fara perete intre sufragerie-bucatarie -da/nu

fara perete intre sufragerie-bucatarie -da/nu | Autor: Alecsia

Link direct la acest mesaj

Cum vi se pare ideea de a renunta la peretele dintre sufragerie si bucatarie(sa ramana cu bar unde poti sa servesti ceva)? M-ar tenta sa-mi fac si eu dar nu stiu daca ar fi cea mai buna idee, ma gandesc in primul rand la miros. Eu sint o gurmanda si-mi place sa stau in bucatarie sa gatesc.
Astept pareri pro - contra, de ce ati renunta la perete si de ce nu.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Depinde cat de mult se gateste la voi acasa... daca e musai, solutii se pot gasi. Adica o "friteuse" pentru diverse prajeli, o hota... dar, totusi, mirosul de bucatarie e destul de persistent. Spun asta ca apartamenul nostru exact asa este (destul de frecvent modelul in Franta). La inceput m-a deranjat cat de cat, dar acum e OK; mai inchizi usa spre camere, mai deschizi un geam... Adevarul e ca schimba cu totul fata de clasicele apartamente.

Acum vezi si tu!

Pupici.

si Miron Radu (06 oct. 2004)

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Tocmai pentru ca ai dat acest detaliu despre tine, ca iti place sa gatesti cred ca e mai bine ca bucataria sa fie despartita de living. Mirosurile si-asa circula usor si cred ca e neplacut ca in sufragerie sa fie deseori un iz de mancare, chiar daca miroase frumos.

"Remember not only to say the right thing in the right place, but far more difficult still, to leave unsaid the wrong thing at the tempting moment."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Eu m-am gandit sa dau si o alta forma dar si functionalitate sufrageriei. In sensul ca as vrea sa o folosesc nu doar cand imi vin musafiri. Si ma incanta ca stilul asta nou, tip bar , va face din sufrageria mea o camera de zi functionala. Putem sa servim masa si sa ne si uitam la tv, in felul asta sotul/copii vor fi mai aproape de mine(si nici nu ma plictisesc singura in bucatarie , mai aud o stire la televizor . Dar cum e atunci cand vin musafiri? Nu mai zic ca totul trebuie sa fie impecabil, fara vase in chiuveta . Dar daca te prinde gatind? Se vede tot ce faci acolo, nu mai ai intimitate , daca vrei. Cu mirosul ..nu stiu ce sa zic. Parerile sunt impartite. Ba ca deschizi geamul si hota, ba ca in timp se depun vaporii aia grasi si se face urat in camera si plin de grasime..etc. Mai astept pareri de la voi.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Mie mi se pare foarte dragut asa dar unt si dezavantaje pe care trebuie sa le iei in calcul. Poti sa scapi de mirosuri, sau sa le diminuezi mai bine zis, cu o hota puternica . Dar fii sigura ca va mirosi...

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellamiss spune:

Si noi vom avea tot bar intre bucatarie si living.Geamul de la bucatarie este foarte mare si daca am si hota de buna calitate nu cred ca totusi o sa ramana miros de mancare.In legatura cu vasele ramase in chiuveta ,mie nu-mi prea place sa le las asa, de fiecare data cand mancam le spal, si cu gatitul mancarii cand vin invitatii nu este nici o problema, ba din contra, decat sa stau tot timpul singura in bucatarie , cum este soacra-mea, si invitatii sa ramana numai cu sotul mai bine stam toti si mai scoatem cate o vorba.

Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Originally posted by ellamiss

Si noi vom avea tot bar intre bucatarie si living.Geamul de la bucatarie este foarte mare si daca am si hota de buna calitate nu cred ca totusi o sa ramana miros de mancare.In legatura cu vasele ramase in chiuveta ,mie nu-mi prea place sa le las asa, de fiecare data cand mancam le spal, si cu gatitul mancarii cand vin invitatii nu este nici o problema, ba din contra, decat sa stau tot timpul singura in bucatarie , cum este soacra-mea, si invitatii sa ramana numai cu sotul mai bine stam toti si mai scoatem cate o vorba.

Nunta noastra-16 iulie 2005
mihaela&adrian16iulie2005

Ellamiss , voi ati scos autorizatie pentru spart? De unde si cam cat v-a costat?

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Cand fac de mancare am geamul larg deschis iar hota merge. Usa de la bucatarie inchisa. Si tot imi miroase in hol si ajunge uneori si in camere. Urasc mirosul de prajeli sau mai stiu eu ce.

Mie nu-mi place stilul asta comun, poate doar in cazul in care n-as face deloc de mancarew, ci doar un ceai, o cafea. Deocamdata noi suntem in Ro, nu in Franta sau USA, unde toti mananca in oras, si acasa doar au bucatarie de forma. Mai e mult pana atunci.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Eu zic nu, tocmai pt ca iti place sa gatesti. E frumoasa ideea de bar, dar nu cred ca atunci cand faci cozonaci si cine stie ce minunatii, reusesti sa elimini mirosul cu geamuri deschise sau hote.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

In cazul in care ai o camara langa bucatarie, o poti transforma pe aceasta in bucatarie( in sensul ca poti pune aici aragazul cu hota si chiuveta si daca ai si geam aici cu atat mai bine), iar bucataria propriu-zisa sa ramana numai cu mobilierul si barul, asa scapi si de miros si aspectul este mult mai frumos.
In privinta vaselor, te poate ajuta o masina de spalat vase si atunci scapi si de acest aspect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Hai sa iti dau o idee trasnita care mi-a venit acuma: poti sa iti pui un fel de ferestre pliabile intre cele doua camere: cind e dezordine sau gatesti, le tragi si le inchizi, cind nu te deranjeaza, le deschizi. Ma rog, nu mai arata chiar a bar, da poti sa lasi un fel de margini ascunse in bucatarie, care sa le piteasca cit de cit.

---------------

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Ajutati un OM sa traiasca!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117

Mergi la inceput