Scorpiutzele... unde sunteti? (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna dimineata, la noi e de mult, ca deobicei copii mei nu au somn si mai nou nici eu. Ma inebuneste nasul meu mai tot timpul infundat iar dimineata cand ma ridic din pat incep sa stranut si sa curga ca la robinet asa ca ma ridic din pat ca as trezi toata casa. Azi ma duc la ORL-list. Poate ii da cat de cat de captat. Banuiesc ca sunt polipii care trebuie scosi dar pentru asta va trebui sa mai astept, macar o solutie de moment sa gaseasca. Si pe deasupra suntem toti raciti. David tuseste de 2 zile,Daria a inceput si ea sa stranute si sa-i curga mucii de azi dimineata si nici eu nau ma simt mai stralucit. Dar las ca trece, nu e cine stie ce!!
In rest azi avem zi de pauza,astept sa vina weekend-ul.
Elena, merci ma simt bine, luni merg la control, abia astept sa vad bebele. sunt putin obosita dar cred ca e normal, cat ma alearga copii mei!! Ce face George, cum merge cu gradinita? si eu il duc pe David din octombrie la cresa, doua zile intregi si inca o jumatate, costa destul dar ma gandesc ca vine frigul si nu mai pot sa ies atat pe afara, plus ca mie imi creste burta
Carmen, si a mea e tot mai maraita, aseara a facut circ la culcare se tot trezea nici nu inchidea bine ochii!. Pana la urma am lasat-o sa tipe macar sa termin de macat si bineteles ca s-a dus sotul meu . el o rasfata cam mult. Si eu zic ca tot or fi dintisorii ea nu are inca nici unul pana acum! nici nu mai doarme asa bine ziua! Poate e si varta, se schimba!!
Fetelor trebuie sa plec!
O zi buna si multi pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
eu sunt zombi,Anda maraie noaptea din ora in ora,eu am luat niste pastile care m-au dat peste cap,.mi s-a facut rau aseara,si tocmai zicea medicul ac sunt intr-o forma excelenta,se pare ac m-am deocheat.
am citit repede printre randuri ce arti scris ca Anda a scos tot ce se putea si acum bate cu un pix intr-o sticlutza de oja -dar nu cred ca o tine mult.
Dragelor,avem doar 2 dintisori......si cat mai eeeeeeee ............
calgel-ul n-o ajuta cu nimic ,doar ca-l maninca!
cred ca am un pampers mirositor!am fugit!
pupici! we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Am fost cu Lori la echo si se pare ca totul e o.k. Trebuie insa sa repetam figura in octombrie... Nu scriu mai mult ca ma simt groaznic de rau. Am o durere urata de cap si imi este greata. Sper sa rezist pana pot pleca acasa

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

O zi minunata feteleor si un sfarsit de saptamana excelent! Multa sanatate Mira si tie si celor mici.
Cum a fost povestea de azi dimineata din pragul gradinitei lui George, Elena? L-ai pacalit? Cred ca e cumplit...eu cum sunt mai slaba de inger la suferintele copiilor, plang de mama focului cand plang ei...iti dai seama ce concert. Ce pacat ca vii abia in noiembrie...eu s-ar putea sa lipsesc, ca vreau imediat sa o-ntind in saptamana de miere...Daca sunt in Bucuresti totusi, poate ne vedem, ce zici?
Ana, mare jmekera esti...trebuie sa ma tin aproape sa invat, ca e de tinut minte ce zici tu aici...io cum sunt mai taranca asa, ce-i in gusa-i si-n capusa la mine si nu e mereu bine. Chiar din contra as putea spune. Asa ca mai zi, ca prea le zici bine.
Carmensilva, tare e greu si te compatimesc cu maraitul si nedorimtul. Tu ce medicamente ai luat de te-ai dat peste cap? Sa te faci bine degraba ca nu are cine sa aiba grija de micuta..
Danitin, cum e cu echo? Cum e cu micuta? Am avut dreptate sau nu?
Exact cand intrebam eu asta si vorbeam cu Adriana, ai postat tu...mare minunate...Ma bucur din suflet ca e bine Lori. Sanatate multa si sa iti revii repede...
Ma bagati la idei ca va e rau...si tie si lui Carmen...hmm, aveti grija de voi fetelor.
Va pup si va urez o zi buna si un sfarsit de saptamana minunat

http://community.webshots.com/user/yrys78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

buna,fetelor.eu mai rarut,nu prea mai am timp,iar acaa jale mare!!!!
yrys,multam pt aprecieri.nu stiu chestiilea astea cu miss,mi s-a confirmat de-a lungul timpului ca ori ai pile,ori ti le faci in domeniul asta.iri,poate stie mai multe.a nu se intelege ca am vrut sa fiu manechin,nu am fata de asa ceva,ci ca am cun persoane care au facut compromisuri sau care s-au luptat cu morile de vant.asa ca mandra sa-si puna pofta in cui.
elena,eu pe daria am incantat-o intial cu faptul ca acasa nu avem atatia copii,ca nu poate picta si dansa cu o doamna profesoara si multe altele.la popica,poate merge faza cu fetele.
danitin,ai vazut ca a trecut.bine,pana la urmatorul echo.lasa,ca o sa fie bine.acum simti ca esti mama si ai cui sa-i multumesti pentru momentele de fericire.ce-i cu greata asta??!!ceva nou la orizont??
iri,nici nu stiu ce sa-ti mai spun.eu cred ca atunci cand simti ca se apropie vreo ruptura,o sa mai gasesti resurse sa-ti calci pe inima si sa-i mai oferi o sansa.ramane doar domnul sa aprecieze gestul la justa lui valoare.pupici multi.
eu tot ma lupt sa prind un loc la master,aici ,in bta,macar cu plata,caci e ultimul an cand se poate face master un an,nu doi.doar ca am aflat dupa ce s-au terminat inscrierile.mai sunt niste locuri libere,sa vedem dc am noroc.face f bine la moral.
plus ca fiica-mea a inceput sa cante la multi ani pe strada si traiasca berea,deziceai ca e alcoolica.radeau oamenii de ea,eu cu capul in jos,ca strutul.si cand a intrebat-o cineva de unde i-a venit cu berea,a spus ca asa canta tati in casa.jaleeeeeeeeeeeee...
va pup pe toate,si promit ca nu voi mai fi asa expeditiva,data viitoare.

Ema

Tg Mures

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Bunaaaaaa fetelor, acesta e un salut exuuberant si vesele si sper sa se transmita si la voi. V-ati prins, a fost sefu' de proiect de idmineata la mine in birou si a zis ca nu il deranjeaza, a venit si profu' de design industrial (proiectare industriala asistata) sa imi zica ca a aflat ca merg in Ro (inca nu era 100% sigur) si ca o sa imi dea programul cu orele pe care va trebui sa le tin abia dupa ce vin din concediu, "ca sa nu te stresezi degaba" zice el. Adevarul e ca dintre profii din departament asta e cel mai uman, adica toti sunt de treaba, dar stiti si voi ce mancarime este intre oamenii astia de stiinta (chestie care mi se pare oarecum absurda) ei bine, domnul Thales, profu' de proectare e un super care te ajuta fara sa pretinda sa il pui cap de lista pe articol... Dupa ce toata lumea a zis da, a trebuit sa trimit mail la personal cum ca vreau concediu, aia l-au retrimis la sefu' si sefu le-a retrimis mail ca e deacord si apoi a venit raspunsul oficial. MERGEM IN ROMANIA in toamna, vai ce frumos .

Pentru Iri stiu ca nu e comparabil ce am sa spun aici, voiam doar sa remarci si tu, ca sa te ajute la moral, ca daca ne gandim pozitiv una la alta treaba iese bine si mai usor decat altfel. Fetele s-au gandit pozitiv la al meu concediu si acu' eu (ca o egoista ce sunt...hihihi) voi profita de el.

Va multumesc din suuuflet!!!!

Yrys scumpa mea imi faci in ciuda sau ce? Zau ca m-as duce la nunta, aoleu si inca cum, dar din pacate stam doar doua saptamani in Ro si alea incep in 25 septembrie. CASA DE PIATRA! Da' musai o data sa ne intalnim . Poate veniti voi pe la noi in vizita, va este usa deschisa, valabil pentru toate, cu singura remarca (sa nu cumva sa o luati de rea vointa, e doar ca sa cunoasteti comfortul) ca inca stam intr-un apartament micut, dar mai avem doua locuri de dormit (canapea mare si super noua) plus se mai poate face unul, sau doua mai mici pe saltele pe jos .

Fetele la care as putea ajunge, sau carora as avea prin cine sa le trimit una alta de indata ce am ajuns in Ro, va rog sa imi spuneti daca va doriti ceva de aici (nu cafea, ca de aia gasiti si in Ro) aveti o saptamana din acest moment sa cugetati la ce va doriti.

Dupa toata faza cu concediul am avut sedinta pe proiectul cu craniul si i-am cam dat pe spate pe profi, fiindca habar nu aveau ca deja am inceput sa masor pe el, si cu atat mai putin ca deja le pot prezenta rezultate. Acu' eu zic ca nu erau cele mai bune, dar le comparam cu un studiu facut anterior tot la noi in faculta si sefu' de proiect mi-a spus ca defapt rezultatele mele sunt bune si ca nu vrea sa ma mai prinda ca le compar cu altceva fiindca studiul acela nu a fost reusit. Acu' eu cu ce sa le fi putut compara daca ala e singurul care a mai fost facut in directia asta? Ma rog, macar nu mai am morcova ca nu imi sunt graficele ca in respectivul studiu.

Aseara mi-am facut un colier simpatic, pentru tinuta cu pricina, am hotarat foarte rapid, cand am vazut cat de incet merge treaba ca nu il fac inalt, pen'ca efectiv nu as apuca pana sambata sa am si cercei, prin urmare nu e inalt are niste raze de diverse marimi care se preling pe gat...Ca ideee, inchis arata ca un soare, cum il desenam in copilarie, o chestie rotunda cu raze de jur impreur. Imi place tare mult cum au iesit culorile si faptul ca pare finut din cauza ca am folosit margelute foarte mici (diametru 1 sau 2 mm), asta e si motivul pentru care a decurs mai greu productia. Culorile sunt diverse tonuri de maro (de la maro auriu la maro roscat) si un verde inchis. Diseara tre' sa produc si cercei, sa calc tinuta lui Cristi, ca a mea e smecher aleasa si nu necesita acest supliciu. Insa pana atunci peste o ora jumate tre' sa o intind la spital sa imi fac primul job de translator si am emotii...da' trece si asta...

Hellen si Ema asa de tare imi doresc sa ajung pe la voi, cand vorbesc cu tata data viitoare il intreb ce program are, cred ca e imposibil sa nu aiba in doua saptamani macar un drum la bistrita si unul la suceava. Evident probelma care se va pune e ca voi probabil veti fi la servici, asa ca la momentul oportun va trebui sa incropesc ceva s anu va deranjez.

Pe fetele din Bucuresti nu am sa le vad sub nici o forma, si defapt in afara de astea doua locatii (care sunt inca pe lista improbabil) plus Cluj si Alba (Cugir) nu cred ca o sa aevm mult timp de alte cele, dar sa stiti ca as vrea sa ne vedem. Cred ca in acest moment mai ales pe Iri as vrea sa o vad, intelegeti voi de ce.

Syd scumpa noastra, pe unde umbli matalutza ca nu ti-am vazut degetzelele pe aici de ceva vreme, nu ca eu nu as fi luat pauza, da mi-e dooor de tine!!!

Va pup dragelor, va multumesc tare de tot ca ati fost cu gandul la mine zilele astea, va doresc un uikend superb, linistit si romantic unde se poate (Ana inca nu s-au terminat reparatiile, sa te romantizezi nitzelus?) si va transmit o parte din exuuuberaaantaaa mea, poate se prinde ....YUPIIII

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

of, of...aiurita pamantului...

EMA BAFTA MARE!!! Tinem pumnii si ne rugam sa intri, felicitari pentru pasul pe care vrei sa il faci, nu stii cat te admir!!! Musai tre' sa intri!!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

esme,ma bucur sa aud asa vesti bune.facem noi cumva sa ne intalnim.oricum eu lucrez cu publicul,asa ca oricine e un potential client.pacat ca nu ne putem duce pe undeva,ci doar la serviciu.aa,am program de la 098 la 18 ,asa ca in rest sunt libera.
multumesc si pentru urari,dar e vb doar de ambitie.trebuia pana acum sa fi dat si sa fi picat de vreo 4 ori la institutul de magistratura,trebuia sa fi terminat un master fara plata,dar uite,eu m-am maritat si am facut copii.lasa ca vine si vremea mea.l-am zapacit pe saracul sotior ca sunt terminata profesional si a zis ca imi face taaaare bine ,pentru moral,un astfel de master.chestia cu admiratia nu am inteles-o .tu vb??!!!!

Ema

Tg Mures

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Mai scorpiutze, pe unde umblati?Ai vazut Esme ce puteri magice avem noi? AI vrut concediu - ai concediu. Inteleg perfect ca nu poti ajunge la nunta mea, asta e...nu-i nimic. fac eu poze sa aduc nunta la voi...ca deh...sunteti toate in 4 zari.
Ema, masteranda noastra, la ce te inscrii? Io mai am un semestru si ma usuca de bani, dar deh, am vrut ASE, am ASE. Felicitarile mele...sa stii ca iti ridica mult moralul o treaba de-asta.
Eu m-am conversat toata seara cu una dintre cele mai bune colege din liceu care e tanara mama eroina - are o fetita de o luna jumatate. Nu am mai vb de vreo 4 luni si toanta nu stia cand trebuie sa nasca pruncu' Si io-te cum ma duc io duminica la botez...pe nepusa masa. Bine ca am cu ce ma imbraca si sa vad maine ce cadout sa iau pentru micuta. Ce ma sfatuiti? Ce imi recomandati? Bani sau ceva de bb? sau si si?
Multam fain si noapte bunica

http://community.webshots.com/user/yrys78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut fetili

Iaca si io chiauna de somn si de oboseala, caci de la ziua lu bebu tot intr-un stres o tin, a facut saracu cupil o enterocolita de toata mandretea. Acuma e bine, de fapt numa duminica a fost rau dupa aia pus pe regim si tratament si-a revenit. Maine avem analizele de ... kk si controlul, sper sa fie ok si sa ne treaca pe alimentatie normala.
Asa ca va salut in grup organizat si va pup asemenea, si promit prezente mai dese pe aici.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput