Impreuna, Timisoara! (17)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Vreau sa transmit si eu condoleante Andei cu intarziere, nu ma asteptam la astfel de vesti printre noi, dar nu avem ce face, viata merge inainte cu tristeti si bucurii. Sincer imi pare rau.

Tot cu intarziere ii spun si eu lui Mary25 un sincer LA MULTI ANI! sa fi fericita alaturi de cei dragi i sa-ti dea dumnezeu un bebe sanatos si atat de frumos ca tine.

Gabi felicitari pentru minunatia de bebelus caruia i-ai dat viata, sa-ti traiasca sanatos si frumos cum este. Sa va aduca numai bucurii si tot ce-i mai frumos pe lume.

Am vazut ca Doris-Alina e bolnavioara (Doamne ajuta ca nu mai e si fetita ta ), dar sper ca te-ai refacut pana acum, daca nu atunci insanatosire grabnica si concediu placut cat a mai ramas din el. Profita de el ca dupa aia munca, munca si iar munca. Ma mir cum mai ai timp si de noi. Am vazut eu mai in urma ceva, ai predat cumva cursurii la Casa Tineretului sau nu am inteles eu bine?

Miro tu erai si esti cea mai vesela, nu te impiedica tocmai acum, capul sus si fruntea-nainte, cand cadem ne ridicam si mergem mai departe tot mai puternica. Te pup si daca n-o fi acum o fi mai incolo, hai curaj .

Va multumesc pentru urari si sa speram ca asa va fi ingerasul mic.

Oana ma bucur ca ai aparut si tu. Ce a trecut timpul. Parca ieri ai nascut si tu si acum fata mea are doua luni acushi.

Urez si eu bun venit noilor venite, ce bine ca ne mai inmultim. Nu e cineva de prin zona Giroc sau inprejurimi (poate zona Soarelui)? Eu ies cu ghemotocul meu in paduricea de langa noi la plimbarici unde sunt 'nspe mii de mamici cu bebei parca ar fi "clubul mamicilor" si sunt numai bisericute. Sunt bebei de toate marimile si nu numai, mai sunt si tinerei pana in 18 ani toti cu telefoane care canta, baietii se uita dupa fetele minore care mai de care mai smechere. Mai sunt si caini de toate marimile, mai mari mai mici mai rai mai blanzi. Acum mai nou s-a construit si o biserica baptista cred taman la intrarea in padu' cand vii dinspre piata, mama lor vor sa ne strice si petecul de iarba verde care mai este unde am crescut de mici, unde vrem sa ne crestem si copii, sa aibe unde sa se joace, etc. RUSINE SA LE FIE.

Va pupicesc si va doresc o noapte buna.

POZE

Amutza+Alisa-Talida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna timineata!
fetelor .... care mai stiti situatia ... ieri am avut si eu momente de respiro, si acasa, si la lucru ... si cand sa zic si eu ca ma relaxez ... am facut o criza de cistita ... de m-a tintuit de pat pana acum dimineata. Zicea Dani: asta sunt repercursiuni la agitatia si stresu din ultimele zile ... acum ca s-a terminat ... ai cedat.
O fi avand si el dreptate ....

Va aduc si vesti mai bune: Diana (Albi) a iesit invingatoare ... azi pleaca in Grecia pentru 7 zile cu iubitul ei. Nu stau mai mult de 7 zile .... pentru ca incep inscrierile la master.
Deci: Doamne ajuta! si URAAAAAAAA!!!!!
amutza am vazut si eu pozele cu ingerasul tau. Minunat!!! Si ce tatic fericit .... Sa va traiasca si sa aveti parte de ea. Scumpetea!
Multumesc si pentru cuvintele tale.
nightloser Buna seara din nou. (la mine e dimineata ... dar nu voiam sa las sa treaca timpul pana seara ... ca sa-ti raspund.)Ai loc de Ana sa citesti ce mai fac doamnele??? hi hi hi ... nu cred. Pune-o sa-ti povesteasca.
Mihi iti multumesc pentru gandurile frumoase ... dar eu sper ca nu vom ajunge pana acolo ... ma rog in fiecare zi la Dumnezeu sa ne de-a un copilas al nostru. Merci.
Irina_Claudia bine ai venit in -ul nostru. Ma bucur ca ai facut-o pana la urma. Te-am trecut deja in lista noastra ... dr pentru ca sa functioneze link-ul din lista ... tebuie sa-ti activeti PM-ul. Du-te la mesaje private si la Optiuni .... bifezi acolo ce trebuie. Sigur te descurci tu. Ce mai face prichindelu Ioana? Am fost cam ocupata in ultima perioada si nu ti-am mai scris .... dar recuperam noi, nu?
Giova pozele au ajuns de ieri la mine ... dar cu bolitul meu ... abia azi le-am incarcat in album.

Pentru toate si toti ... va pupicesc ... si haideti sa stabilim o noua intalnire ... cu ... fara ... hai cu propuneri.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari !,
Ana cartea "Inger si Demon " tre sa o recuperez de la o gagica si apoi cu placere ti-o dau.
Irina ma bucur ca ai aparut.
Doris insanatosire grabnica!Ia zi m-ai trecut la catastif cu o programare pentru 3 septembrie?Daca esti ocupata nu-i bai.Numai sa spui la fata din timp.

Fetelor , ieri am avut toata ziua niste crampe de groaza!Azi is cat de cat OK, dar la regim(orez fiert, branza dulce si alte chestii din astea apetisante )

O zi buna la toate,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara!

Sa va iau pe rand, ca asa-i frumos!

Oana, ma bucur ca ai reinceput sa ne dai vesti despre Leti mai des...
Danitin, frumoase poze din excursie...
Un calduros Bun Venit, pentru Assa!
Gabi, ma bucur ca-l poti alapta pe Lucas!
Lili, fara depresii te rog...e cea mai frumoasa perioada acum pentru tine si Codruta...
Licuricio, bine ai venit la noi...
Amutza, ce dulcica e Talida!
Ana, mi-ai lipsit...dar nu am avut nici timp, nici putere sa vin sa povestim, oricum acum e bine totul, sper sa tina asa mereu...oricine are dreptul la inca o sansa...
Alexa, bine ai revenit, si zici ce e smecher puiul tau?
Ce ai mancat pe acolo, de ti-a fost rau?
Giova, imi pare rau ca a plecat sora ta...ce face Marco?
Pashosha, sa vedem ce putem face, dar sincer, noi ajutam un baietel al nostru, din Comunitatea Timisorencelor, bolnav de leucemie.
Dar la urmatoarea intalnire vom pune in discutie si acest caz.
Multumim ca ne-ai anuntat!
Irina, un calduros bun venit si pentru tine, zici ca ai auzit numai laude despre noi? pai sigur, chiar le meritam!
Avem fetite de varste apropiate, Ines are 3 ani si 2 luni.
Mihi, ce curajoasa ai fost sa-l trimiti pe Lorand in tabara!
Zici ca Octa e mai bine?
Miro, imi pare rau de cistita ta, ai luat norfloxacin?

Si acum sa va povestesc despre mine, vad ca multe dintre voi ati fost cu gandul alaturi de mine...
Iau inca antibiotice, dar ma simt mai bine, asa bolnava am fost totusi la salon, caci aveam cliente programate.
Ines e bine, dar si bunica mea e tare rau, a luat si ea gripa, si pe deasupra mai e si cardiaca, saraca.
Ne este tare teama sa nu o intoarca boala pe Ines, sper ca nu.
Va doresc tuturor zile bune, si sanatate!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Alexa, sigur ca te coafez la nunta, doar ti-am promis, mai ales ca
mi-ai spus din timp! Stai linistita!
Miro, Bravo pentru ce ai putut sa faci pentru Albi si iubi al ei!
Sa fie fericiti si sa reuseasca sa se regaseasca acolo, in Grecia!

Si acum pentru ca randurile Comunitatii noastre s-au ingrosat, mi se pare firesc sa cunoastem si fetele noi, sa le introducem in atmosfera de basm a intalnirilor noastre...
Asa ca, faceti tot posibilul si imposibilul, nu se accepta absenta...nu mai cautati scuze si motivari, toate avem probleme,fiecare de alta natura, dar, totusi, sa ne amintim ce efect benefic au intalnirile de grup.

Deci, lansez urmatoarea invitatie:

VINERI, 26 AUGUST, ora 19, in UNIRII, la Fantana!

Ar fi timpul sa ne strangem toate, pentru ca avem multe noutati de discutat, concediile s-au cam incheiat, asa ca, va rog, nu veniti cu scuze!
Va rog, pe cele care puteti veni, sa confirmati prezenta incepand de azi, deoarece as vrea sa schimb locatia, dar am nevoie sa stiu pe cate persoane ne bazam.
Locatia e una surpriza din partea mea, doar sa ma interesez daca e liber acolo, ca sa pot face o rezervare...
Deci, cine spune prezent?

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Bravo!!!! Doris
deja imi faceam probleme ... nu mai stiam ce sa le zic fetelor despre tine. Azi ... te riscai cu un telefon de la mine ... daca nu scriai.

In legatura cu intalnirea.... IO - PREZENT.
Dar nu prea pot la ora 7. Saptamana asta lucrez de la 10 la 19. Asa ca ... ti-as fii recunoscatoare daca ai prelungi putin momentul intalnirii ... ca iar apar la spartu targului .... sau chiar in momentul cand voi ranjiti intr-o poza .... si nu ma mai baga nici una in seama.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata dragele mele!

Mai intai vreau sa va multumesc pentru primirea in randurile voastre.
Abia astept sa va cunosc live.

Am pus o poza cu noi la informatii personale , din lipsa de timp deocamdata.

Ana iti multumesc pentru urari , multa sanatate si tie si
sa-ti traisca nazdravanii. Apropos,am vazut ca e diferenta destul de mare intre ei, cum se inteleg?

Miro esti un suflet cald , si meriti tot binele din lume . Esti in gandurile si rugaciunile mele. Astept sa ne mai vorbim...

Doris pe tine te-am mai citit si esti o fire pe sufletul meu , sensibila si buna . Sa-ti traiasca Ines e o frumusete !! Ioana mea e o nazdravana de n-are pereche! Scorpioanca ce vrei!!

Alexa00 merci de primire, am ajuns si eu dupa atatea laude nu se putea sa ratez niste prietene.

Gabirus felicitari pentru baietel , sa-mi spui si mie reteta de facut baieti , poate incerc si eu

Eu stau prin zona Ghe.Lazar, Billa, pe unde mai iesiti cu copilasii?Poate va vad...
Oricum abia astept sa va intalnesc live.

Va pup inca odata si mai deseara intru din nou .

Irina

Mergi la inceput

Merci, Miro, trebuia sa-mi revin, sunt o luptatoare, nu?
Deci, schimbam ora din 19 in 20.
Probabil si locatia se va schimba, dar astept urgent confirmarea voastra, sa stiu cate veniti, sa fac rezervarea.
Apropo, dati si voi cu parerea, ce discoteci mai umane , pentru noi, cunoasteti?

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Deschid lista cu cele care spun prezent la intalnire:

1. MIRO - prezenta
2. DORIS - prezenta
.........

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Buna fetele!
Doris bine ai revenit ...in forma...ti-am cam simtit lipsa pe aici...
Miro...naspa crizele de cistita....acuma sa inteleg ca stai in pat...asa nasol te simti...sau deja esti la job?

Eu cred ca ma urmareste ghinionul...nici nu ati anuntat bine intalnirea ca eu si va anunt ca nu pot veni....plecam de astazi seara la Denta la socrii mei...ma rog nu asta e problema ca as fi putut veni eu cumva...chestia e alta... duminica e ziua mamei mele si cum cuscrii intre ei se vad destul de rar (cam de trei ori pe an ) socrii mei i-au invitat pe parintii mei pentru un weekend la ei la tara...ca sa o sarbatorim pe mama...asa ca incepand de vineri tot familionul e la Denta...va dati seama ca nu am cum sa lipsesc din pacate....
Voi stiti cat de mult imi plac intalnelile noastre si mai ales ca nu as lipsi decat daca nu se poate altfel...oricum imi e o ciuda de mor, nu alta...Mai ales ca poate vin si fetele noi...si dupa cat se pare Doris ne pregateste o surpiza.....Mor...

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput