Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:
Originally posted by emilyjeuly

Si eu sunt dispusa sa dau un ban in plus....da meniul cum e? Eu nu vreau sarmale si carnati si d-astea, chiar daca asa e traditional. Si bon mariage cum sunt? eu am vb cu cei de la casa cochet si mi-au dat o oferta "usturatoare" dar care m-ar sacpa de orice griji.

[/quote]
noi deja ne-am hotarat pentru intercontinental. meniurile sunt variate incepand cu 45.5 euro pana la 70-80 euro. mancarea de asemenea este variata. acum depinde ce iti place si cat esti dispus sa platesti. pe noi meniul (mancare + bautura) ne duce la 60 euro. am mai fost si prin alte locuri am mai intrebat si pe altii si nu sunt preturi mai mici in cazul localurilor bune. azi merge iubitul meu sa plateasca avansul. noi am luat sala ronda. daca intr-adevar vrei sa iti faci la inter te sfatuiesc sa te grabesti pentru ca nu prea mai sunt zile libere (sambata ma refer).
cei de la bon mariage sunt ok, preturile sunt comparabile, adica nu difera mult de ceilalti care ofera aceleasi servicii dar separat. ce este destul de nasol la ei este ca in urma incheierii contractului trebuie sa platesti pe loc 30% din valoare, cu 2 saptamani inainte de nunta 40% si dupa nunta restul de 30%. daca faci absolut totul cu ei ajungi la vreo 10.000-11.000 euro, deci primul avans ar fi de 2000-3000 euro. destul de mult.

Emily
[/quote]

Am inteles, dupa cate am vazut am ramas la inter sau la HJ ( mai vreau sa ajung si la palatul snagov, dar nu prea stiu cum sa am acces acolo). In fine, dintre cele 2 hoteluri, interu il stiu de la tine, la HJ am fost eu si ce mi-a placut la ei e ca sala lor mare ( max 180 persoane din pacate) e f accesorizata tehnic, se schimba culoarea la sala din lumini, exista ecrane de proiectie pe care se poate derula cununia civila sau un filmulet cu noi doi sau....imagini din vietile noastre de pana atunci (eu deja am scenarii :) hihi) dar ce nu mi-a placut este ca e tavanul oarecum jos si m-a sufocat pt niste clipa sala...Meniul lor e pe la 58 euro fara bauturi si e o combinatie de italian + frantuzesc + mediteranean, ceea ce mi-a placut iar......
La inter insa e loc de 200, dar trebe sa merg sa vad si acolo, ca stii cum e, pana nu vad si ochisorii mei , nu pot sa ma hotarasc....Mi-au trimis si mie cei de la casa cochet o oferta care dupa o socoteala mica de-a mea, fara restaurant, trebuie sa le dau lor vreo 5000 euro....asa ca ma mai gandesc.

Multam mult de info. pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Fetele, de ce nu incercati si oferta agentiei propusa de forumul nostru drag si scump, si anume...Happy Family??? Daca tot vreti "tacam complet" de la o agentie...sau poate dor anumite servicii...incercati..si comparati!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by plici plici

quote:

Am inteles, dupa cate am vazut am ramas la inter sau la HJ ( mai vreau sa ajung si la palatul snagov, dar nu prea stiu cum sa am acces acolo). In fine, dintre cele 2 hoteluri, interu il stiu de la tine, la HJ am fost eu si ce mi-a placut la ei e ca sala lor mare ( max 180 persoane din pacate) e f accesorizata tehnic, se schimba culoarea la sala din lumini, exista ecrane de proiectie pe care se poate derula cununia civila sau un filmulet cu noi doi sau....imagini din vietile noastre de pana atunci (eu deja am scenarii :) hihi) dar ce nu mi-a placut este ca e tavanul oarecum jos si m-a sufocat pt niste clipa sala...Meniul lor e pe la 58 euro fara bauturi si e o combinatie de italian + frantuzesc + mediteranean, ceea ce mi-a placut iar......
La inter insa e loc de 200, dar trebe sa merg sa vad si acolo, ca stii cum e, pana nu vad si ochisorii mei , nu pot sa ma hotarasc....Mi-au trimis si mie cei de la casa cochet o oferta care dupa o socoteala mica de-a mea, fara restaurant, trebuie sa le dau lor vreo 5000 euro....asa ca ma mai gandesc.

Multam mult de info. pup
[/quote]

intr-adevar trebuie sa mergi la inter sa vezi cu ochii tai, dar eu cred ca o sa-ti placa.
noi am ales un meniu destul de clasic, nu am vrut ceva simandicos pentru ca nu as vrea ca unii invitati sa se uite aiurea in farfurie nestiind ce mananca sau sa nu manance deloc.
si eu trebuie sa primesc oferta de la bon mariage, dar momentan la serviciu nu-mi merge mailul. noi cerusem oferta cu tot cu restaurant.

Emily

Mergi la inceput

gata am stabilit data nuntii: 15.07.2006 . krelia, te rog sa ma treci si pe mine cu data fixa in listuta.

pupici

Emily

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

Fetele, de ce nu incercati si oferta agentiei propusa de forumul nostru drag si scump, si anume...Happy Family??? Daca tot vreti "tacam complet" de la o agentie...sau poate dor anumite servicii...incercati..si comparati!

26 august 2006

Zilele astea cer oferta si de la ei, nu i-am uitat, doar i-am mai amanat :) As vrea sa nu apelez la o astfel de companie, si sa fac eu totu cu manuta mea, dar din pacate nu am timp, poate daca mai aman nunta un an as putea, dar pt 2006, nu am de ales....

Mergi la inceput

plici plici, daca te intereseaza oferta celor de la happy family, pot sa ti-o trimit eu. am cerut-o saptamana trecuta.

Emily

Mergi la inceput

quote:

plici plici, daca te intereseaza oferta celor de la happy family, pot sa ti-o trimit eu. am cerut-o saptamana trecuta.

Emily

da, te rog mult: corina.georgescu@rokura.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Emily, ai putea sa-mi trimit si mie oferta lor? As fi curioasa sa vad cat ar costa nunta organizata de o firma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:

Emily

Ai putea sa mi-o trimiti si mie? Te rog frumossss

Multumesc mult.

Eu am nunta pe 17.06.2006 si as vrea sa stiu cam cat ar costa daca as apela la agentie pentru anumite parti din ea.

ralucateto@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

emily, te-am trecut, esti pe listutza, la miresicile de iulie!
plici, mda, este si asta o varianta..depinde acum de buget si de cat de mult te lasi "pe mana lor"...eu voi merge doar pe ideea inchirierii unor chestii...cred
Vreau si eu ofertaaaa, pliiiiiizzzz
krelia@gmail.com
mersic!

26 august 2006

Mergi la inceput