Copilasi de aug-sept 2003 (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

of ma dana, pai asa va laudati voi?? cu raceala cum vine toamna!?
lasa, ca pana pe 17 va faceti voi bine!! si o sa sufle lumanarea cu obrajorii aia rotuzi!!
pui iar baloane?? ca anul trecut, ca tare mi-a placut efectul atunci!!!

apropo de baloane, am umplut la tati le servici doua cu heliu... nu pun aici cat de incantat era andrei de ele, dar a doua zi dimineata erau pe covor, nu pe tavan!!! adica heliu in baloane normale nu tine. am jelit mai mult eu decat copilul, care le tot arunca in sus si era dezamagit ca nu mai stateau!

tocmai am primit un banc dragut:
Un barbat intra intr-o librarie si-i spune
vanzatoarei:
- Nu va suparati, as dori cartea "Superioritatea barbatului fata de femeie"!
Vanzatoarea raspunde zambind:
- Utopie si SF-uri, etajul I
asta ca sa zambiti un pic dupa o zi obositoare!

Cristina 29+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

LA MULTI ANI ELENA-TEODORA!!!! Imi cer scuze pentru intarziere, abia an timp sa va mai citesc...

Eu sunt foarte fericita...incep sa ma reacomodez la munca, am cerut un post mai lejer din punct de vedere al programului, desi mai putin bine platit. Mi se propusesera 2 locuri unde as fi avut un program "de voie" in sensul ca intram la 7 dimineata la slujba si ieseam cand terminam, uneori noaptea tarziu. Apoi productia tinea oarecum de mine, as fi condus o sectie si trebuia sa stau cu oamenii. Asa am un loc unde imi impart treba cu inca o colega si la nevoie putem sa facem cu schimbul, care sa stea pana mai tarziu. Iar colectivul e SUPER!!! Suntem numai tineri, o gasca glumeata. Maine avem petrecere la firma, aniversam 10 ani de existenta, seful da o petreceree in toata regula, la restaurant, cu muzica simfonica, parada modei apoi, avem invitati de marca din oras, printre care primarul!
Apoi Silvia s-a obisnuit ca dimineata la trezire "mama e la bici(servici)" si tata o duce la camin, acolo ramane fara probleme, nu s-a facut mai negativista decat era. Probleme cu NU avem din plin, stiam de la Diana ce ma asteapta. Insa incercam pe cat posibil sa nu ne impotrivim, ci sa-i distragem atentia. Nu merge tot timpul, dar in general ne intelegem. La camin mananca si doarme bine, e vesela si activa, educatoarele o lauda mereu ca e foarte receptiva. Imi povesteste multe din ce se intampla pe acolo...copiii cu care se joaca, cei care plang dupa mama...
Si nu in ultimul rand Diana s-a obisnuit sa mearga dimineata singura, are mobilul meu mai vechi si imi da un bip cand ajunge, apoi ichide tf, invatatoarea nu le da voie cu el la scoala. Iar dupamasa vine tot singura acasa, merg eu inaintea ei, ne intalnim cam la jumatatea drumului.
A, si inca un motiv: de cand au patul suprapus, fetele adorm singure, Silvia nu mai are pretentia sa stau langa ea pana adoarme, ceea ce ma bucura nespus! AM FETE MAAAARI!!!!

Imi pare rau sa citesc de copilasii bolnavi, le doresc sa se insanatoseasca repede. Mai ales RADUC, sa fie in forma peste 2 zile...

mireaf, tinem pumnii daca e sa ai marea intalnire cu baietii tai!!!

Am pus pozele artistice in album: dati click pe "poze noi cu Silvia"

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza, fetelor !

Danat, tare rau imi pare de Raduc. Of ! Saracutul !
Si eu am inima cat un purice, cine stie ce ne asteapta si pe noi ?
Sanatate multa !

Am copiat si eu tratamentul dat de Georgiana (). Ma tenteaza sa-l incerc si eu. Nu strica o imunizare.
Mai ales in conditiile in care trebuie sa mearga in comunitate.

Mihaela, sunt minunate pozele Silviei. Mi-au placut mult, mult de tot.
Poza cu Silvia si Diana e frumoasa rau. Adica fetele sunt foarte frumoase.
Ma bucur si pentru tine, pentru treaba cu jobul, stiu ca erai foarte stresata la gandul intoarcerii la vechiul post.
Bravos !

Sasha, Stii cum a fost si la noi azi dimineata ?
Cand am plecat de acasa, Oana imi tot spunea sa mergem in CĪNG (Crāng = parcul mare al orasului).
Eu ii tot explicam ca mergem la copii, sa se joace cu ei si sa pape acolo, apoi vine tataia si o ia acasa...
Ea tacea din gura, apoi iar spunea CĪNG...
Of !
Cert e ca azi a fost cam asa:

A inceput sa planga cand am ajuns acolo.

A venit educatoarea sa o dragaleasca. Ea... plangea.
Dar nu vroia sa plece nici educatoarea de langa ea.
O striga ANNA. Deci ea e ANNA, ca ne intrebam de cateva zile cine-o fi ? Cred ca vine de la DOAMNA.
Avea nasul cu mucisori si educatoarea i-a spus sa mearga sa stearga nasul. A luat-o in brate si a dus-o in sala de joaca.
A cerut sa mearga si mami, eu m-am facut ca am treaba si educatoarea a intrat cu ea.
Pana am pus eu toate lucrurile in sac, am auzit-o pe Oana tot vorbind acolo: ATA ! Asta ? o intreba educatoarea ...si ea fericita: DAAAAAAAA !
Deci ii trecuse plansul.

Ce sa facem... pana ne-om acomoda...

Daniela (18+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Am intrat si eu o fuguta sa-i urez lui Raduc cel frumos multa, multa sanatate! Mai e o zi si trebe sa te faci bine ca aveti treaba... .

Frumoase pozele cu Silvi, ma gandesc sa o duc si eu pe Alex la un studio.

Eu inca mai rezist, sa vedem cat.

Flori (37+) si fetita Alexandra
http://community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Buna fetilii,

am mai scris un mesaj acu vreo 2 zile si era luuung si complex si...nu's ce s-a intamplat de n-a aparut.
Asadar....la capitolul negativism suntem campioni.Repeta tot dupoa mine dar cu NU inainte."nu zici asta", "nu voie asta" etc.
NU mananca nimic.Avem super scandal de fiecare data cand ne asezam la masa asa ca i-am luat"Multisanosol" si sper sa aiba efect.Nu vrea decat "tic"(laptic), paine si "liga"(mamaliga).
Am fost ieri la Ortopedica sa-i fac ghete ortopedice si sunt gata in 2 saptamani.Sunt uratele rau dar...trebe sa aiba baietul picioare de balerin.
Eu sunt in continuare in cautare de job dar sunt mai putin presata caci atunci cand m-am dus la fostul job sa-mi dau demisia(ei n-au voie sa ma dea afara 6 luni), seful a insistat sa-mi dea 3 salarii compensatorii(LOL - eu nici nu visam la asta)asa ca... imi permit deocamdata sa tin stacheta sus.
Radu ma dispera cu desenatul.Caum gaseste ceva de scris se mazgaleste din cap pana in picioare.Dar se deseneaza tot!Si mai nou il intereseaza si peretii, canapelele, covoarele...I-am comandat o masuta cu scaunele din lemn, dar cu fatza mesei din melamina asa ca poate sa deseneze direct pe masa ca se sterge imediat.Vine saptamana viitoare si sper sa-i placa.
Acum ne pregatim sa plecam la "targul de toamna" la Muzeul Satului asa ca va pupam si sper sa revin cat de repede.

Aaaa...RADUC...sa te faci repede bine si sa suflii cu putere in lumanari.Da?

Pupam de asemenea toti copii "mari" care merg la gradinitza si le uram sa se acomodeze repede.

Irinuca & Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mih spune:

Buna fetelor!

Danutza imi pare tare rau de Raduc!
ca sa-i treaca repede si sa fie in forma de ziua lui!
Eu ii urez de azi LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI FERICIRE, SA AIBA PARTE NUMAI DE BUCURII (SI VOI DE PE URMA LUI)!
un baiat frumos foc si cumintel!

Dana - fruntea sus ca o sa se obisnuiasca Onutza si nici nu o sa te mai bage in seama! Asa a patit colegul meu cu fi-su!

Am fost ieri cu Matei la doctor.
Nu va mai spun ce tambalau ne-a facut ca dabia l-a putut consulta.
A trebuit sa ma urc cu el pe cantar sa il poata cantari.
Nu stiu cat de bun e cantarul..in fine cica are 13 kg...eu cred ca are mai mult. Mi-a spus ca arata f. bine, este f. bine.
Am rugat-o pe dr. sa ne dea un tratament naturist pentru giardia. Ea mi-a spus ca personal e adepta medicinei naturiste dar sunt multi parinti contra asa ca.....
Ne-a dat sa luam helmiflores. Ne-a dat si retea de zentel ca daca cumva nu ne trece cu helmiflores sa luam zentel.
Am vb azi si cu farmacista (apropo nu se mai dau retete gratuite si compensate, noroc ca am retea valabila 30 de zile) si mi-a spus ca zentelul este f. bun si ca este pe categorii de varste si sa nu-mi fac pb ca nu e asa rau precum se zice...In fine, spr sa ne treaca cu helmifloresul.....Tot dr. mi-a spus sa-i dau in timpul anului, preventiv, ulei de samburi de dovleac.
Hai ca va las acum...
Va pupic!

Mih si nazdravanul Matei

P.S. Avem si noi poze noi de la motz si de la ziua lui!

Licuriciul mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

vorbiti de imunizare...
io m-am gandit sa-i dau lui andrei oscillococcinum, o doza saptamanal toaman asta.
ce ziceti??? cum vi se pare???
ba mai ca as lua si eu, daca nu uit sa-mi intreb dr...
nu vad de ce-ar face rau, mai repede m-ar pune pe butuci o gripa... pe care tot cu asta as trata-o, ca n-am cu ce altceva...

Cristina 29+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Am vazut si eu acum pozele cu Silvia, cele de la fotograf.
Foarte reusite iar Silvia este frumoasa foc!
Imi place mult de tot poza cu tot fameleonul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Mih, mi-a spus si mie o doamna farmacista mai de mult despre semintele de dovleac contra viermisorilor intestinal. m-a sfatuit chiar sa-i dau asa, seminte curatate, piticei mele, de cate ori am chef. Eu, recunosc, detest semintele, nu-mi plac deloc, nici ca gust, nici ca "obicei", insa ii mai dau din cand in cand teodorei seminte de dovleac. Ulei de seminte cat te-a sfatuit sa-i dai si cat timp? Te intreb asa, noi nu avem nevoie, dar e bine de stiut.

georgiana
PS. Si ai incredere in Helmiflores, face minuni! Cele mai multe prietene de-ale mele cu helmiflores si-au tratat puiutii si a fost foarte eficient.

Mergi la inceput

Multumesc mult Georgiana pentru incurajari!
Sper sa fie eficient si in cazul nostru!

Nu mi-a spus doza de ulei dar promit ca am sa intreb data viitoare. Nici io nu mai stiam ce sa intreb si ce nu cu tot scandalul facut de Matei...
Da, stiu ca si semintele de dovleac crude sunt bune.

Mergi la inceput