Impreuna, Timisoara! (17)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Amutza...ce scumpa e Alisa...Sa va traiasca...
Cat a avut la nastere?
Ana...am crezut ca mai mare de atat nu se poate! Sa ne zici cum a iesit fasolica...yummy!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gangurici_licurici spune:
Sarumana de ajutor. Mitzuka, sa vedem daca functioneaza. Multumesc pentru sugestiile pentru mini excursii. Am sa aleg una dintre ele pt. weekendul viitor.
Ana, nu-ti fa probleme, si lumea de pe strada e putin confuza, toti cred ca e fetita, dar e imbracat in albastru, n-are cercei... asa ca imi spun: "Ce fetita simpatica! Sau e baiat??"
[url=http://pg.photos.yahoo.com/ph/corina_ioana_albu/album?.dir=1dfb&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos]Ganguriciul
Giova spune:
Amutza frumoasa printesita ta!!! Sa va traiasca, sa fie cuminte si sa pape mult laptic!!!poze
gio si bb 19+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mitzuka/mitzuka.jpg)
mitzuka spune:
Gangurici Licurici...cred ca nu ai pus "" dupa = ..adresa de yahoo trebuie sa fie in ghilimele...Dupa gangurici ai pus [/url]?
Ca sa iti fie mai usor sa verifici intra la profil personal si la semnatura copiaza chestia asta si da-i preview...Bafta!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
Irina_Claudia spune:
Ceau timisorence,
Am venit si eu in randurile voastre. Ma primiti?
Am auzit numai laude despre voi si de un timp va si citesc .
Si pentru ca asa e frumos , hai sa ma prezint.
Sunt Irina (si Claudia , dar prefer Irina) , am 31 de ani impliniti
, casatorita de 7 ani si am o minune de fetita de 3 ani si 9 luni Ioana.
De profesie inginera (am termina AC-ul aici in 97 , e cineva?).
Fetita mea e in grupa mijlocie (de la toamna) la gradinita 22 de pe Paciurea (mi-ar place daca are cineva copilul acolo sa schimbam impresii) si eu sunt foarte incantata.
In rest marea mea dragoste e Biserica Studentilor unde merg din facultate .
Sper sa ma primiti in randurile voastre, promit ca o sa fiu activa.
Zilele urmatoare o sa apar si cu poze.
Va pup pe toate cu drag
Irina
gangurici_licurici spune:
Mitzuka, acuma merge. Nu am inteles eu bine ce ai explicat, desi era clara treaba. Merci mult.
Mihi spune:
SALUT MUHERELOR!
Intru si eu un pic ca imi era dor de voi!
Suntem iar singuri si am sa stau la lucru pana tarziu!
Ce spuneti fetelor, l-am trimis pe Lorand(4,4ani) in tabara la Rusca Montana cu gradi si-mi sta plansul in varful nasului, el si inca un copilas sunt cei mai mici! I-am zis ca daca nu-i place ma duc si-l iau de acolo!(160km)Eu in clasa a 2-a am fost prima data in tabara!
Arpi e de o sapt la mama la tara, nici fara el nu cred ca mai rezist mult.
Nu vrea sa vorbeasca cu noi la telefon crede saracutul ca l-am abandonat!
AndaCondoleante! Cred ca iti plange sufletul, D-zeu sa va intareasca pe cei lasati in urma!
Ana Inca nu stiu adresa ta de yahoo dar mi-e rusine sa ti-o mai cer asa ca o s-o caut in urma. Sanatate lui Alexandru(pe primul dragut al meu il chema asa)
Danitinam sa ma uit la ce ai scris tu despre Sabina!
mersi pt legenda lansata cu locurile de relaxare.
Noutelebine ati venit printre noi!
Miroe trist ca cei care-si doresc copii nu-i primesc si cei care-i primesc fara voia lor ii arunca!
D-zeu sa-ti asculte dorinta si sa te binecuvinteze cu un copilas, iar daca nu se intampla, iar tu iti doresti atat de mult un copilas, eu zic sa nu excluzi si varianta cu infierea! M-am gandit de multe ori de ce lasa D-zeu atatia parinti fara copii si atatia copii fara parinti?! Poate sunt facuti unii pt altii! Sa sti ca eu daca nu as fi reusit sa am as fi apelat la varianta asta. II admir f mult pe cei care au curajul sa faca acest pas. Am o vecina care a avut acest curaj, si abia acum am aflat ca Andreea nu-i fiica ei bio!
Sper sa nu te supar cu sftul meu mai ales ca vine de la o mama cu doi copii!
pashoshaam sa pun si eu ceva banuti in contul bellei, zilele trecute am pus in contul unui baiat Ionut, bolnav de cancer iar protv, facea apel a doua oara ca sa stranga fonduri, deoarece banii stransi de la primul apel nu erau suicienti!
Eu m-am hotarat ca macar 5 sau 10 lei sa donez la fiecare copil, care are nevoie, putin dar asa macar ii ajut pe toti!
tuturorun banc care m-a inveselit un pic, ca eram tare abatuta!:
Unul mai jerpelit intră într-o bancă. La ghişeu, îi zice fetei:
- Duduie, vreau să depun nişte rahaţi de bani în rahatul vostru de bancă...
- Domnule, în banca noastra, noi nu permitem asemenea vocabular. Îl chem pe şefu'.
- Care-i problema, domnule? întreabă şefu'.
- I-am zis duduii că vreau să depun nişte rahati de bani în rahatul vostru de bancă...
- Despre ce sumă-i vorba ?
- A, un rahat de vreo două milioane de dolari...
- Şi curva asta nu vrea să vă servească?
Mihi mami lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/dintisor1.jpg" target="_blank">Arpi
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/lorand.jpg" target="_blank">Lori
si matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octavian.jpg" target="_blank">Octavian
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">http://www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg
Ana68 spune:
Hai saluti mey gagicutze!
Irina,bine ai venit la noi!Sa fi sanatoasa si sa-ti traiasca Ioana!
Simina,draga mea,crede....uite ca am vorbit cu Marius sa imi caute pozele alea cu burtica si cum le gasesc le bag in album sa le vezi...
Amalia,am vazut minunea mica....Tare scumpica!Mi-a placut poza in care dormea pe burta la sotul tau,mi-a trezit amintiri placute,parca o vedeam pe Luana mea micuta dormind pe burta tatalui ei si imobilizandu-l la pat pentru 2-3 ore..
Mihi,vezi ce face banul din om?....hehehe...asta e marketul de piata,hai?sau cum i-o zice....Adresa mea de mail este petenchea@yahoo.com,iar ID pe yahoo am petenchea....Te pup si nu te mai framanta,ca baietii sunt bine..
Doris,ce faci?
Miro,Albi,voi cum o mai duceti,ce mai faceti?
Fete sa fiti iubite....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mihi spune:
Cele care stiti despre Octavian si va intereseaza:
Danitin sa sti ca m-am uitat si eu la buticul facut pt Sabina
(maine cand merg la banca am sa donez si eu ceva pt ea,
ii tare dulcica saracuata) si mi-a venit o idee sa licitez si eu hainute, jucarii ce mai am pe acasa sa strang bani pt Octavian sa-si poata lua un telef cu abonament la Connex ca sa poata vorbi cu tatal sau a carui glas dar mai ales prezenta e singura lui bucurie. Doar sambata si duminica vine la el pt ca in rest lucreaza(in Petrosani. Nu poate ramane indiferent la bippurile pe care i le da Octa asa ca vorbesc destul de mult. El are abonament connex dar Octa are un tel de la mine cu cartela orange. I-am cumparat o cartela connex, dar ciuciu ca telefonul e primit de la orange si e codat, asa ca luna viitoare au zis ca o sa cumpere un tel cu abonament. Eu insa i-as ajuta ca stiu ca nu prea au bani si mai ales ca "drumul greu pe care merg acum e lung".
Ce sa-ti spun ca am trimis un mail la Connex, sa-l ajute cu ceva bonus(asta inainte sa-i cumpar cartela) si mi-a raspuns tipul de la rel. clienti si a zis ca a trimis scrisoarea mai sus dar,...nimic pana acum. Is un pic dezamagita ca la marimea lor sunt asa de mici, chiar azi treceam prin centru pe la catedrala, connex pe stanga, connex pe dreapta..
Ieri era binisor, e inca izolat, azi i-am luat o carte de povesti cu ilustrate, ii place sa-i citeasca Lili povesti. Sper sa se faca cat de cat bine pana la ziua lui si sa poata iesi afara.
Mihi mami lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/dintisor1.jpg" target="_blank">Arpi
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/lorand.jpg" target="_blank">Lori
si matusa lui
www.sofasoft.ro/miha/poze/octavian.jpg" target="_blank">Octavian
&
www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg" target="_blank">http://www.sofasoft.ro/miha/poze/bibi.jpg