Scorpiutzele... unde sunteti? (19)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Saluti scorpiute,
Adriana,spor la treaba in continuare....Hai ca terminati bucataria si va apucati de hol si incet-incet renovati tot apartamentul....hehehehe..
Carmen...nu-i bai!Saru-mana si sa fim sanatosi cu toti....
Yrys,ce sa faca bietu' Marius....Asta e unul din cosmarurile lui.....In rest baiet frumos,manca-l-ar mama!Las' sa ii repare,ca altfel ajunge la placa dentara si are doar 41 de ani...Da' vorba ta,sa vezi pupaturi cant iese din renovare...I-am si zis,ca el saracu' acum nu poate manca bine si nici sa bea apa si nu vorbeste corect si isi tine buza de sus peste dantura ramasa..groaznic....si i-am zis cand o fi gata sa mearga tot numai un zambet pe strada cu mine ,sa i se vada dintii frumosi....
Faina listuta....imi place ca pot pleca pe adresa de pe webshots direct de langa nume....super!!!
Mult succes in noul an scolar la scolarite si scolarei si,mai ales,proaspetilor studenti de gradinita....curaj si bafta!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Gabbriela spune:
Yrys78 imi cer scuze pt gresala, am corectat gresala.
Fetelor am terminat lista, nu am trecut-o pe prima pagina pt ca sunt 2 fete care nu le gasesc nici cum, si vreu luni sa verific.
PS: si baiatul meu Julian e nascut in Noiembrie.
O zi buna
Nicole
![](floare.gif)
![](bibe.gif)
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
HelleneC spune:
Buna seara!
Inainte de somn (oare o sa dorm???) mai intru sa vad ce faceti!
Florile luate, hainele pregatite... bebe pregatit... oare cum va fi? Sper ca va fi bine, macar atata speranta am!
Bafta la toti pentru maine si... ne auzim cu bine!
Elena
PS va dati seama ce emotii am????
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
klumea_blondy spune:
Gabbriela[/redpentru listuta!
[red]Anda,,bine ai venit!
mult succes copilasilor care incep maine scoala sau gradinita!
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
Lory_k spune:
'NEATA LA TOATA LUMEA! Azi incep scolile,gradinitele,BAFTA MULTA LA SCOLAREI SI PRICHINDEILOR DE LA GRADINITA!Ce faceti fetelor? NASTASIE,merci mult,am inteles cam cum e situatia cu balconul.O sa-mi pun si eu,abia mi-am pus termopan la balcon si nu stiu daca face condens deocamdata.Acum sunt la capitolul repartitoare de caldura.Mare bucurie!YRYS,atata vin ai baut ca mi-ai facut pofta si mie
si uite asa am intrat repede pe net si mi-am comandat niste vinisor de-al nostru
.Incep petrecerile,nu? Alinutul meu face numai nazbatii!Mai are un pic si face 2 ani.Abia astept sa mai creasca sa ne putem intelege si noi ca oamenii. VA PUP FETELOR
!O SAPTAMANA PLACUTA VA DORESC! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
nastasie spune:
buna dimineata!
carmen, chiar suntem in aceeasi zi nascute?super.si eu am vrut ca razvan sa fie cu mine pe 2, dar doctorul nu era de garda pe 2 ci pe 1 asa ca a vrut sa aibe zi separata de cea a lui mami.
ana, pai sa stii ca asa am ajuns.renovam toata casa.
yrys, ma bucur ca ai gasit un vin bun pe gustul vostru.
fetelor, cica am avut duminica.l-am dus pe razvan la mama de cum s-a trezit si am inceput curatenia in jumatate de casa:balcon, dormitor si sufragerie, ca sa incepem lucrarile in cealalata jumatate.am muncit ieri la balcon(eu si sotul)de ne-au iesit ochii din cap,am smirgheluit, apoi am varuit, am sters ramele de la geam ca aveau numai mortar intarit, am sters geamuri.apoi in dormitor am facut cateva modificari ca mi se parea mie ca patul lui razvan e prea langa usa sa nu vina frig la iarna, asa ca am sucit si prin dormitor.si ultima a fost sufragerie.am muncit pe rupte,ca aseara in pat imi zvacneau genunchii.dar s-a facut o curatenie
.astazi mergem dupa faianta si tot ce mai trebuie.avem de zidit cada si de zidit la oglinda si chiuveta ca acum e o tampenie de plastic care trebuie scoasa si apoi zidita
.innebunesc numai cand ma gandesc.
fetelor, a doua veste.sora-mea e in spital.marti sau miercuri face cezariana sa aduca pe lume fetitele(stiti ca v-am zis ca are gemene), insa cu 2 luni m-ai devreme.acum 2 zile vorbisem cu ea si am vazut si eu si mama ca avea burta prea jos.sper sa fie bine.oricum le va tine 2 -3 saptamani in spital ca or sa fie cam micute.asa ca mama va pleca cand o scoate din spital acolo la ea sa stea 1-2 cu ea.sunt a matusa a 4-a oara.am de la cumnata un nepot, si de la sora mea tot un baiat si acum iar de la ea 2 fetite, pe care le va chema Alexia si Sophia.
ma duc sa beau cafeaua ca sunt cheauna.va pup pe toate.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
nastasie spune:
lory, si eu am pus repartitoare de caldura, dar daca nu ai avut probleme cu condensul nu e obligat sa-ti pui calorifer, desi nu e mare bataie de cap, asa ca poti pune pentru orice eventualitate ca sa se mentina aceeasi temperatura peste tot.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
aldaesme spune:
Buna fetelor...
Asa…mi-am luat masina de cusut, sambata si duminica (mie imi lipseste gena aia care zice ca duminica nu am voie sa lucrez) am butonat-o si testat-o. Eu care in viata mea pana acum nu am pus mana sa lucrez cu asa ceva, sunt un talent innascut . Nu ma credeti? Pai sa vedem. La o ora dupa ce am despachetat-o, invatasem sa pun ata in toate directiile, facusem pe fata de perna pregatita pentru ucidere de la punct normal pana la butoniere de toate, si eram gata pregatita sa imi scurtez blugii cei noi, chestie care mi-a iesit, nu doar scurtatul ci si facutul tivului frumos cu masina. Duminica am incercat o alta treaba super, dintr-o alata fata de perna (astea sunt niste treburi pe care le-am primit cadou, san u ma spuneti, dar sunt dintr-un material cu fir de nylon in ele si nu putem dormii pe asa ceva, in plus fetele de perna sunt immense, noi nu avem perne in halul ala de mari, pe cand cearceaful si fata de plapum sunt grozav de mici). Am croit o fusta , nu cea mai simpla dintre fuste, e fusta in 6 clini si evident ca fiind din fata de perna e buna pentru papusa nu pentru mine. Ideea era sa fac ceva care sa semene cu ceva purtabil sa aiba toate cusaturile perfect ascunse si toate tivurile bine facute.
Planul de bataie pentur viitor este urmatorul:
Invatat sa pun fermoare si sa cos nasturi cu masina. Invatat sa brodez modelute cu masina.
De cumparat, ace cu gamalie (nu am nici unul in casa), creta sau creion de croitorie, un liniar din ala misto si poate pentru inceput si cateva tipare (desi cred ca din astea gasesc si pe net), niste capete de materiale, ca sunt mai ieftine si lucrat la modul serios, pana nu ma apuca dorul de vreu alt hobby.
Si tot duminica mi-am cumparat un nou outfit pentru nunta de sambata viitoare, e mai putin elegant dar mi se pare ca potriveste mai bine cu mine. Am fost si la tenis, din pacate doar sambata pentru ca sambata/duminica a plouat asa ca duminica dimineata erau terenurile foarte ude iar azi nu putem pentru ca ieri a venit puiul meu de la fotbal cu o glezna tripla si de-abia se taraste saracutzul de el. A dormit si ingrozitor ca daca trebuia sa schimbe pozitia de somn se trezea de tare ce il durea sin u vrea sa mearga nici la doctor.
Mult success tuturor copiilor in noul an de scoala.
Nastasie, felicitari pentru gemenel nepotici si mult noroc si sanatate surorii tale.
Gata va pup ca fug la operatie…Poate mai tarziu mai scriu .
O zi frumoasa,
Esme
Yrys78 spune:
Felicitari, Adriana. Tinem pumnii surorii tale sa fie o nastere linistita, fara complicatii. Si micutele cu nume superbe nu gluma sa fie sanatoase. iar tu ai grija de tine cu efortul, ca tare slabuta si fragila esti...Pune-l pe Razvanel sa va ajute. sa vezi tu cand mai creste putin, ce ajutor o sa ai tu la treaba...
Esme, dar talentata esti...te cred ca etsi super incantata de noua jucarie. Si ce minunatii faci tu cu jucaria ta...pai eu zic sa treci si la fuste pentru fetite, nu numai pt papusi, mai ales in 6 clini, ce sa mai fitze in voga...Asteptam detalii de la operatie.
Copilutzilor boboci azi, spor la gradi si la scolica si un an scolar usor si frumos, fara plansete si certuri cu parintii...
O saptamana minunata tuturor scorpiutzelor!
pupici
http://community.webshots.com/user/yrys78
piticasigogosica spune:
Buna Scorpiutze
Desi nu am inca vesti bune,ba mai rau m-i se pare ca ma afund asa in probleme(cu munca mea,cu casa...)intalnesc numai oamnei de factura proasta,nu stiu cum Dumnezeu ai gasesc eu pe toti?Am impresia ca nu te mai poti baza pe cuvantului omului,ca nu mai exista.
Dar pe undeva intrevad asa o raza pala de soare,fiindca ma gandesc ca sunt sanatoasa(deocamdata) si ca am un copilas extraordinar!Si asta conteza cel mai mult.Probleme au fost si vor fi cat lumea,dar asa cum v-am mai spus mai de mult(unora dintre voi)eu "ma ofilesc" fara iubire si daca mai adaugi si rautate si lipsa de respect(cuvant) atunci sunt la pamant.
Nu stiu cum zic unii ca scorpionii taie si spanzura ca eu uneori sunt prea...
Multumesc ca sunteti alturi de mine
Yrys inima mea din pacate e in dezacord cu ratiunea.Ceva a stricat echilibrul asta mai de mult si acum mi-e greu sa-l refac.
Carmen,partea buna a lucrurilor care ar fi in cazul asta?!Sa ma bucur ca nu e si mai rau?!...(nu ma lua in seama sunt inca suparata!)
Ema gesturi spre impacare face in sensul ca de 2 zile doarme in pat cu mine,ca vorbim normal si ca ieri(la initiativa mea) am plecat toti e pana la Sinaia,dar atat ,iar eu nu sunt dispusa sa mai cedez,am facut-o de prea multe ori,nu mai pot!Daca isi doreste sa fie bine sa actioneze ca atare!Chestia cu racii nostri iubitori mi-a placut,insa nu cred ca e cazul la mine,sau poate orgoliul chiar il orbeste !
Ana,e greu intr-adevar sa treci prin ce trec eu si mai greu de hotarat,dar vad eu cum voi face.El sa-si ceara iertare????Mai bine il tai si pui sare!
Monica iti multumec pentru gandul bun!
Fetelor,imi cer scuze ca nu sunt inca pregatita sa sporovaiesc alaturi de voi si nu am dispozitia necesara sa va urmaresc indeaprope.
Numai bine va doresc,la multi ani celor care s-au aniversat,sarbatorit zilele astea,sanatatea multa fetitzei Aninei,spor la treaba celor cu pregatiri si amenajari si sa aveti parte de realizari.
PS.Esme,esti un fenomen,ma uimesti intr-adevar!!!Esti o scorpiuta perfecta si nu stiu cum ai timp pentru atatea lucruri?!!!
poze
Iri si Iris