Vrancea(12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna dimineata!
Noi,weekendul asta ,inclusiv luni(aici a fost zi libera),am lenevit.Nu am facut altceva decat sa ne uitam la filme si sa mancam.
Pe 25 octombrie incep cursul de germana.
Voi ceee mai faceti?

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

'Neata...

Ce fac fetele mele?
Danutza,ce bine ca incepi cursurile!O sa ai cu ce sa-ti umpli timpul..

Pupici...e prea dimineata pt mine sa pot sa scriu mai multe

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Neatza!

Flori, merci mult pt urarile pt Bianca!

Dana_n ce fel de curs faci? Intensiv? De cite ori pe sapt. si cite ore? A trimis Didialex un curs bun pt incepatori. Daca nu l-ai cerut la ea si-l vrei, ti-l pot trimite si eu si te mai uiti pe el pina in 25.

Alex, m-am uitat acum putin pe curs. Pare a fi bine explicata gramatica. O sa-l citesc zilele astea, ca, desi sunt de ceva timp aici, sigur am ce sa invat din el! Si se vede bine!

Motanik, ai facut sarmale pe WE? Ca atita ati vorbit aici sapt. trecuta ca mi-ati facut pofta, asa ca eu am facut si au iesit bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by helbi

Neatza!
Dana_n ce fel de curs faci? Intensiv? De cite ori pe sapt. si cite ore? A trimis Didialex un curs bun pt incepatori. Daca nu l-ai cerut la ea si-l vrei, ti-l pot trimite si eu si te mai uiti pe el pina in 25.

Da,cursul este intensiv.De luni pana vineri,4 ore pe zi(de la 8 la 12),si dureaza vreo sase luni.Sunt 630 de ore:600 de germana si 30 de integrare.Scoala se numeste la Inlingua.
Am primit si eu cursul de la DidiAlex.Multumesc oricum.

Flori,da,este foarte bine ca incep cursul, ma plictisesc tare aici,mai imi umplu si timpul si invat si germana.

DidiAlex,mersi mult ptr.curs.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by dana n.

quote:
Originally posted by helbi

Neatza!

Da,cursul este intensiv.De luni pana vineri,4 ore pe zi(de la 8 la 12),si dureaza vreo sase luni.Sunt 630 de ore:600 de germana si 30 de integrare.Scoala se numeste la Inlingua.
Am primit si eu cursul de la DidiAlex.Multumesc oricum.

Suna bine "cursul" asta Dana. E oarecum obositor 6 luni, zi de zi, dar are si avantaje. Abia astept sa ne povestesti cum e!

Alex, ce face bb? Cum se mai simte? Dar tu? Sanatate multa la amindoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Neatza sau e pranz deja?

Sa va zic cu sarmalele mele...sambata mergem la cumparaturi, pana mai acum vreo luna mergeam vinerea dar eu fac curat si calc sambata la doua case si am zis sa nu mai intram in banii de pe card si sa ne facem aprovizionarea saptamanala din banii pe care ii iau eu sambata.

Asa ca sambata la 7seara cand am ajuns eu cu Lari la supermarket...ioc carne tocata de porc. Numai vita sau miel
Nici macar pui sau curcan ca asa aveam de gand...
Asa ca a ramas pe weekendul asta. Dar o sa iau carnea de vineri cand am pauza de la birou...sa fiu sigura!

Andreia...wow, ai domnisoara mare! sa iti traiasca!

Danutza, ce dor mi-e de o leneveala cu Lari...ca daca el munceste zi de zi, inclusiv duminika..eu n-am decat sa astept sa termine lucrarea asta sa il mai am si eu macar in we...

Flori

Lorena, Didi, Simona, Roxi, Kata...absentze!!!

Pupicioisi si o zi frumoasa!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Nu-mi puneti absente pliz, am intrat sa-mi verific e-mailu', timp de scris nu am deloc, abia mai citesc pe-ici pe colo.Promit ca recuperez povestitul in week-end.
Va pup pe toate cu drag si aveti grija de voi.
Flori, din suflet iti doresc ca luna care vine sa fie cu noroc.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

MOTANIK,prezenta!
Sunt si eu pe aici si citesc de multe ori, dar nu reusesc sa mai scriu!
Ce mai spuneti ,cum va mai merge ?
FLORI, daca stiam ca esti prin Odobesti te cautam ptr ca eu am venit destul de des la Brosteni si mi-ar fi facut placere sa ne cunoastem .Dar nu-i nimic ,data viitoare te gasesc cu siguranta!Iti
urez sa ne dai o veste buna cat mai repede!
Va pup si va urez numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Kata,Lorena

Fetele,eu is obosita rau!Mai citesc nitel pe forum si apoi la nani cu mine.Va pup si noapte buna

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Am vb cu Roxi aseara, cred ca nu a avut timp sa intre sa scrie si aici dar a promis ca o va face curand.
Era bine, numai ca e si mama ei la ea si nu a mai intrat pe net ca sa stea cu mama care era singura toata ziua din mom ce Roxi si sotul ei erau la job.
Sambata insa mama va pleca inapoi in tara si de atunci o asteptam pe Roxi sa ne mai scrie.

Ce ma bucur ca am dat de ea si ca e totul ok!

Pupiciosi la fete, o zi excelenta!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput