fara perete intre sufragerie-bucatarie -da/nu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Eu am asa aici la casa (se vede si in pozele din albumul opere de arte), nu mi-a placut deloc, dincauza mirosului, dar este mult mai practic cand ai musafiri si mai usor cu supravegherea copilului in timp ce gatesc.
M=am gandit sa pun o ata geam culisant, sa se traga in perete si sa fac si usa, dar arata aiurea.. asa ca mai bine deschid geamurile, aerisesc bine, mai aprind o lumanare.. o hota puternica... e cat de cat bine.

O zi buna

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Eu sunt pentru NU.
1.Gandeste-te cum miroase cand pui sarmalele sau friptura de porc (sau si mai rau aia de miel) in cuptor! Nici mama hotei nu absoarbe mirosul!
2.Gandeste-te cum miroase cand coci vinete sau ardei!
3.Gandeste-te cum miroase cand prajesti carnati proasepeti in tigaie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

am studiat varianta asta dar m-am oprit la gandul ca nu as vrea ca uitandu-ma din fotoliu din sufragerie sa vad imaginea mirobolanta a.. frigiderului in loc de un raft de carti sau un tablou. Cred ca solutia asta este valabila doar cand ai bucataria ff mica si sufrageria mica si daramand un zid dai senzatia de spatiu, si mai ales pentru cei care gatesc la.. microunde, adica isi incalzesc cana cu lapte la microunde si in rest cineaza in oras

finii mei au spart peretele intre bucatarie si holul de la intrare, tot e naspa, cum intrii in casa intrii de fapt mai intai in bucatarie, acum vor sa-si faca un bar inalt cu peretele din caramizi de sticla care sa mai separe holul, ca este prea naspa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

La mine ma gandeam sa sparg doar 80% din lungimea peretelui. Sa fie o intrare din bucatarie in sufragerie si in rest bar . In sufragerie sa pun scaune de bar . Ca inaltime, nu merge spart pina sus, caci am o grinda de beton si nu merge sparta. E practic un fel de L.

Vad ca aici sint mai multe pareri de nu. Ma mai gandesc.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor, eu am hota f. buna, nu gatesc des dar din cauza vaporilor trebuie sa degresez o data la 3 luni mobila (este din lemn furniruit); in plus o lacuiesc la 2 ani, asa ca sunt multe aspecte negative...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Am fost in mai multe apartamente care aveau peretele spart in totalitate sau numai jumatate (gen bar) intre bucatarie si sufragerie si mie mi-au placut. La apartamentele noastre de bloc atat de inghesuite mi se pare ca se creaza senzatia de mult mai mult spatiu.
Intr-adevar, nici mie nu-mi place sa se vada frigiderul din sufragerie, dar se poate face mobila la comanda in bucatarie si imbraca frigiderul, aparand ca un dulap.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

La mine daca as sparge nu s-ar vedea frigiderul. Dar nici n-as vrea sa-mi stric mobila si peretii de la vapori ,asa dupa cum zicea Gratiela ca lacuieste mobila la 2 ani.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia grosman spune:

Eu am bucatarie deschisa si nu ma deranjeaza. e chiar mult mai practic.In plus dupa sau cit timp fac mincare las geamul deschis si de-as face eu atitea sarmale cit sa ma deranjeze.........
Si in plus ce credeti ca cei care stau in afara tarii maninca doar la restaurant???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Asta cu mincatul la restaurant si cu bucatariile doar de forma m-a distrat si pe mine, Iulia!
Aici toate apartamentele din complexele de locuit au bucatariile in acest stil. Si pe bune daca miroase a gatit! Numai atunci cind efectiv gatesti. Hote bune ("adevarate") exista si-si fac treaba, tii geamurile deschise, inchizi usile la dormitoare si gata!
Si noi gatim, de toate, nu cu frecventa unora dintre voi, poate (din cauza caldurii), dar nu miroase si pace... Si pare mai mult spatiu, intr-advar.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Alecsia,daca gatesti ceva in genul pui la microunde cu mazare fiarta si cartofi fierti langa,+ o supa la plic nu miroase nimicdaca faci sarmalute,ardei umpluti,vinete,etc,etc,etc....miroase indiferent ce hota desteapta care isi face treaba ai aveadaca nu te deranjeaza mirosul iti faci deschis si gata!Mie de ex imi place cind face mamaie cozonac ca miroase asa frumooos!Ia in calcul toate optiunile,gandeste-te si cum a zis Gabriela la un glasvand ceva pe care sa-l tragi cind gatesti mincaruri mirositoaresi daca o fi si o fi,faci peretele la loc,din caramizi de sticla eventual sa fie mai multa lumina si gata

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput