Copilasi de aug-sept 2003 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

LA MULTI ANI FERICITI frumosilor RADU si ANDREI !!!!!
Mamicilor sa va traiasca puiutii si sa va bucurati toata viata alaturi de ei!

iuliana76, multa sanatate Andreei, o pupam sa se faca repede sanatoasa .

Mihaela si fetele mele

poze noi cu Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Zic si eu LA MULTI ANI colegului Andrei, sa fie sanatos si norocos, sa-si bucure parintii in fiecare zi!

Multumim de urari celor ce nu ne-au uitat si va dorim si voua tot binele posibil!
Raduc si-a "petrecut" ziua tot bolnavior, de bne ce eram mai fericiti ca dimineata se trezise vioi, pe la prinz si mai ales de dupa-amiaza a inceput sa creasca temperatura, astfel incat seara sarim mereu de 38. Mi-e ciuda ca a fost deja a treia doza de Sumamed forte, care e f puternic, de-aia e si doza unica pe 24 h, asa ca am sunat la medicul de garda la policlinica de care apartinem si m-am sfatuit, cica f importanata ar fi administrarea de cat mai multe lichide. Pfff, pai cum sa-l conving?Am incercat cu ceai dulce, compot, apa chioara, apa minerala, lapte, nimic nu il tenteaza mai mult de maxim 2 inghitituri! Ca e vai de el, acum are nasul foarte foarte infundat, cu muci cleiosi care il ineaca noaptea in somn, nici nu vreau sa va povestesc de cate ori m-am trezit noaptea ca saracutul se ineca si horcaia si nu mai putea sa respire. Nu-mi vine sa cred in ce hal isi fac microbii astia de cap, sub tratament cu antibiotic! Cica ar fi normala reactia de febra si a treia zi, insa daca si azi mai face febra eu nu shtiu pe cine string de gat!!! Cand vede betele de scobit in nas, sau pompitza, incepe sa urle si sa dea din maini. Are o fatza tipica de om cu guturai, cred ca saracutul are senzatia aia de cap infundat, probabil are sinusurile pline caci se tinea de cap ca si cum sa-l lasam in pace...Io una simt ca ma lasa nervii...de deznadejde, de oboseala, de mila...
De maine incep serviciul, va dati seama in ce stare ma duc eu acolo, ca la taiere, in plus nu am colegi prea intelegatori asa ca baza mi-e pe mama care va sta cu Raduc, insa ea e moale si nu stiu cum o sa-l convinga sa bea lichide, sa-i scoata mucisorii. Offf!
Sanatate multa si aveti grija de pui! Cred ca e musai cu imunizarea, dar am intrebat-o si eu pe pediatra si cica e cam apa de ploaie!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

inchidem un capitol... deschidem altul!!! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57724" target="_blank">63

Mergi la inceput