfect. Din aprilie si pana in august veti face cateva descoperiri importante impreuna. Indiferent daca este vorba de un week-end sau de cateva ore "rupte" din programul de munca, fiecare moment petrecut alaturi de aceasta persoana va fi pretios si memorabil. Nu-i nimic daca pentru ceva timp te vei indeparta putin de prieteni - vor intelege cand vor vedea cum staluciti voi doi cand sunteti impreuna.
Sanatatea
Capricornii nu cedeaza foarte usor bolilor, insa odata contactata boala este foarte posibil sa devina ipohondri. De asemenea, stresul si suferintele pot conduce la unele probleme de sanatate precum infarctul. Accidentele la care sunt expusi nativii din Capricorn sunt luxatiile, dislocarile, unele probleme cu genunchii, alergiile si o sensibilitate ridicata a pielii.
Tulburarile emotionale precum depresia sau isteria nu te vor ocoli nici in noul an, insa trebuie sa fii deschis cu cei din jurul tau si sa vezi mereu jumatatea plina a paharului. Problemele cu glanda tiroida si metabolismul trebuie evitate, Capricornii fiind extrem de expusi la ele in noul an.
Sanatatea intelectuala este la fel de importanta ca si sanatatea fizica, asadar acorda-i intelectului ceea ce are nevoie pentru a mentine starea de sanatate a organismului. Exercitiile fizice adecvate, un efort si un repaos echilibrat, mentinerea unei greutati normale printr-o alimentatie echilibrata te vor ajuta in acest sens.
Asadar pentru anul 2006 trebuie sa iti rezervi timp pentru relaxare si nu uita: invata sa te eliberezi de stres pentru a avea o sanatate de fier!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
joker spune:
hihihi! la partea cu ipohondria se brodi perfect!Dar la chestia cu alimentatia eu am o alta problema.de fapt cred ca toate cornitele o avem:ati vazut capricoarna care sa aiba probleme cu greutatea?eu nu.la mine nu se clinteste din loc...desiiii
mult si des