Capricoarne, dati cu cornu' :) (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Daisy spune:
eu am aceeasi greutate (48 kg.) de cand am terminat liceul si sa tot fie de atunci vreo 13 ani, asa ca...
Dar cum sa avem probleme de greutate cand suntem mereu in fuga si salturi din pisc in pisc?
Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca
teodora35 spune:
fetelor ziceti ca nu aveti probleme cu greutatea eu la 20 de ani aveam 46 kg m-am operat de apendic si am ajuns la 52kg dupa un an am ramas insarcinata am ajuns la 60 iar din 90 pina acum am ajuns la 78 kg asa ca regula nu este valabila pt toate capritele
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
http://photos.yahoo.com/pufoasa2001
chatonel spune:
quote:
Initial creeata de ellen
Asteptam datele pentru urmatoarele capri-cornitze:
Arhistefy –
chatonel – Toulouse, Franta
emoison -
infofun -
isy -
julia23 -
KLA -
lorelei_19 -
mariaangeli_que -
Marox -
misticgirl -
mr_baz -
palmyrah2002 -
Pegasis - Bucuresti
symaco -
Ven -
Zeeva -
Asteptam cornitze noi
[/font=Comic Sans MS]
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
iaca, iaca, apar si eu la spartul tirgului:
caprita de pe 16/01/1969. Fost sot Geaman (incompatibilitate destul de mare) si actualu e Fecioara (ne ciondanim mereu, ca sintem perfectionisti amindoi, numa ca el e mai sever cu munca altora, decit cu a lui, ceea ce e cam pe invers la noi)
Toulouse, la ville rose
crista-s spune:
Salutari fetitelor- cornitzelor ...
Mare chiulangioaica mai sunt, n-am mai intrat de mult pe aici si acum ca intru ia uite ce surpriza ... am gasit pina si horoscopul pe 2006 ( Bravo Krelia ).
Cine zicea ca n-au caprcoarnele probleme cu greutatea ??!?! ce bine ca nu ma puteti vedea ..n-am fost niciodata fotomodel dar am avut 60-64 in tineretea cea zglobie apoi cu pas vioi am ajuns la 100-105 de unde nu prea m-am clintit pina nu m-am maritat cind am slabit 10 kg in primul an mincind normal( zic eu ) .. dar deeeeeee de fericire "ma topeam "
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
ellen spune:
Chatonel, gata am modificat listuta corespunzator. Poate mai tragi un ochi din cand in cand si pe aici pe la noi
Cat despre greutate... si eu cam am probleme cu greutatea si nu stiu ce m-a apucat dar de azi vreau sa tin 1 saptamana cura de slabire, poate mai dau jos cateva kg in plus. Asa ca sa-mi tineti pumnii ca sa nu renunt
oLo spune:
quote:
Originally posted by joker
hihihi! la partea cu ipohondria se brodi perfect!Dar la chestia cu alimentatia eu am o alta problema.de fapt cred ca toate cornitele o avem:ati vazut capricoarna care sa aiba probleme cu greutatea?eu nu.la mine nu se clinteste din loc...desiiiimult si des
nici la mine nu clinteste!!! desi ar trebui s-o ia un pic in jos...
In rest, suna bine anu care vine ;)
Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma
chatonel spune:
quote:
Originally posted by ellen
Chatonel, gata am modificat listuta corespunzator. Poate mai tragi un ochi din cand in cand si pe aici pe la noi
Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">
Povestea Alexutei
"Daca oamenii ar face tot ce le sta in putinta ca sa se ajute unii pe altii, Dumnezeu ar avea mai mult timp sa faca minuni."
Multumesc! Cit despre tras cu okiu, stau ci amoindoi deschisi cit cepele, ca altceva n-am de facut cit sint poprita la pat
Da cind m-oi face bine, nu garantez ca ma mai prindeti prea des!!!
Toulouse, la ville rose
ellen spune:
quote:
Originally posted by chatonelquote:
Originally posted by ellen
Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">
Povestea Alexutei
"Daca oamenii ar face tot ce le sta in putinta ca sa se ajute unii pe altii, Dumnezeu ar avea mai mult timp sa faca minuni."
Multumesc! Cit despre tras cu okiu, stau ci amoindoi deschisi cit cepele, ca altceva n-am de facut cit sint poprita la pat
Da cind m-oi face bine, nu garantez ca ma mai prindeti prea des!!!
Toulouse, la ville rose
Proptita la pat???? Pai ce s-a intamplat?
ellen spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64694" target="_blank">Haideti la Capricoarne, dati cu cornu' :) (3)
maria_rubi spune:
Buna seara, doamnelor!
Imi pun si eu cornitele la bataie si ma alatur voua cu multa placere si cu un zambet mare si plin de satisfactie pe buze....
Am cornite de 25 decembrie si sper si eu anul asta la .....nu m-as fii gandit niciodata ca e asa greu sa faci . Credeam ca gata, ne hotaram sa devenim parinti, si bebe vine imediat dupa 9 luni.
Dar nuuuuu! De ce sa fie asa? Lasa capricornu' sa se chinuie, sa lupte, sa-i sara ochii, sa simta ca este invingator!!!
Dar si cand o sa razbim, fetelor....
Maria Rubi