Vrancea(12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EmmaT spune:

Felelor sunt si eu intr-o pauza ...aminceput scoala...mediatatiile la matematica...plus ca am avut o saptamana groaznica...am facut un super scandal la Germanos din cauza telefonului si miercuri..si azi..dar in sfarsit mi-au dat altul nou nout...insa nu mi-au dat si garantia intreaga....
Abia astept ziua de maine sa dormmmm...caci asa ma trezesc la 6.30
Va pupic dulce si pe curand!!!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

EMMA, la ce liceu esti?
Ce faceti, dragutelor ?Va distrati ?
Am vrut doar sa va urez o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ce mai fac fetele?Cam slaba miscarea pe acest topic....

Andrutz,sper ca esti bine,pui! šTu erai cea mai activa,dar in ultima vreme scrii destul de rar.

Danutza,ce faci?Cum iti umpli timpul?Sper ca nu-ti e urat singurica acasa.Cand se intoarce sotul?

Kata,nu ne-ai povestit nimic despre primele zile de scoala ale lui Catalin.Cum s-a acomodat?

Simonica,mama,pai tu ai conditii super din ce povestesti.Noi ne-am dus la sfatul unor prieteni,habar nu aveam care-i treaba acolo si ne-au dat ei tooooate indicatiile(unde sa mergem la control,unde se face fisa...).Eii,si tin sa-ti spun ca eu am facut tratamentul la baza de langa lac,unde conditiile cam lasa de dorit.Chiar ii citeam lui Cezar ce scriai si zicea ca la anul mergem si noi unde sunteti voi acum.Zic:cum la anul?poate raman insarcinata si nu mai e cazul!!Dar el s-a gandit ca oricum ar fi bine sa mergem pt problemele mele cu anexita.Te pup si sa vii repede cu vesti bune!(aaa,am citit ce ai scris la mamici aspirante-sa stii ca eu sunt la urmatoarea luna de dupa tratament ).

Pup fetele

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!
Flori,eu m-am apucat de curatenie "generala".Asa ca timpul trece foarte repede.Noaptea imi este cam teama.Oricum sotul meu vine maine.

Va pupic pe toate si o duminica placuta.

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare...

Sa aveti o saptamana placuta si plina de impliniri!

Si ca sa aveti intr-adevar o saptamana placuta cititi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">Cronica vizigotului, o poveste frumoasa si emotionanta despre nasterea unui puiutz.

Alex

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Salutari de la Londra!

Asa e...eram cea mai activa dar acum nu mai am timp. Acasa nu am net pana pe 28 ca am schimbat providerul...la birou sunt asa ocupata incat abia am timp sa mai intru 20 minute pe net toata ziua..offf...

Imi pare rau dar tot ma gandesc la voi si cand deschid DC-ul la voi vin mai inati de cele mai multe ori.

In plus timpul trece asa repede nici nu mai stiu cand e luni cand e vineri...Lari munceste si in weekenduri si ne vedem numai seara cateva ore...mi s-a luat sincer..

Ieri am iesit cu prietena mea la Buckingham Palace ca a fost deschis pt public intre 30 iulie si 27 sept cat e regina la Balmoral (resedinta de vara). nu am cuvinte sa va povestesc cat de frumos e, ce elegantza, ce bun gust...extraordinar!

In rest...voi ce faceti? Va pup pe toate si o bere pt Doru

O saptamana frumoasa si linistita!

--------------------

Andra
Noi
Paris1Paris2

Suflet de copil - povestea lui Andrei

Are 6 luni de zile dar lupta sa traiasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Un inceput de saptamina frumos va doresc si eu!

Am terminat si eu in mare cu curatenia......ieri am fost la piscina, apoi prin oras ca a fost deschis (aici duminica nu e deschis).

Alex ai ajuns al tirg?
Dana a venit sorul? Esti ami bine acum?

Restu de fete, voi ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by helbi

Un inceput de saptamina frumos va doresc si eu!

Am terminat si eu in mare cu curatenia......ieri am fost la piscina, apoi prin oras ca a fost deschis (aici duminica nu e deschis).

Alex ai ajuns al tirg?
Dana a venit sorul? Esti ami bine acum?

Restu de fete, voi ce mai faceti?

Andreia

Salutare!
Aseara a venit sotul meu!

Helbi,cadoul despre care intrebam la generale nu este ptr.sefa mea.Eu nu muncesc.O prietena care isi face stagiatura un Franta mi-a cerut o parere si m-am gandit sa postez.
Din octombrie incep cursul de limba germana.
Am hotarat ca in luna de miere sa plecam in decembrie,sa petrecem si sarbatorile acolo.Ne-am interesat, si, lunile septembrie si octombrie sunt cele mai ploioase in Rep.Dominicana.

Pupici la toata lumea!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Dana, stiu ca tu nu lucrezi.m-am gindit ca e poate pt sefa sotului tau. Uite, imi amintesc ca anul trecut sora mea si cu inca o tipa romanca l-au cadorisit pe seful lor neamt cu o plosca de artizanat, umpluta cu tuica, f. frumos ambalata....Am adus-o eu din RO si tipului i-a placut extrem de mult ideea! Sper ca si tuica

Succes la cursuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare

quote:
Originally posted by helbi

Alex ai ajuns al tirg?

Andreia ,multam de intrebare, nu am fost la targu auto pt ca mi s-a parut cam obositor. Nu atata pe mine, care nu prea le am cu tehnica asta, cat si pt Robert.
Daca era pt cateva ore..hai mai zic ..dar de dimineatza de la 8 pana seara la 19 mi s-a parut cam mult si din cate am inteles e cel mai mare din Europa..si sa umblu prin oras nu prea m-a incantat ideea..asa hai-hui.....

Oricum ma plimb zilnic cu bicicleta si lui Robert ii place mult..asa ca de gasit, am gasit noi cu ce sa ne omoram timpu'aici in oras.

la toata lumea!

Acu' am si io o intrebare..cine e Loru..ca a fost sarbatorit/a pe 18 si am uitat...

Alex

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput