Vrancea(12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

quote:
Originally posted by flori76

Simonica,mama,pai tu ai conditii super din ce povestesti.Noi ne-am dus la sfatul unor prieteni,habar nu aveam care-i treaba acolo si ne-au dat ei tooooate indicatiile(unde sa mergem la control,unde se face fisa...).Eii,si tin sa-ti spun ca eu am facut tratamentul la baza de langa lac,unde conditiile cam lasa de dorit.Chiar ii citeam lui Cezar ce scriai si zicea ca la anul mergem si noi unde sunteti voi acum.Zic:cum la anul?poate raman insarcinata si nu mai e cazul!!Dar el s-a gandit ca oricum ar fi bine sa mergem pt problemele mele cu anexita.Te pup si sa vii repede cu vesti bune!(aaa,am citit ce ai scris la mamici aspirante-sa stii ca eu sunt la urmatoarea luna de dupa tratament ).

Draga mea Flori abia astept sa ma intorc si sa va arat toate pozele facute. Te rog sa ma crezi ca nu m-au angajat astia agent de vanzari inca, dar cred ca nici mult nu mai au . Am facut poze la tot ce misca pe aici.
pai e foarte bine ca m-ai gasit la Mamici din nou aspirante, ca acolo scriu mai multe. De, e mai multa lume interesata . Cum ajung pun poze si spun tot ce am vazut si am trait aici, dar conditiile sunt de 4 -5 stele. Pe cuvant! La baza de la lac e jale mare pe langa ce-i aici, asa mi-au zis asistentele care ne impacheteaza pe noi. Inca n-am fost dar sper sa ajung sa vad ....macar sa-mi dau seama de comparatie.

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Simona,ma bucur tare ca te simti bine la Sovata.Sincer,si noi ne-am simtit super acolo:liniste si relaxare totala.Durerea e ca noi am stat doar 5 zile,deci tratamentul a fost insufient.Totusi...eu sper!Tu cat stai?

Fetele,ce mai faceti?Eu am o stare tare nasoala.Zilele trecute fiul unui preot din Vrancea(prieteni de familie cu ai mei),baiat pe care-l stiu de cand s-a nascut,a fost omorat!Baiat de 16 ani .Is socata si numai la asta ma gandesc toata ziua.Of,Doamne,multe nenorociri pe lumea asta...

Va pup acum,ca nu vreau sa va intristez si pe voi

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Buna fetelor! Si eu am asa o stare nasoala, nu imi arde de nimik zilele astea..ma gandesc numai acasa..

Flori, vai...ce trist...Dumnezeu sa il odihneasca in pace..
Numai tragedii peste tot...Of...

Hai ca va las, va pup si revin cand mi-o mai trece starea asta de cacao..

O zi frumoasa!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Sal'tare

Flori care e numele preotului?

quote:
Originally posted by flori76

..........Vrancea(prieteni de familie cu ai mei),baiat pe care-l stiu de cand s-a nascut,a fost omorat!Baiat de 16 ani .Is socata si numai la asta ma gandesc toata ziua.Of,Doamne,multe nenorociri pe lumea asta...

Alex

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Alex,numele preotului este Norocea si este paroh la Pitulusa.

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Neatza,

ce mai afceti?

Eu pe-acasa.am de calcat, dar nu prea-mi vine sa ma apuc:-((

Motanik sau Dana, ce mai stiti de Liviu si Ana.......ca mi-am amintit azi-noapte de ei........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Salut pe toata lumea cu drag, si credeti-ma, de cind am inceput scoala nu am mai deschis calc.Fiecare zi este programata la minut, imi ramine timp si pentru mine,dar il consum cu alte activitati mai dragi mie.,internetul a ramas in coada listei.Oricum m-am gindit la voi si v-am citit de unde am ramas.Unii la Sovata, unii muncesc prea mult, unii fac copii...In fine cel putin de la 2 din prietenele noastre astept vesti bune si cu ochisori,OK?(Flori si Simo). Acum e si vreme buna pentru asa ceva.

Despre noi, am inceput scoala, si eu o data cu el.Am avut niste emotii in prima zi, vai de mine ,nici nu va pot spune, si m-au cuprins niste nostalgii cind am intrat in sala de clasa si s-au asezat in banci...atit de bine mi-am adus aminte de prima mea zi de scoala...si...poze,poze,invatatorul ne-a spus 2 vorbe si,gata am plecat,l-am lasat acolo si am plecat.Mi-am zis,gata a inceput drumul cel lung si greu multi ani de-acum incolo, sa fim sanatosi ca-n rest sper sa se descurce.Ii place f.mult la scoala, ii plac temele,colegii,pauzele, dar mai ales de dl.invatator.Clasa I este cu totul altceva de ce am trait noi acum multi ani.Incepind de la carti,manuale,caiete,etc.

Scriu in mare graba, sper ca ati inteles ceva din ce v-am scris, am multe in cap,incerc sa mai sciu zilele astea cite ceva si despre piticul cel mic care s-a facut mare si strengar,am cred si pozici si albume noi, nici nu mai stiu,vedeti voi ce mai e pe-acolo.
V a pup acusica, ma duc sa mai citesc si alte subiecte.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Uof, am o problema, mi-am instalat noul yahoo MSG with voice si nu stiu cum sa scap de el, caci nu pot comunica cu nimeni in felul asta de vreme ce nici unul din prieteni nu il are instalat.As comunica mai usor cu voi.
mersi.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!
Cum va petreceti duminica?
Helbi,cand am vorbit ultima oara cu Liviu era la spital si era mai bine.Dar acum, in ultimul timp, nu am reusit sa dau de ei.Nus tiu de ce nu raspund la telefoane.Sper sa fie bine.Poate stie Motanik ceva!?
Katalina,ne-ai lipsit.Succes elevului Catalin in continuare!

Pupici la toata lumea!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bun gasit!

Am reusit sa trecem prin toate ploile si sa ajungem acasa. Ce bine e acasa!!! Mi-a fost tare dor de voi!

Didi Alex vin si eu cu o urare tarzie: sa-ti traiasca stengarul! Sa creasca mare si sa va aduca doar bucurii! Cum sa stau linistita in concediu cand eu stiu ca sunt atatia oameni care deja imi sunt tare dragi si asteapta un semn de viata de la mine? Si daca tot era internet pe aproape...de ce nu?

Danuta saru'mana mult! Sa dea Domnul!

Lori draga mea, multumesc din suflet pentru incurajari! Pup fetele tale frumoase si istete foc! Sa stii ca tare dragi imi sunt si nu care cumva sa ajungeti prin Bucuresti fara ele, ca le-am promis: cum veniti iesim la masa impreuna.

Flori te-am zarit cu un mesaj la mamici aspirante si chiar iti tin pumnii stransi-stransi sa vina repede bebita. Stai sa pricep si eu: voi ati fost luna trecuta la Sovata? Pai inseamna ca luna asta sau urmatoarea asteptam vesti Noi am stat 2 saptamani pentru ca am citit pe forum ca asa recomanda medicii de acolo. Sper sa fie cu folos.

Va pup si inca o data: bine v-am gasit!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput