Copilasi de aug-sept 2003 (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

pentru sarbatoritii de maine:

RADU STEFAN

si

ANDREI CATALIN

Sa fiti fericiti, sanatosi si sa petrecti bine!
Mamici sa va traiasca comorile !
Petrecere frumoasa !

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mih, am vazut pozele .
Ce baiat mare si frumos. Si ce bine-i sta cu bretele .
Tortul a fost tare reusit... .
WOW ! Si ce masina smechera a primit. Acum poate sa plece la agatzat !

Sanatate multa !

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

LA MULTI ANI SI PENTRU ANDREI CATALIN!
Sa fie sanatos, fericit si norocos!

Multumesc mult Dana!
Da, acum are masina sa plece dupa fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Dragelor, cred ca nici nu ma mai tineti minte.
Am mai incercat macar sa citesc din cind in cind mesajele si unele chiar m-au ajutat.
As vrea sa pot sa va spun la fiecare in parte cite ceva, dar iar trebuie sa-mi iau zborul. Tot timpul sunt pe fuga. Nu stiu cum reusiti voi sa scrieti atit de mult.
Macar acum sunt multumita ca am ajuns la zi cu cititul mesajelor.
In rest noi suntem bine. Zinele nu fac la olita (au avut o perioada cind era foarte cald si nu le mai puneam Pampers si reusisem macar cu Craita sa o determin sa faca la olita, dar cum s-a mai racorit...) Si nici bona nu le pune deloc, ceea ce nu ma ajuta, nu?
Acum am inceput cit de cit sa ne mai intelegem, au reprize de iubit una cu alta, nu se mai bat asa des. Sper sa le tina, ca tare greu a fost perioada cind se luau la bataie din orice. Au tot timpul cucuie si lovituri ori una, ori cealalta, ori amindoua, dar ce sa-i fac?
In legatura cu imunizarea am folosit si eu anul trecut Rybomunil si se pare ca a avut efect. As fi incercat cu polen, dar am primit sfaturi ca nu este indicat decit la copii peste 3 ani. Asa o fi?
Din tot sufletul urez LA MULTI ANI tuturor piticutilor care si-au serbat ziua si celor care vor urma, pentru ca nu stiu cind o sa mai pot scrie. Doar de la servici apuc, iar aici a inceput nebunia cu adevarat. E mult de lucru, dar totusi nu ma pling, gasesc si intelegere cind am nevoie si sunt si bine platita, asa ca pot sa le rasfat pe fete cu tot felul de jucarii, culori, si pe mine ca tin 2 bone: una 5 zile si una 2 zile pe sapatamina.
De vreo 6 luni tot am asteptat sa putem sa semnam actele sa ne mutam la casa (proprietarii asteptau viza pentru Canada). Se pare ca luni SEMNAM. Sa vedeti atunci ce de treaba o sa fie cu mutatul... As vrea asa mult sa am timp sa va povestesc... Sunt super excitata!
De camin, sau gradi, nu ne-am pus problema. Cred ca mai astept pina la anul. Mi-e frica de toate bolile... Si nici nu am de unde sa aleg aici in Galati, decit de la 3 ani in sus.
Deabia stept sa le pun leagan in curte si poate si un topogan...
Tare v-as mai povesti ce dragute sunt si nici poze nu am mai pus de un secol... Si am o gramada. Asta e. Poate totusi ma tin de voi si o sa va pun poze de la nunta lor. Ca atunci cred ca o sa am timp. Si sa nu va mai aud vorbind de virsta. Eu fac 40 !!! in noiembrie. Iar apropo de mai multi copii pina la 35, eu una nu mai fac! Am avut noroc de 2 deodata, nu ma mai simt in stare.
Va sarut cu drag si numai bine la toti puiutii si toate mamicile

, mama Craitei si Crinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Salutare fetele! Vroiam doar sa ridic o mana, sa ma mai "vevdeti" si pe mine pt ca de scris vad ca iar nu apuc...

Sunt la birou... ce noutate, nu? Vad ca iar se ingroasa gluma, macar de s-ar ingrosa si buzunarele in locul datoriilor. Ma rog, sper ca pana la finele anului sa fie pe plus

Petra e bine dar tot BEBE, cand arunc un ochi pe ce povestiti de felete si baietii vostri MARI imi dau seama ca mai am de asteptat... parca nu vrea sa comunice cu noi, raspunde cu maxim un cuvant la intrebari numai cand o intereseaza subiectul, ne ignora intotdeauna cand o intrebam daca ii place ceva etc etc. Nu ma plang, e atat de scumpa incat nu conteaza. Dar parca as vrea sa am si eu copil care sa incerce macar sa imi spuna ce a facut sau cu ce s-a jucat cand o intreb. Ajungem noi si acolo, o sa zica si ce nu o s-o intreb, sunt sigura. Probabil ca si ea ar vrea sa aiba o mama mai mult pe acasa asa ca suntem chit. Ce trist, nu?
Seara, daca ajung la timp sa o culc, ii mai cant. Ultimele dati mi-a cautat mana prin intuneric si m-a apucat strans de ea. Va dati seama ca am ramas fara glas, mai ales ca nu are ea cine stie ce accese de tandrete cu nici unul din noi.

Hai ca sunt cam obosita, poate mai arunc un ochisor pe ce ati mai scris ...

Pupici si un week-end frumos.

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

Eu i-am dat anul trecut Ioanei un sirop, ImunoBaby, pe baza de echinaceea si nu a racit nici un picut toata iarna.

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

RADU & ANDREI!!! sa cresteti mari!!

sisi... da' nu te dam mei la disparuti... dupa celebra replica "cine mai e si sisi asta", cum sa te uitam??
lasa ca si noi asteptam sa se intample minunea cu vorbitul. pana acum singura "propozitie" daca pot sa-i zic asa e "bee - uf- auuu" adica becul frige si face "au"... si se repeta la orice bec aprins. in rest, pauza... nimic interesant care sa merite comentat.

mioara, asteptam poze cu printesele!!! "incurajator" faptul ca s-au lasat de lupte... sa vedem acum nazdravanii lu' flori ce=or fi in stare sa faca, daca fetele tale se bateau asa rau...

ce facem fetele, iesim maine in IOR??
maine cred ca=mi revin si eu. ca am plecat ieri in parc.. si am zis ca nu mai ajung acasa. ma dureau ingrozitor oasele bazinului, stiti voi...senzatia aia super nasoala... ieri am zacut de durere.azi vad ca e mai bine. nu ma mai doare cand ma ridic in picioare. iar maine sper sa fiu fresh pt un parc...

Cristina 29+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliak spune:

LA MULTI ANI!!!! Raduc si Andrei!!! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa le faceti la parinti numai si numai bucurii!!!
Noi va citim pe diagonala,ca stam prost cu timpul. Noutati nu prea avem,asa ca ne delectam doar cu noutatile pe care ni le spuneti voi.

Apropo de imunizare,tratamentul cu tinctura de echinaceea este foarte eficient (probat).
Si o intrebare...spuneti-mi si mie ,voi le dati la pitici Zymafluor??

Pupici
Karla si Darius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

LA MULTI ANI PENTRU RADUCU SI ANDREI CATALIN !!!
MULTA SANATATE, SA FITI CUMINTI SI SA CRESTETI VOINICI !

Flori(37+)si fetita Alexandra (22 sept)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Buna fetelor.
Va scriu pe fuga ca de marti seara, brusc, fara nici un semn, Andreea e foarte bolnava, asemeni Raducului lui Danat, are rosu in gat, o infectie de toata frumusetea care mai avea putin si ajungea la plamani. Miercuri dimineata am fost la doctora si ne-a dat tratament augmentin , bromhexin, nurofen si la nevoie novocalmin supozitor. Tuseste ca un om mare, are gatul incarcat rau. Se trezeste tusind si plange, nu mai mananca nimic, doar bea apa. Seara face mereu febra mare, in seara asta 39.1, aseara a avut 39.6, alaltaseara 39.3. Daca mai face si maine febra mergem luni la doctora sa ne spuna de ce persista febra desi ia de miercuri augmentin. Sper sa nu fie ceva mai grav. Eram atat de bucuroasa ca toata iarna trecuna n-a racit deloc iar in vara asta a fost bolnava de 3 ori. Cat am fost la munte a fost bine desi era destul de rece, seara era chiar frig iar aici pe caldurile astea s-a imbolnavit. Si nu stiu de la ce ca nu-i dau apa rece, iaurtul chiar il incalzesc mereu, efectiv nu stiu de la ce.

As vrea ceva si eu de imunizare. Mi-a zis si mie doctora de imunobaby. Si am mai citit ceva pe aici dar nu mai stiu ce. O sa ma uit din nou si sa-mi notez, acum sunt foarte stresata.

Numai bine, sanatate.
Iuliana

http://community.webshots.com/user/iuliana76

Mergi la inceput