Vrancea(12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

E clar, in we fac sarmale!

(p.s. Kata...mi-au dat mai multe sarcini ca inainte si de asta nu mai am timp...Ehe, ce vremuri alea cand stateam degeaba toata ziua...)

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Ce- i cu linistea asta aici?
Doamne, avem la temeeeeeeee.......

Cu asta ne laudam,atit.VOI????

L-au arestat si condamnat pt. 10 ani din nou pe Miron Cozma.Ca-n filme dom'le...

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Eu nu ma laud cu nimik...ca asa sunt de plictisita..

Unde sunteti??

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Motaniku, crezi sau nu, dar si acum calc. Alt morman de riufe...nu stiu domne ce naiba se intimpla, da asa multe parca nu am mai spalat de mult,......toata ziua ne schimbam.
Da inntr-o ora le termin, asa ca pina se usuca alea care le spala masina acu, le astept pe-ale tale

Merci de intrebare, Bianca e bine, desi un pic cam infundata in sa. Am tot fost la piscina, a fost f. cald afara, a stat dezbracata si seara si..a prins-o un pic raceala.

Ieri am primit si scrisoare de la scoala la cre va merge la anul si pe 11 oct. avem intilnire cu directoarea scolii, i-i facem inscrierea si e supusa unui test.

Altfel, e fericita ca ieri a inotat fara pb. 12 m pe sub apa, iar duminica va sari de la trambulina de 3 m

Eu....tot pe-acasa, treaba..........parca e mai multa cind stai acasa, decit cind muncesti. Mereu gasesti ceva de facut

Si eu ma pofta de sarmale.Am facut numai odata, anul trecut de Craciun, dar nu am avut parte de ele. La 12 noaptea le-am terminat, la 3 noaptea am aflat ca a murit tata si am plecat de urgenta in RO......ma bate si pe mine un gind de sarmale.......

Mergi la inceput

Andre, pai cat are pitica ta de zici ca a innotat? Ori am uitat eu ori confund...

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Scuze ca nu am mai scris deloc,dar am fost intr-o pasa proasta(iar mi-a venit CM,deci nici luna asta nimic....).Oricum,incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca in februarie ma asteapta FIV-ul...

La noi e o vreme..urata rau tare.Chiar alaltaseara a fost o vijelie cu...zapada

Sim,te urmaresc cu interes la 'mamici',sa vad ce mai povestesti despre Sovata.Oricum,am vazut pozele si ne-am propus ca la anul sa mergem si noi acolo.

Andrule,tot asa multa treaba ai la servici?

Andreea,acum am terminat si eu de calcat Eu is satula pana in gat de calcat tricouri de-ale lui Cezar...Calc de-mi vine rau

Kata,deci Catalin a inceput scoala in forta!Bafta multa si sa-ti vina numai cu 'ffff.bine'

Danutza si eu pot sa spun ca nu am simtit nici o diferenta atunci cand m-am casatorit.Noi eram prieteni de 8 ani,stateam zilnic impreuna cat se putea de mult,iar dupa nunta singura diferenta a fost ca am inceput sa locuim impreuna(dar acomodarea a fost super usoara).

Va pupic pe absolut toate

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Feteleeeeeeeeee,mi-e dor tare de voi

Mergi la inceput

Hello!
Chiar ca e cam liniste pe aici...pai daca nu strig catalogul, nu faceti prezenta?
Hmmm...haideti la o vorba ca si mie mi-e dor sa ne povestim cate in luna si in stele...

Apropo, cine a vazut eclipsa? La mine au fost nori, nici o sansa sa vad ceva..desi se pare ca intre 8.48 si 11.48 am se putea observa si la noi...

Fug la un film, astept lumeeeeee!

Flori, te pupa baba!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Motaniku, Bianca mea are 5 ani si 9 luni si ieri a sarit de la platforma de 3 m
De inotat, inoata de 1 an deja!!!

Iar am de calcat Dar fug la film

Mergi la inceput

Andrule,vezi,mama,ce se intampla daca nu faci tu prezenta zilnic?
Cum mai e la servici?Tot asa te omoara aia?
Ai facut sarmale in we?Mie mi-e groaza sa fac sarmaleUltima data m-am chinuit cu varza oparita(ca de unde varza murata aici?ce bine era acasa cand veneau butoiasele cu varza de la mama si de la mama soacra..)si am zis ca a doua oara nu mai fac.Acum am descoperit la un magazin niste borcanele cu frunza de vita si cred ca am sa incerc sa fac niste sarmalute,cu toate ca Cezar nu-i prea incantat de idee(el e innebunit dupa cele in foi de varza).

Andreia sa-ti traiasca Bianca!Ce fata mare are mama!!

Pup fetele si revin

Mergi la inceput