Scorpiutzele... unde sunteti? (19)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Yrys78 spune:
Mey Mina,
Tre sa plec sa pun invitatiile la posta pentru strainataturi si intarzii la greu, nu ma mai dezlipesc de monitor. Am citit cronicile vizigotului si am ras si plans de una singura - bine ca nu m-a vazut viitorul sot, ca s-asa zice ca nu stau prea bine la cerebel...
Superr...vreau si io copil!!! Dar intai tre' sa sa marit...asa se zice...Maine merg la botez - ce sa duc?
Va pup pe toate frumoasele mele scorpiutze si ma duc la trebi
o zi buna si pupici
http://community.webshots.com/user/yrys78
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nastasie spune:
neata!
esme, concediu placut.
mina, sanatate multa vizigotului.
emma, bafta la master.cea mai mare admiratie din partea mea.
va pup.revin un pic mai tarziu.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
mina spune:
salut
tocmai intrasem sa va bomban, apar io si dixpareti voi, se poate?
Hai, ca v-am iertat.
Brey, Yrys bre, se poate la varsta matale sa crezi ca din casatorie se fac copii? pai se fac din alte alea activitati placute, bre, nu din semnat acte.
La botez (dupa umila mea parere) ori duci ceva haios - asta in cazul in care ii cunosti bine pe parinti, si atunci te poti orienta la niste tricouase de bebelus inscriptionate cu mesaje hilare - ori duci hainute practice, si aici te sfatuiesc la body- uri sau salopete. Din bumbac. Cu astea nu ai cum sa gresesti, ca daca-mi arati vreo mamica ce zice ca body-ul de bebei nu e cea mai tare inventie de la roata incoace o mananc. O pun sa-l imbrace pe fi-miu in pantaloni+bluza.
Va las ca adormit vizi si vreau sa dau neste telefoane. Pe seara merem la medic sa vedem de cele analize si de regim ca moare cupilu de foame.
Intrebare: mucilagiul de orez e diuretic? Ca face tero la pipi de cand cu mucilagiul de m-a spariet.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
nastasie spune:
yrys, poti sa duci hainute, ca sunt folositoare si bani merge(dar daca au deja parintii, mai bine niste hainute).te orientezi tu.orice e bine venit.
albumul meu
ziua marinei
emma27 spune:
neatza,fetelor,va spune o fata muncitoare!!!!
yrys,fac dreptul afacerilor.de fapt,am primit atatea urari,incat mi-e sa nu fie o furtuna in pahar cu apa,dc nu mai accepta dosare????cat despre bani,27 mil nu mi se pare prea scump,mai ales ca fac doar un an.
cat despre botez,in romanica noastra se obisnuieste sa ai bani,mai ales dc fac o groaza de cheltuielei pentru petrecere.dc e vb doar intre prieteni,fara restaurante si alte chestii,e bine sa duci ceva hainute.niciodata nu sunt destule si o jucarie mica pt bebe.cu cat mai diversificate,cu atat bucuria mai mare.distractie placuta!!!!!
mina,pe undeva trebuie sa scoata saracul copil apa din organism.glumesc!!!dc nu mai are scaune moi,de ce iti faci griji????urasc chestiile astea cu cufuritul.daria imi tot facea cand era mica,de la anitbiotice.
adriana,ce-i mai cu admiratia asta??????chiar cum mai stai cu curatenia????ati terminat santierul sau va apucati de alceva.aici,da admiratie,curaj iti trebuie,nu gluma.mai ales ca faceti multe singuri.eu nu m-as incumeta cu al meu,caci mi-ar strica si materialele ,si apartamentul.pana si masina e montata cu nu stiu cate cehstii,caci nu nimerea piesa potrivita.uffff....in schimb,ma luad ca ii place sa stea in bucatarie si pot spune ca nu am mai spalat vase de o vesnicie.asa mai au unii latura feminina mai accentuata.dc citeste,ma omoara!!!!
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
nastasie spune:
emma, dreptul afacerilor?super.mi-ar fi placut si mie.nu am terminat santierul.sotul a plecat dupa materiale si materiale s-a facut.cred ca le fabrica el
.si ziceam ca azi terminam baia cu totul si sa razuim si la bucatarie.da' de unde.cine stie pe unde umbla.
dar maine nu-l iert chit ca e duminica.sa dam si noi bice sa teminam o data.singuri ne-am facut toate, emma.noroc cu mama ce l-a mai luat pe razvan si ne mai face haleu.ca in rest, nimeni nu ne-a ajutat.dar toti au pretentia sa-i ajutam.ciu ciu.nici noi nu mai facem pentru altii.na, ca m-am enervat
.
ma duc sa-l sun pe sot sa vad pe unde cutreiera.
albumul meu
ziua marinei
emma27 spune:
adriana,eu tot timpul sunt o lenesa si jumatate in week-end.ma gandesc ca am si eu un moment liber pe saptamana si dc nu imi incarc bateriile,o sa fiu nervoasa toata saptamana.nici o curatenie de rutina nu am chef sa fac.poate ceva de mancare,caci sunt obligata.offf...offff...taare comoda mai sunt.lasa omul sa se mai relaxeze un picut,de ex taica-miu,dc se apuca maica-mea de curatenie sau mutat prin casa,de-abia seara il vedeai pe-acasa.isi facea el de treaba.om destept,dupa parerea mea.
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
nastasie spune:
da, emma, dar cat sa mai stau asa cu santier?ca m-am saturat.dupa aia cat ii mai ramane din concediu sa ne mai plimbm si noi.sa-l ducem pe baiat prin parc, pe la mare cat mai e cald.ca io singura il scot afara dar in parcul asta de aproape.asa daca e si el liber ne duce mai departe.si el vrea sa terminam ca e satul sa-l trezesc dimineata sa se apuce de munca.
albumul meu
ziua marinei
nastasie spune:
emma, am citit ca tu ai dus-o pe daria la gradi de la 2 ani?eu ma gandesc cu groaza ca si eu va trebui sa-l duc.si mi se parea destul de mic.stiu ca mai avem dar tre sa ma gandesc de pe acum.da-mi amanunte.
albumul meu
ziua marinei
emma27 spune:
nu stiu cam ce amanunte te-ar interesa.daria deja faca la olita,nu manca inca singura,asa doua-trei linguri de fite,dar intr-o saptamana deja manca singura acasa.aa,erau si sunt inca piticei,chiar si de trei ani ,care mai poarta pampers.sunt de parere ca nu-l dezveti de pampers la gradi,asta e datoria mamei,inainte sa duca mandrul intr-un loc public.pana la urma,ce sa faca educatoarea?!sa se joace cu ei sau sa-i schimbe de pamapersi??!!!deci,eu cred ca primul pas asta e, operatiunea olita.
avantajul meu e ca am dus-o pe daria la o gradi particulara,dar nu cred ca in princpiu,difera f mult.ma simteam insa eu mai in siguranta,erau mai putini copii,si altfel era atmosfera.nu stiu dc ai vazut un film in care eddy murphy era dadaca,ceva pe-acolo.adica invata si institutorii din mers.
dc vrei sa ma intrebi ceva,fa-o.nu stiu ce as mai putea a-ti povestesc.sunt multe.
te pup.s-a intors sotiorul???eu zic sa iesiti sa va plimbati.aati si voi munca,macar in week-end.
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie