Rochia de mireasa (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Dya , ce faci ? Ai ajuns cumva si din intamplare pe la Picasso ? Stii cumva ce preturi au acolo la materiale ? Ca mie are cine sa-mi faca rochitza...

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Fetelor...vreti sa va spun un secret? Si rochitza mea este o "copie" dupa o rochie Demetrios... Originalul il puteti vedea aici http://www.demetriosbride.com/intl/index.php?page=collection_young_05 (este chiar prima rochie)
Stiu ca se spune ca o copie nu se compara cu originalul...dar in cazul meu a fost chiar invers... "Copia" me a iesit mult mai frumoasa!!! Asta...din punctul meu de vedere...

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

E intr-adevar deosebita , Ioana !
Fetelor , apropo de rochie...unde gasesc sutien fara bretele care sa se inchida in fatza ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Ioana=Cristina, nu am ajuns la Picasso inca dar am inteles de la fete ca nu este un magazin ieftin, insa gasesti( sau ai sanse sa gasesti) materiale de calitate. Pisu_miau spunea undeva ca au si materiale de 2 milioane/metrul. Acum, presupun ca depinde ce material vrei si mai conteaza si de cat ai nevoie. Vorba lui pisu_miau: daca ai nevoie de 10 metri din acela de 2 mil/metrul mai bine cumperi rochia de la Demetrios, ca s-ar putea sa iesi chiar mai ieftin!

Mergi la inceput

Mi se pare cam mult 2 milioane de lei un metru de material.Rochita mea are bustul dintr-o dantela sau un material brodat si e cu bretelute , iar partea de jos este din tull.Cred ca pentru dublura o sa am nevoie de un material mat alb. Eu vreau de Picasso doar materialul pentru bust iar tull-ul il pot gasi si in alta parte mai ieftin , la fel si dublura.Iar pentru bust nu imi intra prea mult daca materialul este dublu-lat.Cred ca nu voi cheltui prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Ioana=Cristina, daca esti hotarata sa iti faci rochia, si mai ai si norocul sa o faci pe gratis, eu iti recomand cu caldura sa incepi sa umbli prin magazinele mentionate de fete(mai erau si altele in afara de Picasso) sa vezi daca gasesti ceva pe gustul tau si cam cat costa. Chiar daca este mai scumput materialul care iti place, e bine sa afli asta acum(mai strangi bani) decat in ziua in care il cumperi. Nu cred ca pierzi mai mult de o zi daca dai o raita pe la cele 4-5 magazine recomandate de fete. Inainte de asta ar fi bine sa vb cu matusa ta, sa-i arati modelul de rochie si sa-ti estimeze ea cam cat material ar intra si cam ce latime ar tb sa aiba. Asta cu latimea este f importanta pentru ca degeaba spui tu ca ai avea nevoie de cam atat material ca daca el trebuie pus pe nu stiu ce clini, estimarile tale nu se mai potrivesc. Dupa ce ai si aceste informatii purcede la drum si fa un studiu de piata!

Mergi la inceput

Dya , eu am estimat bugetul rochiei de 15 milioane si cred ca imi ajung. In plus, sunt realista si stiu ca nu voi merge sa-mi cumpar materialele fara "expertul familiei". Ea o sa mai vina de cateva ori in Bucuresti si o sa cautam impreuna. Ca doar e "mamicuta"mea si nu-si lasa ea fetita singura ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ioana07

Fetelor...vreti sa va spun un secret? Si rochitza mea este o "copie" dupa o rochie Demetrios... Originalul il puteti vedea aici http://www.demetriosbride.com/intl/index.php?page=collection_young_05 (este chiar prima rochie)
Stiu ca se spune ca o copie nu se compara cu originalul...dar in cazul meu a fost chiar invers... "Copia" me a iesit mult mai frumoasa!!! Asta...din punctul meu de vedere...

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Vedeti ca se poate....eu inca mai cred ca cineva imi poate face rochita pe care o doresc fara sa dau 1.200 de euro pe ea!

Stiu ca poate nu sunteti increzatoare dar uite Ioana e cel mai bun exemplu.........rochita e superba...eu zic ca e mai frumoasa decat originalul!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

tull-ul il pot gasi si in alta parte mai ieftin , la fel si dublura.Iar pentru bust nu imi intra prea mult daca materialul este dublu-lat.Cred ca nu voi cheltui prea mult.

[/quote]

ai grija ce tulle cumperi, poate gasesti tulle frantuzesc, din acela moale si fin, sau tulle cristal, cel care in lumina straluceste frumos, in orice caz vezi sa nu nimeresti unul tare si tepos . Te poti ghida dupa pret, ca sa fie bun trebuie sa fie dintr-un magazin bun si sa coste macar 200 000 lei/m . Tulle-ul este un material ieftin, in general, adika 200 000 este deja pretul pentru unul destul de bun, asa de-ala de marturii gasesti si in sam expo la 15 000 lei/m .
Daca vrei rochie stil princess vezi ca ai nevoie de :
1. cercuri f bune si solide
2. captuseala
3 . jupon
4. dublura de care ziceai si tu si care de obicei se face din satin sau tafta. A mea este din satin duchesse. Dublura conteaza mai mult decat iti imaginezi pentru ca in cazul in care este prea mata nu mai reuseste sa puna in evidenta asa bine voalul de deasupra, iar daca este prea stralucitoare dejail eclipseaza pe voal, trebuie sa fie dintr-un material destul de plin care sa nu se sifoneze .

Eu zic sa cauti bine in magazine caci daca nu dai bani decat pe materiale te poti incadra destul de bine in 15 000 000 lei .

Pisu_Miau
Mai am 3 zile
pana la nunta

Mergi la inceput

Thanks , pisu ! O sa mai astept cu materialele ca s-au epuizat stocurile . A fost Dya la Picasso si asa i-au spus ! Banuiesc ca si la celelalte magazine e la fel !

Mergi la inceput