La noi la Galati sa veniti ! ( 8 )
Raspunsuri - Pagina 3
liliac1 spune:
Hop si io dupa o luuuunga absenta... Nu dati cu pietre fetele mele, ca io-s in concediu si-s nestiutoare!!!
Si azi am fugit de-acasa pana la frate-miu doar-doar reusesc sa va citesc pe ici pe colo. Asa ca am lasat una bucata plod scriitor cu pix pe canapeaua nou luata in grija unui tatic plin de nervi si io am luat-o in lume asa ca ma voi opri joi la intalnirea cu voi.
Va si sper sa sa vad cat mai curand.
Oricum, daca n-o sa fie (sper din tot sufletul sa nu se puna...) de luni incep scarbiciul asa ca poate imi voi limpezi din cand in cand, adica mai des, mintile cu randurile voastre.
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
ELIZA MIRON spune:
Joi la ora 18!!!
Unde vreti voi!!!Dar nu la ora 15 ca sunt la servici pana la 16.
DECI!!! joi ora 18 la CAFE JOURNAL care este?!
vladhana spune:
Cred ca vin si eu la intalnire,cu poftele mai vad eu.
Am fost cu Vlad azi la vaccin,totul a decurs bine.Abia peste o saptamana ma astept la reactii din partea lui.La si masurat,are 82 cm.I-am spus doctoritei de analize,unde ii iesise 4,5 calciul ionic,mi-a spus ca e la limita inferioara dar nu trebuie sa ma sperii,mai mult ca sigur e pentru ca a crescut foarte mult si organismul lui a fost solicitat.Eu zic ca nu se vede,are destule sunculite care nu arata ca ar fi solicitat.Pe cine naiba sa mai cred?Eu il indop cu calciu,vitamina D,si medicul ortoped imi spune ca nu asimileaza.Oare nu cauta nod in papura ca sa facem comanda de ghete ortopedice de la el?
Laura,tu i-ai mai facut analize fetei? Dar ghete ii faci? Ce parere ti-ai facut despre doctor?
vilma spune:
Hello, la toate fetele. Si eu as putea sa vin joi, in acest moment nu am nici un program, o sa vad cum aranjez cu cei 2 copii.
Corina, da, chiar as vrea o recomandare de la tine pentru doamna Aurora, i-am gasit un job, de altfel mamica respectiva ne si citeste, trebuie s-o pun sa si scrie..
Eu am fost singura cu amandoi in Oraselul Copiilor azi (m-am intalnit cu Cookie!! salve), am avut 2 momente de maxima intensitate, ambele la toboganul rasucit, unde Tudor s-a urcat pana sus. Acolo nu e pentru copii asa de mici, dar nici ca nu l-am putut opri. Nu-mi prea place aglomeratia de acolo, si cel mai crunt mi se pare un alt aspect: trebuie sa pazesc masinutele lui Tudor, e a 2-a oara cand unul din baietii mai mari care se aciuiaza pe acolo incearca sa le fure, prima data a reusit sa bage masinuta sub tricou fara ca eu sa vad ceva, noroc ca a fost husby pe faza. De data asta, cand i-am vazut ca pun stapanire pe jucarii, le-am spus ca plecam si am luat totul din locul acela si ne-am dus in alta parte.
Chiar stateam si ma gandeam, la copii din astia ce sa le faci? Se vede ca-s mai amarati, dar...nu stiu, cred ca va trece o vreme pana ma mai duc acolo.
As vrea si eu sa existe un loc civilizat de joaca, nu pot sa inteleg de ce se strica toate lucrurile atat de usor la noi. Una din invartelnite deja are defect: nu se mai poate roti din rotita rosie. Si cica e gardian acolo, pazeste mustele...:(
Va doresc o zi buna maine.
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
cookie spune:
'Neata, fetele!
Stau si eu cu pe DC putintel, ma duc sa fac de papa la bebe.Sunt cheauna, ne-a dat tipa o sumedenie de treziri azi-noapte, de nu mai stiam ce sa-i facem sa se linisteasca si sa adoarma. Cred c-or fi dintii, dar la primii n-a avut asa reactii, ce sa mai spun?
Sper si eu la nopti mai linistite...ca dorm pe mine in timpul zilei...abia astept sa vina noaptea ...si cand colo...poftim somn!
Vad ca se strang randurile...super!
Cred c-o sa ne trebuiasca o rezervare la Cafe Journal, nu credeti?
LauraFlo spune:
Fetelor fie va mila de mine...nu puneti intalneala la 5 ? Joi ar fi prima zi in care vin muncitorii ( trebuiau sa vina de AZI ) si n-as vrea sa intarzii prea mult.
Hana n-am reusit sa-i fac analizele Dariei, dar sapt viitoare sigur i le fac pentru ca am observat ca i se cojeste pielea pe talpi, ceea ce ( din "vastele " mele cunostinte medicale ) inseamna lipsa de viatamine in special A. Ortopedul de la Braila mi s-a parut oarecum superficial, iar faza cu ghetutele nu mi place de loc. Inca nu m-am hotarat daca o sa=i le comand sau nu. Nu e vorba de cei 1.800.000 lei , mi-e frica sa nu cad in extrema de mama exagerata. Daca i-a spus ca nu are nevoie si ca nu are nimic anormal la picioare de ce sa i le comand ????? Ma rog o sa vedem ce facem.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
Neata, mai fetelor ce de probleme aveti cu copilashii, eu citesc si ma ingrozesc gandindu-ma ce ma asteapta ...
Ieri nu am mai citit ...am vazut ca ati hotarat sa ne intalnim totusi ma bucur, si eu maine se pare ca o sa am casa plina de meseriasi, da l-am convocat pe tata sef de santier ... sper sa nu intervina nimik .
ieri am umblat aiurea toata ziua, am ajuns la 10 seara acasa, cica m-a cautat barza pe acasa da , deh , eu eram in deplasari ....
cineva zicea de ora 5 ... sa stiti ca eu vin si de la 5 si stau si cu cele care vin de la 6-7-8- cat vreti voi
verutza spune:
Bine v-am gasit, dragele mele!
Ne-am intors si noi din vacanta dupa o absenta de sase saptamani. Am fost in Italia pe malul Marii Adriatice. Marea se vedea chiar de la balconul surorii mele. A fost super frumos si ne-am simtit foarte bine. Dalian s-a simtit bine si nu a avut probleme de sanatate. Cel mai mult ma bucura faptul ca nu a mai tusit deloc. Aerul de mare a avut efect. A facut si tratamentul homeopatic in continuare dar eu cred ca aerul de mare l-a insanatosit. Am fost cu el la ortoped acolo si i-am facut niste talonete speciale dar destul de scumpe: 140 euro.
LautaFlo,
Am intrebat acolo ortopedul daca trebuie sa fac talonete si pentru fetita mea, si mi-a zis ca doar dupa varsta de trei ani se pun. Asa ca eu cred ca nu e nevoie sa te complici acum.
Va sarut si de acum tinem legatura
LauraFlo spune:
Vera, ce bine ca ai aparut pe meleagurile noastre ! Noi am fost tare ingrijorate pentru Dalian. Te-am sunat de cateva ori, dar se pare ca deja erati plecati . Imi pare bine sa aud ca v-ati distrat si ca sunteti sanatosi. Poate vii si tu maine la intalneala !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
si ora??? pana la urma ce ora??? cine vine???
sa nu va "speriati"daca maine nu scriu .... asta nu inseamna ca nu vin sau ca nu aflu la ce ora va fi .... tot m-am plans de meseriasi, maine vin si aia de la gaze si aia cu caloriferele... asa ca ...printre bormasini , daca mai gasesc si eu o priza libera imi imfig computatorul ...