La noi la Galati sa veniti ! ( 8 )

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

In principiu eu doar azi nu pot ca vine zugravul si trebuie sa vorbesc cu el, in rest cand vreti voi si unde vreti voi

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Eu sunt de acrd joi.la cafe journal..e super..insa numai dupa ora 18...Daca nu..eu va urez distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

mai fetelor sunt disperata, am dat numai peste neseriosi meseriasi.... la naiba stau cu banii in portofel si nu gasesc oameni care sa imi puna gresie, faianta, daca stiti va rog sa ma ajutati cu nr de tel!!!!!!! astept pm

Mergi la inceput

Alina...socrul meu e meserias ...e in serios si foarte bun ...nu face mizerie.Insa nu stiu daca are ceva treaba acum.Daca te intereseaza..da-mi nr tau.O sa sun sa-l intreb si pe socrumiu daca e dispus la o lucrare.Stiu ca nici nu ia mult.El a lucrat asa ceva si in Libia,Germania..asa ca nu e ..un flusturatec!

Altceva ce mai faceti fetelor????Ce va mai fac bebeii??
Azi am fost si am scos cazierul.Maine ma duc sa depun actele pentru pasapoarte.

Hai va pup si va astept cu noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

S-ar putea sa vin si eu la intalneala dar trebuie sa fiu tare si sa rezist tentatiei de a nu manca.Am luat o hotarare:nu mai mananc paine,dulciuri si dupa ora 6.Pana acum e ok,dar parca vad ca uit tot daca vad pizza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

hei cu intalnirea cum ramane??? avem ceva doritori??? eu nu am probleme cu ora, poate fi oricare , adika eu pot sa stau si doua ture... pt mamicile care vor devreme si pt cele care vor mai tarziu ... numai sa nu ma apuce nascutul hehehehe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Joi sa fie !
Hana ce bine ar fi poti veni si tu !
Alina, ieri au venit si la mine zugravii. Au facut necesraul de materiale, am stabilit pretul manoperii...acum sper sa se tina de cuvant ( adica sa se miste reprede ) si sa iasa bine.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hana, cred ca o sa ne sustinem una pe alta, ca aceeasi hotarare ca si tine am luat si eu... Eu cred ca am sa aduc si niste carlige de rufe sa ma strang de nas, ca sa nu simt mirosul de pizza...

Joi e OK, sa fie ora 3 sau 6? Ce ziceti?

Dar restul de fete pe unde sunt? Nu raspund si ele prezent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ati plecat toate....

Mergi la inceput

eu vin..dar la ora 18..ca abea la 17 plec de la serviciu....restul ce ziceti?
Cine mai vine???

Mergi la inceput