Miresele anului 2006 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ooana

[teal][font=Comic Sans MS]
RAZA,e frumusel restaurantul de care ziceai, ultimul.......eu revin cu obsesia mea si a Kreliei de altfel....... Calipso nu iti place??? Si e amplasat intr-o zona superba!

Aha... si-nca nu l-ati vazut !... si din pacate, n-am cum sa vi-l arat...
Imi place si Calipso, dar e cu albastru... si eu vreau rosu... ca asa, cu albastru, e restaurantul unde face cumnata-mea si e superb si meniul, cu tort, fara bautura, costa 24 de euro. adica e ff putin ! si repet, e superb ! dar am si eu fixu' cu rosu, cum are Krelia cu Calipso... iar la albastru, nu poti pune decat alb-albastru, bleu-albastru, galben-albastru, auriu-albastru... si cam atat... si verde si portocaliu-albastru... dar daca predomina albastrul, cum pui rosu ? nu poti !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

IOANA CRISTINA , tocmai de asta noi am refuzat ca sa zic asa ajutorul material din partea parintilor, pentru ca ne gandeam sa primi de la toata lumea banii o data si..........sa dam avansul pentru un credit ipotecar!

Noi logodna nu am facut.........eu am primit inelul si am sarbatorit amandoi cu o sticla de vin..........iar parintii s-au cunoscut acum 3 saptamani cand s-a mutat Marius la mine!

Pana la urma conteaza sa ne intelegem noi 2 iar restul fiecare cu treaba lui!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Da' chiar nu gasesc nimic-nimic de restaurantul asta, nici de bine, nici de rau... asta-i bine...
Dar de nume nu ziceti nimic ? X si Y, va invita sa petreceti la restaurantul TURBOTEQUILLA !... Eu ma topesc de ras numai cand ma gandesc ce fete vor face cand vor citi invitatiile... nu putea si asta sa puna ori turbo ori tequilla ? puiu' zice ca de la el de la munca vor veni sigur colegii, cand aud de turbo, ca-s nebuni dupa masini... iar la tequilla vin ...
Fetele, are ceva daca accept sa iau de la colega de care va spuneam ieri, florile de nunta care i-au ramas ? adica, salvez niste bani, dar daca nu-mi plac... ce fac cu ele ?... stiu ! le pun celor mai de la tara... ca eu as vrea, am vazut pe net, acum nu stiu daca voi gasi in magazine si cat costa... flori din alea artific, dar care de la distanta par naturale... sunt superbe...
Oricum, fata a avut o nunta frumoasa, rochita e superba, a avut voal lung... a fost o papusa... deci am incredere in gusturile ei... eu zic ca nu-i nimic daca le iau...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Normal , dar ca sa-ti cumperi o casa in ziua de azi , mai ai nevoie si de parinti....Trebuie sa fim realisti ca nu e deloc usor...Cred ca si noi tot prin credit ipotecar o sa rezovam probema asta....

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza fetelor!!!!
si eu sunt trezita de mult, dar am scris prima data la mamici. Sorry!!!
Oana, am tot vrut sa va intreb: cum sunt cardurile-plic pt. masa? si eu as vrea tot asa, dar nu am mai vazut la nimeni si n-am idee cum sa le fac.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Raza , asta se numeste noroc. Daca iti plac foricelele ei le poti axccepta clar ! Iar daca nu vrei sa e foosesti drept cocarde , le poti folosi pentru marturii ! E o idee buna ?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Neatza , Giova ! O sa va parasesc de maine dar vin pe 30 august cu vesti noi. Asa ca sa fii pe faza sa modifici in listutza daca o sa fie cazul !

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova
am tot vrut sa va intreb:[b] cum sunt cardurile-plic pt. masa

Hai ca-ti zic eu din ce am vazut:
Imagineaza-ti o coala A4 ( bine, realitatea e mai mica, dar iti dau un ex )...
Bun. O indoi pe 1/2. Pe fata scrii familia cutarescu, iar in interior e un buzunaras lipit, in care pui plicul sau direct banii ( asa e mai frumos si vezi si daca te-au pacalit cu ziare sau nu... ).
O alta varianta e aceeasi coala, impartita in 3, ca un plic pe care il deschizi... cu familia pe fata, deschizi, pui banii si inchizi...
Ambele variante se sprijina pe laturi. Putine persoane am vazut care sa stie la ce foloseste buzunarasul, asta daca l-au gasit...
Sper ca ai pricipit, ca altfel n-am cum sa explic...

Raza de soare

Mergi la inceput

Ai dreptate Raza ...Putini stiu a ce se fooseste buzunarasul...Daca se ia unu in freza , crezi ca mai sta sa puna banii in buzunarash ?!!

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Ai dreptate Raza ...Putini stiu a ce se fooseste buzunarasul...Daca se ia unu in freza , crezi ca mai sta sa puna banii in buzunarash ?!!

Ioana-Cristina

.........cum adica sa nu-ti puna banii? pai tu ce crezi! de fapt depinde de oamenii pe care ii chemi, eu una sunt sigura ca nimeni nu va face asa la nunta mea si daca as avea undubiu cat de mic nu l-as invita!

GIO.....plicurile - card pe care le-am vazut eu erau asa cumva indoite frumos in 2 parti si statea ca si niste carduri..........nu prea am eu talent narativ! Sunt de fapt niste plicru mai patratoase, imgineaza-ti un pmic la care in intredeschizi capacul si il asezi invers! Daca gasesc pe net un model ti-l trimit.

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput