Scorpiutzele... unde sunteti? (19)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
fetele, fuseram la zoo, a fost super misto, noi am plecat dimineatza si nici drumul si nici in incinta gradinii zoologie nu a fost aglomerat. astia mici s-au bucurat ca au vazut animalutzele, chiar daca fie vorba intre noi sunt in paragina toate...(nu se compara cu nici una din gradinile zoologice pe care le-am vazut in afara)
ruxi a vrut si ea pe ponei, dar i-am zis d-lui care conducea poneiul sa o tina bine, ca ea nu are nici 9 luni...a zis ca e cel mai mic copilas care s-a dat pana acum pe ponei(din cate stia el)...alex nu se mai satura, el vroia incontinuu curse cu poneiulnoroc ca este ieftinutz.
acum le-am dat sa pape si se pregatesc de culcarica.
eu si maica-mea ne-am "cinstit" un pic acolo la o terasa...dar lor mi-a fost frica sa le dau ceva...nu i-am dat nici macar lui alex...daramite ruxandrei.
elena...da...incepe gradinitza de luni, si la noi e pentru prima data, noi o sa stam doar 4 ore sa vedem cu reactioneza.pupici lui georgica
nastasie si eu vroiam sa-mi montez un calorifer in balcon...dar eu am facut o greseala, am pus termopan la geamurile de la sugragerie...in loc fraiera de mine sa fii pus la balcon si sa montez un calorifer...acum am stopat toate investitiile in apartament...dar nici cu casa la curte nu am mai avansat.
ma duc si eu la culcarica...va pup, odihna placuta
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nastasie spune:
da, monica, eu am deja la balcon si sper ca acum cu calorifer sa nu mai apara.stati sa va zic ultima bomba.am dat vopseaua jos din bucatarie si baie.punem faianta.deci santierul mai continua.asa ca mai avem de lucru.noroc cu sotul care se pricepe.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
fetele azi chiar am avut zi plina...acum seara dupa ce m-am intors de la cumparaturi am fost si cu alex la Mc, fiindca a vazut la un copilas ce juacarii aveau acolo si m-a rugat asa frumos sa mergem si noi incat nu am putut sa-l refuz.si ca sa fie meniul complet am halit si eu tot un happy meal ca sa ia el 2 jucarii
acum ma pregatesc de culcarica fiindca maine ma trezesc devreme sa merg la patriarhie.
va pup si va urez noapte buna
monica
Lory_k spune:
'NEATA FETELOR! am intrat si eu doar sa va salut pentru ca am o gramada de treaba si mai plec si din oras un pic. Vad ca sunteti foarte active.BRAVO VOUA! NASTASIE,cum e cu caloriferul in balcon? As vrea sa-mi pun si eu (in Romania,bineinteles).E complicat de pus? Am mai auzit cazuri dar nu stiu exact cum se procedeaza.Imi spui,te rog?
VA PUP PE TOATE!!! O DUMINICA PLACUTA VA DORESC! Lory_k
lui
ALIN CRISTIAN
monica-elizabet spune:
buna dimineatza scorpiutzesi
monica
nastasie spune:
neata, scorpiute.
lista este super.imi place tare mult.
lory, nu este deloc greu de pus.eu il pun ca sa fie aceeasi temperatura ca si in dormitor si sa nu mai apara condens.eu am balconul la dormitor si se trage de acolo.este foarte usor de pus.daca chemi pe cineva care se pricepe iti va spune acelasi lucru.iarna trecuta fiindca am pus radiator in dormitor ca era razvan foarte mic si in balcon fiind foarte rece a aparut condens.acum l-am izolat si daca punem si calorifer si mentinand aceeasi temperatura peste tot sa speram ca nu mai apare.
va doresc o duminica placuta la toate!
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
HelleneC spune:
Buna, buna dimineata!
Vad ca e frumos afara, ma bucur ca e soare si e cald... abia ma duc in parc sa alergam cu pustiul!
Duminica frumoasa!
Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Yrys78 spune:
'Neata, scorpiutze!
Evident ca ieri am degustat vinuri hac
.
Am luat doua feluri - unul pentru invitati si unul pt connaisseurs ca sa zic asa. Super bun insa daca e cald iti dai seama ca e foarte tare. Am gasit furnizor de vin, ceea ce e bine, ca noi, mai ales eu, cumpar de-asta din comert la preturi exorbitante. Asa, fac plinul o data pe luna la salar, ii mai fac si viitorului meu socru la pensie si o sa fim o familie fericita si vesela.
Evident ca dupa vin trebuia sa deguste si familionu' si ute asa ne-am intins la gratare, de nu am mai ajuns la Brasov, unde trebuia sa fiu. Nici azi nu cred ca ajung din lipsa de chef si de oboseala. Eu doar am degustat un picut vin, iar George a baut consistent, asa ca a trebuit sa conduc eu. Oricum, a fost bine pentru ca mi-am revazut familia si a fost super dragut...am dat primele invitatii ceea ce e incurajator.
Acum am cainele in custodie si nu ma lasa sa dorm, neam. Se fatzaie tot timpul si cum vede ca am deschis ochii vrea afara.
Am uuitat sa va povestesc. Vineri seara ne razbise foamea si mi-am dat seama ca nu prea am nimik de mancare gata acasa. Asa ca m-a invitat iubitul la restaurant si a fost foarte dragutz. Am mancat paste si am vin. Asa e neamul asta al meu. Au vii si le dau gata... Anul asta a fost groaznic...nici un strugure...la anu' cred ca mai cumpar eu ceva vie si il deportez pe tata acolo sa o munceasca. Ma fac agricultoare...:)
Esme, i-am spus Lorenei, sora-mea tot ce mi-ai povestit tu si a fost foarte foarte incantata. E foarte interesata de tot ce i-ai spus si orice cuvintel e binevenit. Ea invata binisor. Intr-a 9-a a fost a 14-a pe clasa si intr-a 10-a a 7-a si anul asta si-a propus sa avanseze printre primii 4. Cu fizica nu o duce prea bine din cauza profesorului. Chimia e mai ok iar biologia e materia preferata. Mi se pare ca a fost si la olimpiada pe judet parca, insa nu a facut mare branza nu stiu de ce.
Adriana, dar chiar munciti, nu gluma. Spor la treaba si sa iasa asa cum va doriti. E bine ca Razvanel pilotul conduce si firul de la aspirator si nu iti creeaza probleme. Cred ca e foarte greu sa nu aveti cu cine il lasa, insa eu cred ca implicarea lui in activitati din astea e spre binele lui, intareste relatia dintre voi...
Ana68, imi e dor de povestile tale. Imi pare tare rau ca sotul tau e in renovare dentara, insa si dupa ce termina, sa vezi ce drag o sa iti fie sa il pupi!! Pupici la Luana si la Alex, cel nazdravan.
Elena, sunt teribili copii astia. Pana acum de abia astepta sa inceapa si brusc i-a pierit cheful lui George?? Si eu am o nepoata de 3 ani, care ieri a inceput sa planga si sa nu isi mai gaseasca locul din cauza ca astepta sa vina sa o ia de la tara sa mearga la gradinita luni. Parintii aveau treaba de genul celei pe care o are Adraina, au cumparat calorifere treburi socoteli si sperau sa mai faca ceva in casa sa o ia azi, insa nu s-a mai putut. S-au dus de urgenta sa o ia ca nu se mai intelegea omul cu ea. Ea o sa fie domnisoara de onoare la nunta mea..iti imaginezi.
Monica, dar chiar ai avut activitate ieri, nu gluma. Felicitari pentru mandra harmazoanca...de la 9 luni pe cal, e ceva...vezi ce mare campioana faci din ea.
Gabbriela, trebuie sa imi dai un miel de Paste, multumesc ca ai pus si paginuta de pozici. M-ai botezat Yrus78, dar nu ma supar...mai astept alt miel de pe-aici..:) In plus stiu sa fac o friptura grozava de miel, deci va invit cu mare placere.
Emma, ce mai face seful? Mai vine cand imi scrii si mie 2 vorbe?? Asta e norocul meu, ce sa faci?
Lori-k multe salutari si imbratisari pentru tine si Alin..ce mai face? Cum va mai umpleti timpul?
Va urez o zi minunta si am duc sa imi termin mancarea de azi. Rasol de vita cu legume si supa. La ora 10.00 e deja un record...pupici
http://community.webshots.com/user/yrys78
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna dragelor!
am cam tras chiulul de acasa zilele astea,nici gatit ,nici bb,nici nimic.bietul copil cand ma prinde nu-mi da drumul.
aseara am fost la metro si al meu sot a zis sa nu cumva sa cheltui eu vreun ban in plus ca nu mai avem,nmergem ,luam o usa de interior si iesim repede.usa nu i-a placut,asa ca n-am cheltuit eu ,ci el.s-au dus toti banii pe niste nimicuri,si normal ca m-am ofticat.la urma imi zice ca ce-s suparata ca eu n-am zis sa nu le ia,ce sa mai zic!mi-era ciuda ca nu ne putem permite niste lucruri normale,nu luxuri!tot stai si socotesti si nu e pt aia ,aia e scumpa,etc.si mai avem o saptamina pina la salar!
ei,dar cum noi nu ne oprim niciodata ,azi mergem la gratar la o casutza in afara orasului,la niste prieteni!
Ana,imi cer scuze ca nu ti-am zis "la multi ani!",habar n-aveam ca e sarbatoare,dar ma ierti,nu!sa fii mereu optimista ca acum si sa ai numai bucurii!
Elena,tinem pumnii miine,multa bafta lui George ssi n-o uitam nici pe mami!
Yrys,ce frumos si ce vremuri inainte de nunta,e o perioada superba cand astepti cu sufletul la gura sa vina marele eveniment.numai s anu te stresezi!la noi vinul sta in frigider mult si bine,daca n-avem musafiri sau nu-l folosesc la sosuri pt carne,nu se atinge nimeni de el.daca vrei ti-l fac pachet!
Gabriela,am si eu o rugaminte:eu sunt pe data de 02.11 nascuta si gaza mea,Anda pe 26 .10,ai putea sa modifici?te rugam mult!merci!in rest nu avem obiectii,ne place listutza!multumim!
ce se mai aude de Nina si Cristinuca?
Adriana ,acum vad ca avem aceeasi data de nastere,deci mai insistai o zi si era si Razvan tot pe 2,dar a vrut sa aiba si el ziua lui,si s-a grabit!
Va pupam pe toate si va dorim o saptamina buna cu succese pt cei care incep scolile si gradinitzele!
monica-elizabet spune:
multumim de urari carmen, eu ma duc sa cumpar flori de azi ca maine dimineatza trebuie sa fim acolo la 8 si sigur nu mai avem timp si de umblat dupa flori.
monica