Capricoarne, dati cu cornu' :) (2)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
ellen spune:
Monica_s, bine ai venit printre cornite. Bineinteles ca te primim cu cel mai mare drag.
Adevarul este ca nici eu nu am vazut cornite vorbarete si se vede treaba ca pe aici e cam slaba activitatea.
Krelia, hehe si eu abia astept sa vina zodia noastra si parca si eu ma simt foarte bine asa ca nu esti singura Numai ca atunci cand ma gandesc ca o sa vina ziua mea si apoi a 2-a zi o sa fiu nevoita sa ma duc la serviciu, deja parca ma apuca durerea de cap. Atunci se termina concediul, sarbatorile, hmmmm....hai ca am dat in benganeala ca nici nu au venit bine sarbatorile si eu ma gandesc ca se termina
...nu ma bagati in seama...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ellen spune:
Na ca am uitat sa zic...Monica, te-am trecut in listuta.
Monica, Joker, poate ne povestiti si noua cate ceva despre voi.
Joker, si eu is sotie de taur dar mamica de balantuca. Cum este viata langa un taur? La mine este la superlativ, cu toate ca nu prea am parte de flori sau cine stie ce surprize.
joker spune:
Cum? Fara surprize?.....E taur de mai, probabil.eu am parte de ele cand ma astept mai putin.de la ambii..
L-as lauda dar e linga mine acum si si-o ia in coarne....
Dar nu e asa ca sunt cei mai buni?
joker spune:
Cum? Fara surprize?.....E taur de mai, probabil.eu am parte de ele cand ma astept mai putin.de la ambii..
L-as lauda dar e linga mine acum si si-o ia in coarne....
Dar nu e asa ca sunt cei mai buni?
joker spune:
e spontan, caraghios,dulce, foarte mamos si foarte rabdator. Mai ales rabdator. La caracterul meu... E extrem de iubitor si l-am perceput intotdeauna atat ca sot cat si ca pe cel mai bun prieten cel mai drag frate si cel mai grijuliu tata.Intr-adevar, viata langa un tauras e la superlativ
despre mine nu prea stiu ce sa va spun. nu sunt un capricorn care sa vorbeasca despre el...de fapt nu preastiu capricorni care sa faca asta.dar daca va intereseya ceva anume intrebati+ma si va voi raspunde.
ca veni vorba, poate cineva sa imi spuna, dintre voi, cum e sa fii mamica de bebe leut?
ellen spune:
Joker, hehe sper ca nu si-a luat-o in coarne
Da, la mine e vorba de taur de mai iar surprize aproape deloc, dar nu-i bai. La noi totul este calculat si ras calculat....ca doar ne pricepem amandoi la asta
monica_s spune:
Multumesc ca m-ati primit printre voi. Si aveti dreptate, noi cornutele nu suntem prea vorbarete. Poate de aia m-am maritat cu un barbat din gemeni! Stiu ca daca te iuti in orice carte legata de astrologie asta e considerata una din combinatiile cu cele mai putine sanse de reusita, dar pana acum noua ne-a iesit destul de bine. Suntem casatoriti de 4 ani jumate, si impreuna de vreo 10. Si inca ceva, e si mai tanar cu 3 ani decat mine. Avem o fetita de 1 an si 8 luni, berbecut din cap pana-n picioare. Deci suntem pamant, aer si foc!
krelia spune:
quote:
Originally posted by ellen
Krelia, hehe si eu abia astept sa vina zodia noastra si parca si eu ma simt foarte bine asa ca nu esti singuraNumai ca atunci cand ma gandesc ca o sa vina ziua mea si apoi a 2-a zi o sa fiu nevoita sa ma duc la serviciu, deja parca ma apuca durerea de cap. Atunci se termina concediul, sarbatorile, hmmmm....hai ca am dat in benganeala ca nici nu au venit bine sarbatorile si eu ma gandesc ca se termina
...nu ma bagati in seama...
Mda, la tine e mai nasol....dar las ca iti scoti parleala vikendu' urmator
![](icon_smile_big.gif)
A mea a picat foarte bine anul asta..exact ziua in care m-am nascut - vineri, 6.01.
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by monica_s
Multumesc ca m-ati primit printre voi. Si aveti dreptate, noi cornutele nu suntem prea vorbarete. Poate de aia m-am maritat cu un barbat din gemeni! Stiu ca daca te iuti in orice carte legata de astrologie asta e considerata una din combinatiile cu cele mai putine sanse de reusita, dar pana acum noua ne-a iesit destul de bine.
Monicaaaa, si iubi meu tot in gemeni este!!!
![](bis.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Si e asa scump si dulce si zambaret si vorbeste toata ziua si rad cu el de mor...da' si cand se supi pe mine (ca deh, is cornuta si dau cu cornu' inainte sa gandesc
![](icon_smile_sad.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Intr-adevar...am citit si eu, ca nu e o combinatie reusita....dar..ce conteaza....sufletele si...poate, in plan astrologic..acelasi ascendent???
![](icon_smile_big.gif)
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006