Vrancea(12)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
Gata, am pregatit scolarul pentru miine, temele,ghiozdanul si toate cele si i-am trimis pe amindoi la nani.Multumesc Dana pentru urare.Inca ii sta gindul la Dexter sau fetitele power puff, dar incet incet isi face un program zilnic cu teme ,odihna,desene si fratior.
A fost o duminica frumoasa si cu soare in sfirsit.Am iesit la plimbare cu copiii si atit.E orasul mic, e mare plictiseala de-acukm...
Simona,bine ai revenit optimista si plina de viata.Sa ne dai vestea cea mare.
Va pupik, si cam rarut dati pe aici.
Catalina, ROBERT si
CATALIN
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lorena.n spune:
Buna seara !
In ultimul timp am fost absenta ,adica am cam chiulit, recunosc!Dar e cam multa agitatie decat in vacanta si mult mai multe de facut ,asa ca absentele sunt motivate.
SIM, si noi am fost tare fericite ca te-am intalnit si abia astept sa ne revedem , aici sau la Bucuresti.
CATALINA ,ce face elevul Catalin ?M-am bucurat de faptul ca ii place la scoala si sa stii ca dupa parerea mea, asa cum incepe asa ii va fi toti anii.Daca incepe bine si ii place e perfect ,ptr ca inseamna ca se va adapta f usor .Va urez la amandoi multa rabdare si bafta multa!
MOTANIK, ce faci?Tot asa de multa agitatie este la tine la servici?
Iti urez numai impliniri!
FETELOR, va urez o saptamana buna si usoara !
DidiAlex spune:
Salutare, Salutare
Sim, multzam mult de urare. Ieri am mai avut un sarbatorel in familie..tot un an...baiatul lui Laurentiu si a Ralucai, nepotelul meu drag asta pt finutza Elena..ca ele fetele se stiu bine, bine; pacat ca varu' Costel si varu' Sandel sunt asa departe!
Multa bafta bobocilor scolari si studenti precum si printzesei Ruxi de la noi!
Andra..poate ne spui si noua cand ai putintel timp liber, cum scrii felicitarile virtuale, ca sunt tare haioase.
Alex
"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Aici, aici!
E 22.32 si dat fiind ca Lari doarme am putin timp sa ma desfasor!
Sunt o chiulangioaca, recunosc. Am putin timp liber zilnic si nu am profitat de el sa mai scriu aici pt ca mereu se gaseste cate ceva de facut. Nu stiu cat mai rezist sa muncesc asa...am prea multe sarcini care nu sunt de datoria mea...si totusi le fac pt ca mi-e cam rusine sa le zic ce ma nemultumeste...
Eu cu Ana si Liv nu am mai vb de cand era Liv in spital la Fundeni...am vut ceva pb si cu telefonul si cu netul, am oprit netul acasa ca sa pot schimba providerul si am cerut schimbarea abonamentului la telf...si nu am vrut sa mai facem nici un apel pana nu vine factura (care tot nu a venit..) si asa ca nu am putut suna..
Am sa le dau maine un sms totusi..
Kata, felicitam scolarul si sper sa aiba un an deosebit de frumos, cu rezultate super bune! Mi-am dat seama ca o sa ai mai multe emotii tu decat el! Poze ceva?
Robert ce face? Pupa baba pe amandoi sa fie cuminti si mancaciosi si sa va aduca numai bucurii!
Simoneta, a fost bine la Sovata? cand ne dai vestea buna? Sa fie baietel de data asta, ca printesa deja ai! Hai Doamne ajuta si sa fie intr-un ceas bun!
DidiAlex, La multi ani si nepotelului tau drag, sa va traiasca!
Felicitarile alea frumoase le fac pe www.letterjames.de la varianta pe engleza si salvez poza cu scrisul pus de mine. Sunt foarte frumoase si deosebite, nu?
Roxi, vad ca nu ai mai dat pe aici deloc...Fetelor, aveti un nr de telefon al Roxanei? Ce o fi cu ea?
Nu o mai fi avand net sau ce se intampla? Roxi, sper ca esti doar ocupata...te asteptam sa povestim cand ai timp!
Flori, iaca nu am mai vb de ceva vreme iar...si asa rau imi pare...dar nici pe tine nu te mai vad online asa cum stateai tu toata ziua. Jobul? sau?
Cum esti? Esti ok? hai fruntea sus, fata frumoasa! Te pup si mi-e dor de tine!
Lorena si Doru...in ce clase sunt copiii? Presupun ca a fost agitatie datorita inceperii scolii, nu?
Voi ce faceti? pe unde mai iesiti? Cum va mai petreceti timpul? e ok in Focsani sau au fost iar pb cu ploile?
Numai bine!
Iselin, draga noastra prietena din Canada...da-ne un semn!
Danutza, ce faci fata frumoasa? Am citit si eu relatarea unei tipe despre Republica Dominicana, despre raiul din statiune si iadul din afara ei...Sper ca voi veti ramane numai in statiune ca sa nu patati nicium amintirile acelei perioade!
Cum e acum maritata? Vreo diferenta? Pe mine nici o prietena dintre cele nemaritate nu ma crede ca nu e nici o diferenta...la tine e?
Pupici si numai bine
Helbi, printesa ta ce face? Terminasi de calcat? Ca ziceai ca ai multe daca da, te superi daca iti mai trimit si eu un teanc?
Pana acum ma vaitam ca nu am masa de calcat si de-asta nu imi arde...acum am luat masa si tot nici un chef...credeti ca e ceva caracteristic femeilor?
Eh fetelor....se facu 11 fara 10 asa ca ma duc si eu langa Lariciu' meu sa trag un pui de somn ca maine dimineata trag de mine sa ma dau jos din pat....
Pt ca a fost azi prima zi din saptamana, va doresc o saptamana usoara si linistita si sa aveti numai bucurii!
Va pup cu drag si nu uitati ca stau cu ochii pe voi chiar daca scriu mai rar!
A voastra motanika.
--------------------
Andra
Noi
Paris1Paris2
Suflet de copil - povestea lui Andrei
Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...
lorena.n spune:
MOTANIK,noi dupa cum stii avem trei copii.IONUT este student in anul doi la ECONOMIA SERVICIILOR SI COMERTULUI .Are 21 de ani !CRISTINA are 18 ani si jumatate si e eleva in clasa a 12 -a ,deci anul asta avem BAC .Iar mezina ,MONICA, are 12 ani si jumatate si are in cap numai muzica rock si vrea sa faca arhitectura!Este f hotarata si ii place intr-adevar matematica.EI sunt copii nostri,fiecare cu personalitatea lor si cu gandurile lor de viitor .
In ceea ce priveste vremea ,vreau sa iti spun ca ieri a fost o zi superba de toamna calda si deosebit de colorata .Ploile se pare ca au inceput sa ne lase in pace!
In ceea ce priveste unde am mai iesit in timpul saptamanii nu prea mai putem iesi ptr ca una din fete invata dimineata si cealalta dupa amiaza ,dar la sfarsitul saptamanii cat inca mai este frumos fugim pe dealuri si admiram natura aramie.In rest toate bune si frumoase !
Te asteptam la Focsani sa ne plimbam impreuna si sa ne cunosti copii1
DRAGUTELOR , va urez o zi buna si linistita!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Buna dimineata!
Motanik,nu este nici o diferenta...ma simt tare bine asa, maritata.
Im legatura cu Republica Dominicana,poate ai citit ca plecam de sarbatori.De abia astept.Am citit si eu ce a scris tipa respectiva.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
katalina spune:
Salutare fetelor!
Andra,te pupacim si noi.Acum astept scolarul ...vine cu o foame de lup:"mama mi-o foame de vad numai sarmale in fata ochilor".I-am facut sarmale ieri, e mort dupa ele.Roby s-a dus singurel spre dormitor,i s-a facut somnic...cred ca a adormit deja.
Dar de c\e ai asa mult de lucru la serviciu asa deodata, era mai lejer la acest capitol?
Dana, hai mai povesteste despre tine, ce ai mai facut,ce mai faci, sau ai spus si n-am fost pe faza? Am o datorie la tine cu niste poze..
Flori, te-asteptam optimista,cum erai inainte.
Catalina, ROBERT si
CATALIN
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Buna, Katalina!
Eu sunt cam plictisita,dar din octombrie incep un curs de lb.germana.De abia astept.Imi doresc foarte mult o prietena aici si sper sa-mi fac cand incep scoala.
Mi-ai facut pofta de sarmale....Eu nu am incercat pana acum sa fac,dar mai pus pe ganduri...
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
katalina spune:
quote:
Originally posted by dana n.
Buna, Katalina!
Mi-ai facut pofta de sarmale....Eu nu am incercat pana acum sa fac,dar mai pus pe ganduri...
------------------------
Apropo de sarmale: sotul meu nu a mincat sarmale decit dupa ce m-a luat pe mine
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Catalina,
![](copilas.gif)
![](bonjovi.gif)