Miresele anului 2006 (19)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Salutari fetelor!

In primul ranD - La Multi Ani, Tigrutz...cu intarziere... Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai o nunta de vis!
In alta ordine de idei ...as vrea si eu oferta de la agentzia aceea...veronica.nita@mfinante.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Fetelor, m-am intors si vad ca ati fost harnicute. Am si eu o intrebare de Gâgã: la o agentie gen Happy Family poti apela doar pt anumite servicii(gen decorat sala, etc) sau tb sa iei intreg pachetul de nunta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Fetelor, m-am intors si vad ca ati fost harnicute. Am si eu o intrebare de Gâgã: la o agentie gen Happy Family poti apela doar pt anumite servicii(gen decorat sala, etc) sau tb sa iei intreg pachetul de nunta?

eu am inteles ca poti sa apelez doar la numite servicii.

Emily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Poti opta doar pentru o parte din serviciile oferite de ei!!
Cu siguranta!!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by piggy

Salutari fetelor!

In primul ranD - La Multi Ani, Tigrutz...cu intarziere... Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai o nunta de vis!
In alta ordine de idei ...as vrea si eu oferta de la agentzia aceea...veronica.nita@mfinante.ro

imi pare rau dar nu pot sa iti trimit mail. serverul pe care se afla adresa ta de mail imi blocheaza accesul. poate ai o adresa de mail privata?

Emily

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Dyadya, eu as fi fericita sa gasesc un restaurant cu peretii goi, dar vopsiti in niste culori pe gustul meu (crem, mi-ar placea, dar accept si alte culori), atata vreme cat are gradina frumoasa si este un singur salon mare. Decorat va arata superb!

Andita, despre restaurante ti-am mai raspuns PM. in Privinta nuntilor din Bucuresti, am plecat si la 2-3 de la nunta, adica imediat dupa tort, dar si la 6 dimineata. Totul tine de atmosfera. Daca vrei o nunta mai lunga, adica pana dimineata, cred ca ar fi bine sa ai in meniu vreo 3-4 cafele. E doar o parere

Fany, flori de camp am luat si eu pentru mama mea de Sf. Maria, pe 8 septembrie, si a fost un buchet foarte reusit, deci vei gasi cu siguranta la sfarsit de august.

Emily, multumesc frumos pentru informatii. Daca nu cer prea mult, trimite-mi si mie, te rog frumos, oferta, eventual ofertele agentiilor pe care le-ai contactat pentru ca am inteles si tu astepti in jur de 200 de invitati. mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Sunt de aceeasi parere cu Pepenash: foarte importante sunt atmosfera (si aici cea mai mare cota parte o da muzica) + suficiente cafele.

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Felicitari pt steluta dyadya si Andita
Eu am impresia ca stam in loc cu pregatirile de nunta... Am platit sapt asta avansul pt restaurant...doar 5 mil au cerut...si nu am facut contract In rest, nimica...
dyadya si tu la scoala?

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Apropos de suficiente cafele...cred ca nu voi limita serivirea doar la 2 cafele de persoana..si eventual voi face un fel de mic bufet cu un "automat" de cafea, la care invitatii sa se duca sa-si puna singuri cata cafea doresc...de la inceput..pt ca sunt unii care poate vor s abea cafea de la 8 seara, nu de la 12 cand e programata ea (de regula, dupa tort), nu? Ce parere aveti?

26 august 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by BlueEyes
Am platit sapt asta avansul pt restaurant...doar 5 mil au cerut...si nu am facut contract In rest, nimica...

da' factura+chitanta ti-au dat, nu??
Contractul inca nu l-am incheiat nici eu...tot ce se poate din ianuarie sa-l facem, cand se vor stabili clar fiecare obligatie in parte

26 august 2006

Mergi la inceput