Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by dana_ene

Fany,
Andita, stai linistita.
Acum 2 saptamani a fost nunta unei colege de-a mea chiar la Pietroasa si au chefuit pana la 7 dimineata .
Nimeni nu va da afara din restaurante.
Tin descjise pana pleaca ultimul nuntas.

[

Pai nu de Buzau mi-e mie teama, ci de nunta astalalta (au tu nu stii cde ciudatenia mea cu 2 nunti?). In bucuresti am vazut ca-s oamenii cu mai putin chef de chef....

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

[/quote]

Si eu sunt dispusa sa dau un ban in plus....da meniul cum e? Eu nu vreau sarmale si carnati si d-astea, chiar daca asa e traditional. Si bon mariage cum sunt? eu am vb cu cei de la casa cochet si mi-au dat o oferta "usturatoare" dar care m-ar sacpa de orice griji.

[/quote]
noi deja ne-am hotarat pentru intercontinental. meniurile sunt variate incepand cu 45.5 euro pana la 70-80 euro. mancarea de asemenea este variata. acum depinde ce iti place si cat esti dispus sa platesti. pe noi meniul (mancare + bautura) ne duce la 60 euro. am mai fost si prin alte locuri am mai intrebat si pe altii si nu sunt preturi mai mici in cazul localurilor bune. azi merge iubitul meu sa plateasca avansul. noi am luat sala ronda. daca intr-adevar vrei sa iti faci la inter te sfatuiesc sa te grabesti pentru ca nu prea mai sunt zile libere (sambata ma refer).
cei de la bon mariage sunt ok, preturile sunt comparabile, adica nu difera mult de ceilalti care ofera aceleasi servicii dar separat. ce este destul de nasol la ei este ca in urma incheierii contractului trebuie sa platesti pe loc 30% din valoare, cu 2 saptamani inainte de nunta 40% si dupa nunta restul de 30%. daca faci absolut totul cu ei ajungi la vreo 10.000-11.000 euro, deci primul avans ar fi de 2000-3000 euro. destul de mult.

Emily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by pepenash

Multumesc frumos pentru informatie, Emily. Si inca o intrebare, daca nu te deranjeaza: Sala Ronda de la Intercontinental ce capacitate are? Poate gazdui 180-200 de persoane, astfel incat sa mai ramana si loc dans? Daca nu gasesc un local pe gustul meu intr-o zona as putea apela si la ceva mai... central

Felicitari viitoarelor nase, precum si celor care si-au gasit nasi. Ma bucur mult sa vad ca nasele se implica atat de mult, asta este si ideea mea despre nasi: niste persoane pe care sa te poti baza.

Asta zic si eu surpriza: daii iubi al tau merita un premiu. Felicitari!

Oana, daca tot ti-am facut pofta de pepeni, ia si gusta http://pg.photos.yahoo.com/ph/lollipop_ro/my_photos

Pepenash over and out!

sala ronda din cate ne-au spus ei are o capacitate maxima de 200 de persoane.

Emily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fany_23 spune:

sar na dana_ene m-ai linistit .......
Apropo i-am spus nasei despre gentuta cu farduri ...si a spus ca nu stia insa si-a notat pe lista ....si a mai spus ca va intra pe forum pentru ca are de invatat lucruri interesante aici deci ne vom inmulti .....

Krelia exact la asta ma gandeam si eu .....ref la baloane

Si din cate am vazut si eu stalpii din salon pot ramane
" neamenajati " sunt oricum super ....
este k intr-un week .......ne hotaram si vb ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Andita, da... stiam.
Eu m-am gandit sa te linistesc in privinta Buzaului, mai mult... nu pot.

Fany , o astept si pe nasa ta la topicul acesta, sa fim macar 2.

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Felicitari fetelor, pentru stelutze! La mai mare!
Nu'sh ce sa va zic cu nuntile, noi, la cate am fost, am venit pe la 8 seara si am plecat la 6 dimineata...ai mei, au primit chiar recent o invitatie pt o nunta care a inceput la 5 dupa-amiaza..deci, tot ce se poate...desi, cred ca sunt niste exceptii...era o nunta cu multi invitati de provincie si cine sti....or fi vrut sa plece imediat inapoi acasa....n-am idee

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolici26 spune:

Buna Emily,

Ne intereseaza si pe noi Intercontinental, si am avea cam 200 de invitati. imi poti da te rog si mie mai multe detalii - meniu, contract, persoana de contact?

multumesc mult,
Nicoleta.

p.s. adresa mea de mail este nicoleta.hagi@idea-zone.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Andita, la noi petrecerea incepe pe la 19-20 si tine pana dimineata, pe la 5-6. Desigur, sunt invitati care pleaca mai devreme, dar in general, asta este ora de plecare.Eu sunt de acord cu Krelia cand vine vorba de decorarea salii cu baloane: cu cat mai putine, cu atat mai bine.Nici eu nu stiam ca nasa trebuie sa ia o gentuta cu cosmetice, si ma intereseaza aspectul asta cu atat mai mult cu cat o sa fim si noi nasi dupa nunta noastra. Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Fetelor, va multumesc frumos pentru urari, si voua va doresc aceleasi lucruri
Andita, intrebai de restaurantul High Life. Parerea mea: mai cauta. Eu mananc destul de des acolo, lucrez foarte aproape. Locuri de parcare aproape inexistente, dureaza foarte mult pana primesti mancarea, ospatarii nu sunt toti chiar amabili, asa ca....

Felicitari fetelor pentru stelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

Andita, intrebai de restaurantul High Life. Parerea mea: mai cauta. Eu mananc destul de des acolo, lucrez foarte aproape. Locuri de parcare aproape inexistente, dureaza foarte mult pana primesti mancarea, ospatarii nu sunt toti chiar amabili, asa ca....

Da.....ma temeam eu ca e ceva in neregula cu ei, ca mi-au facut oferta de meniu de 20 de euro....
Nici o problema, mai cautam.
Multumesc pentru rapunsuri.

Andita

Mergi la inceput