Scorpiutzele... unde sunteti? (19)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
emma, cat are daria acum?iarta-ma ca nu am retinut.deja operatiunea olita va incepe de indata ce se termina santierul.ca olita am luat-o de mult.chiar daca nu stie sa ceara macar sa se obisnuiasca cu ea.io ma gandeam ca la doi ani e prea mic pentru gradi dar va trebui sa ma intorc la serviciu, ca ne trebuie bani.inca nu m-am hotarat de gradinita, desi am vazut una de stat superba.si frumoasa inauntru si personalul.dar am timp sa ma documentez in privinta asta.eu ma gandeam ca la doi ani e mic, ca nici nu stiu cat va vorbi, ce va spune.desi mi-ar fi greu sa stau cu el acasa inca un an, financiar vorbind.ne-am descurca nu zic nu, dar nu strica un ban in plus.
a plans daria?s-a acomodat repede?ce i-ai spus inainte de gradi?
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Ieri eram cea mai fericita ca e vineri, ca macar 2 zile nu aud plansete dimineata ca mergem la camin, si restul. In primvara v-am stresat ca eram la operatiunea olita, mi se parea cea mai cumplita experienta, acum... zic ca aia ea vax pe langa acomodarea la camin. Dimineata ne-a dat trezirea la 7 sa ma intrebe daca e inchis caminul... normal ca asa a tinut-o toata ziua, plus ca si noaptea ne striga prin somn si ne intreaba. Si culmea e ca in vara a mers la tara la gradi, pt acomodare... Ca tot ma plangeam ca dau greu jos kilele, cu acomodarea la gradi... ajung fotomodeala!
Ma gandesc cu groaza la ziua de luni... maine deja voi fi in priza si ma voi pregati psihic!
Ceea ce ma bucur e ca mi-i sanatos, ca in rest... om birui si tura asta!
Va pup ca teroristu' nu ma lasa sa "chiu mesaj", zice mereu ca nu asta e locul meu!
O seara buna, Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Yrys78 spune:
Dragi scorpiutze, multam fain de sfaturi. Am tinut cont de ele si i-am luat mandrei Sara Maria un costumas rosu compus din 6 piese: jachetica cu capse, pantaloni, botosei, caciulita, manusele (Doamne ce mici sunt - aste-s pt ca sa nu se raneasca pe fata sau sa nu ii fie frig la manushitze???)si babetica. Ah si i-am mai luat un set de patut compus din pilotica, cearsaf, penutza si fatza de pernutza. Le-am desfacut cu Gheo sa ne minunam. In rest am umblat capie, cum mi-e firea. Maine iar umblu capie si merg dupa-amiaza la event. De abia astept. Merg si la bunici si la o prietena din copilarie, si la niste cunostintze, capie, precum va spuneam. Credeti ca sunt ok lucrusoarele? Eu cred ca sunt in primul rand utile, ca hainutze nu-s niciodata suficiente pentru un bb, cred io. Am vrut sa ii iau si un body, insa cand am vazut ca astea 6 costa cat unul cu maneca scurtuza si cam amarat, am zis ca nu-i afacere buna.
Emma, bravo pentru master. Misto. Ca bani, asta-i pretl pietei. Si eu am platit pana acum cate 9 bulioane pe semestru, dar acum s-au ciumegit si vor pe ultimul 12 . Si taman in luna cu nunta ii vor...unde s-or fi gandit si-astia, nu shtiau ca ma marit io??? Mama lor de banditi...
Mina, stiu io cum se fac copiii...insa asa e mers pe-acilea pe la noi in casa, ca sa facem intai asta, apoi asta samd...te pui cu nebunii? M-am uitat azi pe pozele de la aniversarea 1 an al mandrului tau si nu ma mai puteam dezlipi. Pana atunci am tras de al meu, hai sa merem, hai si apoi nu ma mai lasam plecata.Super jmeker Matei!!! sa iti traiasca. Mare crai faci din el...
HellenC l-am vazut pe George al tau si i l-am arata la George al meu si el de colo zice: "ah, pai e maaaare". Ii povesteam de chinul cu gradi si suntem alaturi. Daca te alina cu ceva, si noi avem terorist care la 6 dimineata vrea afara - si uneori si noaptea daca are probleme cu burta. Il cheama Fox, are 10 ani in curand si e un collie de talie mare. Io-s mai iute si ma imbrac mai repede si eu ies mai des cu el dimineata...deci stiu cum e...in curand parca vad ca ma asteapta si pe mine un asa program , dar nu ma deranjeaza.
Va pup ca imi pica okii-n gura de somnic.
Noapte buna, duminica placuta si pupici
http://community.webshots.com/user/yrys78
HelleneC spune:
Buna fetelor, e asa de urat la noi, e frrrrig si super innorat, asa avem o stare de lancezeala. Noroc ca dl. Goe ne tine in priza, cu vesnicele intrebari cu caminul, e o obsesie, numai ca e prea mic sa il duc la psiholog
!
Yrys, e super ce i-ai luat, ai dreptate ca vesnic ai nevoie de haine la pitici. Plus ca orice mama tare se bucura cand primeste lucrusoare frumoase si asa e si normal. Petrecere frumoasa, vad ca azi ai program grue nu gluma! Daca ai antrenament la trezit si program facut de catel, inseamna ca esti pregatita sa te trezesti si din alte motive...
! Pupici si salutari lui Gheo!
Iri, ce faci???
Ema, super faza cu masterul, sper sa birui, ai nevoie. Eu nu pot sa il fac, daca acu 8 ani am amanat... amanat ramane! Plus ca pe ce vreau eu se poate doar la Cluj sua Iasi, ceea ce e aiurea, nu pot sa il fac cum trebuie... Asa ca... da-i drumul si nu sta pe ganduri!
Adriana, bucura-te de Razvan cat mai este pici, ca ai vreme sa iti faci ganduri cu caminul O sa vezi ca se va adapta cand va merge, de plans plang toti (ce rotunda ma dau acum
) si tu ai sa plangi normal, din ce am vazut toate mamele bocim pe acolo si ne incurajeaza educatoarele si infirmierele... iar cu olita e important sa nu ii fie frica de ea, ca operatiunea va decurge normal.
Mina, ce mai face vizigotu'? Si-a revenit?
Va pup pe toate si alerg la familie, mare responsabilitate am!
Elena
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
mina spune:
...scriu si io repede sa nu ma prinza tata lu copilu ca pierz noptile pe net in loc sa dorm ...
Micu bebe e bine, am fo azi la medic si e ok, trecem pe papa bun si regim normal, facem si neste analize...d'astea
In schimb am prestat io varsaturi ieri, m=a ajuns cred oboseala daca ma gandesc ca toata saptamana trecuta am dormit cat pentru o noapte.... da' acu cu tata lu copilu in dispozitiv (ca fuse evident plecat) imi revin
va pup pe toate
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
nastasie spune:
buna dimineata!am intrat doar sa va salut.intru mai tarziu pentru a posta mai multe.o saptamana cat se poate de frumoasa.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
neatza dragelor!
nu prea mai am timp ca stau numai cu ochii pe gaza,deja si-a spart buza,s-a lovit la ochi ,da cu capul,cu mine de fatza ,daca o mai las si singuraaa........!
e dezastru ce sa mai zic,nu sta 2 secunde si s-a obisnuit sa tzipeeeeee!din orice tzipa,nu cred ca o sa ne intelegem,nu suporta sa o ating sa-i intrerup vreo activitate de a ei,nu vrea ajutata in nimic,eeeiiiii o adevarata scorpiutza!numai shotii face si roade papucii,zgariie peretzii,trage perdelele(isi face singura cucu-bau),parca am catel ,nu bb!
va dorim o saptamina buna chiar daca e urat afara!
pupici si bafta dragelor!
Yrys78 spune:
Dragele mele,
Io-s un pic socata pentru ca azi dimineata, cand coboram sa vin la birou vine glinte catre mine un vecin cu care al meu a avut cate ceva de impartit si, cand io cred ca aveam okii iesiti din orbite imi zice: cred ca asta va apartine si imi intinde portofelul. Imi ies si mai mult okii din cap si ma uit atent si ii confirm. ma roaga sa ma uit inauntru, insa eram atat de socata incat nu m-am uitat decat dupa acte: ar fi fost crunt sa pierd actele inainte cu o luna de nunta...Nici nu ma pot gandi. Si era buletinul, cardurile, permisul, carnetul de student si porcariile mele: permise de intrare la biblioteci. Io tineam minte ca nu aveam bani in el ca de ultimii ii cumpararsem bunicii mele flori, deci nu asta era baiul. Intr-adevar nu erau niste dolari si niste forinti, dar asta sa fie paguba...
Concluzia: cineva acolo sus ma iubeste...Va doresc si voua noroc si o saptamana excelenta: Adriana, spor la treaba, Carmensilva, iti recomand niste ore de dresaj, Elena, Gheo a fost incantat pentru salutari, iti doresc dimineti usoare cu micutul si o saptamana usoara, cat cu masterul: niciodata nu e prea tarziu, insa e adevarat ca e mai bine ami devreme, asta daca nu esti obisnuita sa inveti incontinuu. Eu am avut un an de pauza si a fost destul de greu sa ma reeduc sa invat. Cred in continuare ca pentru ce iti place si iti doresti, nu e niciodata prea tarziu.
Mina, sa te refaci repede...si io-s cam vanata la fata de nesomn si am momente de greata din cauza oboselii, daramite tu cu vizigotul bolnavior...
Celelelte scorpiutze cum sunteti? Cum ati avut weekendul? Tu Ana, ce mai face sotul? Emma cum e cu fotomodeala ta? Esme, ce activitati extrascolare ai mai prestat? Ai fost la nunta? Cum a fost?
Va imbratisez pe toate si va urez saptamana usoara si o zi buna
pupici
http://community.webshots.com/user/yrys78
emma27 spune:
buna,fetelor.greu de la serviciu.poate am nesperatul noroc ca de maine sa am net si pe calc meu,asa ca va dati seama ca ma pun pe povesti.
m-am distrat copios,carmen,cu mandra ta.ti-am zis ca or sa fie momente din ce in ce mai nebune.adevarul ca daria nu a ros papuci.dar fiecare cu pasarica ei.ca tot intreba yrys,de ea,de ex acum de ex,la fiecare 5 min,isi doreste sa fie mare:
cand o sa fiu mare, o sa ma dau si eu,ca tati,cu din aia alba pe fata;
cand o sa fiu mare, o sa am tate mai mari;
cand o sa cresc mare, o sa castig bani;
cand o sa cresc mare,o sa pot sa ma imbrac cu camasa de noapte mov,ca mami;
cand o sa fiu mare, o sa ma fac porumbel,sa zobr asa frumos ca el.si multe altele....deja e o obsesie cu crescutul mare.
yrys,eu sunt campioana la furturi,pierderi,asa ca te inteleg.in locul tau as da un acatist si as crede in minuni.cat despre bani pt master.s-au gandit ei bine ca strangi bani la nunta.
elena,noi vesti despre popica???
mina,cum adica ai varsat?inseamna ca te-ai consumat mult,nu gluma.macar acum recuperezi timpul pierdut ori tot tu faci pe mama ranitilor?!
adriana,ca sa te incurajez,sa stii ca la gradi au venit si copii de un an si 5 luni,asa ca.........aia da piticei.nu-mi venea sa cred ca pot vb mai mult decat daria.nu-ti face griji cu vb,daria e o neinteleasa.nu pricepi nimic din ce filosofii toarna.un copil dc vrea ceva,se descurca el,cum sa ceara.
va pup pe toate.
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
emma27 spune:
chiar de cristina si nina nici o veste????????????????gabriela?!!!!
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie