Miresele anului 2006 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
Am fost aseara in vizionari de restaurante. Din nou, la recomandari facute de alte mirese… iar realitatea este cu totul alta.
Cocosul rosu – din Militari, Apusului, 3 saloane, 95% rustic, inghesuite, cu intrari exact in mijlocul saloanelor, cu stalpi de sustinere din lemn. Doar unul dintre saloane are terasa lui, in rest, mai sunt 2 terase, fara legatura cu saloanele din interior. Da impresia de imbacsit si inghesuit.
Pt 2006 se discuta din octombrie incolo, meniul pt 2005 costa 23 euro, este clasic, fara bautura. Cel care a « binevoit « sa ne ofere aceasta pretioasa informatie, nu a stat mai mult de 1 minut cu noi. Nu cred ca era grabit, ca erau doar 3 mese ocupate si ospatarii stateau la o barfa mica.
La castani, de pe Sos. Viilor, intrare draguta, terasa mai bine aranjata decat interiorul. Salonul este rustic, cu fete de masa elegante, alb-rosii ( daca e rustic, de ce nu au totul rustic ? ), cu sticle de vin si de Cola golite de continut, asezate pe pervaz, cu un acvariu aproape de locul unde ar fi masa mirilor ( oare pestii aia cum suporta zgomotul la nunti ? )… S-a oferit o tanti sa cheme pe cineva sa ne dea detalii… dar… am asteptat 10 minute sa ne bage cineva in seama… apoi am plecat. Am observat insa ca pe terasa erau cativa « colorati « , la un suc…
Am descoperit in schimb, un restaurant frumos foc, combinatie modern-elegant, cu alb-bej-rosu, cu spoturi, cu aparate de fum si lumini, cu stroboscop ( asta-i singurul lucru care nu se prea potriveste cu restul, dar e inclus in pret pt doritori ).
Daca aranjamentul de zi cu zi, alb-rosu, ne-a dat gata, imi imaginez cum arata aranjat pt nunta. Ofera si huse pt scaune si muzica, daca vrem…
Doar ca am ajuns dupa ce plecase seful de sala si va trebui sa avem rabdare pana sambata, cand vom merge iar sa discutam concret si sa vedem si cum arata aranjat pt nunta, ca nu vreau sa visez iar... oricum, azi-noapte am visat restaurantul aranjat frumos-frumos...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ioana-Cristina spune:
Neatza , Raza ! Te-ai trezit ? Eu aproape ca n-am putut dormi toata noaptea ca m-a tras curentu si am avut de furca cu o masea...
Ioana-Cristina
Ioana-Cristina spune:
Raza , ultimul restaurant de care vorbeai , s-ar potrivi cred (n-am fost acolo sa vad).Ab-bej si rosu cum spui tu , merg la fix cu ce vrei tu sa fie . Gandeste-te ca bejul inocuieste auriul verighetelor.
Ioana-Cristina
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Neatza , Raza ! Te-ai trezit ? Eu aproape ca n-am putut dormi toata noaptea ca m-a tras curentu si am avut de furca cu o masea...
Ioana-Cristina
'mneata ! Trezit, trezit... de la 5, ca a dormit puiu' agitat... si la 6:45 cand a sunat ceasul...
![](zid.gif)
![](icon_smile_sleepy.gif)
Raza de soare
Ioana-Cristina spune:
Raza , ai grija ce visezi ! S-ar putea sa ti se implineasca !
Fetelor , eu astazi mai vorbesc cu voi ca maine plec la mama sa incepem pregatirie pt logodna....ce nashpa ca n-am internet acasa la mami !!!!O sa stau o saptamana si o sa ne reintalnim cred ca pe 30 august. O sa-mi fie dor de voi !!!
Ioana-Cristina
Raza de soare spune:
Off, e asa frumos... dar ma uit acum pe net, nu gasesc nimic de el... si are un nume... muream de ras aseara cu puiu'... Turbotequilla...
ne imaginam cum va arata scris pe invitatie...
si ma gandesc ca daca este la iesirea din oras, nu au preturi asa mari... e deschis de nici 1 an... e totul nou, miroase a curat... e-o frumusete, ce mai !...
si are o terasa super-luminata, de fapt, asta ne-a atras, ca fluturii de noapte...
si l-am
pe puiu' sa mergem... si am mers !...
Raza de soare
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
IOANA, daca asa se face ai scapat de plicuri........eu la toate nuntile la care am fost am gasit plicurile acolo si in plicrule primite am pus banii!
RAZA,e frumusel restaurantul de care ziceai, ultimul.......eu revin cu obsesia mea si a Kreliei de altfel....... Calipso nu iti place??? Si e amplasat intr-o zona superba!
Am inteles si cu imprumutul..........of, si eu care ma gandeam ca ne vom descurca din banii nostrii fara imprumut......eu ziceam asa: bautura luata pe rand ca sa nu ne omoare financiar, pana in decembrie strangem bani de verighete, pana in martie strangem bani de haine.........si apoi toti banii merg pe bautura!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Raza , ai grija ce visezi ! S-ar putea sa ti se implineasca !
![](rugaciune.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Cu plecarea... pleci pt un scop nobil... si te vei intoarce cu povestiri noi...
![](albina.gif)
Raza de soare
Ioana-Cristina spune:
Am si eu o cunostinta care si-a facut nunta a Calipso. Am inteles ca a iesit super !
Ioana-Cristina
Ioana-Cristina spune:
Raza , o sa va aduc vesti proaspete ! Si o sa va spun si data exacta a nuntii ! Sper sa iasa cum vrem noi ! Ca oricum se va discuta si cum sa facem sa ne luam casutza noastra...Sper ca ai nostri sa se inteleaga.
Ioana-Cristina