Rochia de mireasa (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, nu va este frica sa riscati sa faceti o rochita care poate nu va iesi asa cum va doriti?Dc nu va avantajeaza in vreun fel?
Mie, sincer mi-a fost teama si de aceea am cautat.....mult......si am gasit ce-mi doream la Colectia Rosemarie!

BAFTA MULTA SI VA FELICIT PE CELE CARE AVETI ACEST CURAJ!

PUPICI!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Alyna24, nu-mi doresc deloc sa-mi fac rochia, tocmai pentru ca sunt cusurgioaica si as trai cu teama ca nu iese cum vreau eu. Tocmai d-aia nu ma reped sa-mi fac si caut in continuare sa cumpar. Dar daca nu gasesc nimic care sa-mi placa sau care sa nu coste peste 1000 euro(vezi Demetrios) pana la urma voi apela la croitoreasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Mie , sincera sa fiu nu mi-a placut deloc colectia Rosemarie , mai ales ca majoritatea rochiilor de acolo au tot felul de aplicatii pe care nu le suport.Nu-mi plac rochiile cu perlute si alte minuni. In plus , ca in modelele din revista am impresia ca fetele alea ar fi bagate in niste saci sau intr-o platosa ....parca nu stau bine rochiile alea pe ele.....Parerea mea !
Eu asa consider si nu vreau sa fiu dura cu voi , dar as vrea sa-mi acceptati parerea ca atare. Nu te poti in gustul omului !

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Ioana=CRistina, mama, Alyna24 nu ne-a zis sa ne cumparam rochii de la RoseMarie, ea ne-a dat un exemplu de "daca ai rabdare si cauti, pana la urma poti gasi ceva pe gustul tau" . Nici mie nu-mi plac rochiile cu aplicatii bogate dar nu vreau sa detaliez prea mult pe marginea unui model de rochi pt ca aici pe forum sunt si fete carora le place. Si nu vreau sa jignesc pe nimeni. La fel de bine si mie (care vreau o rochie cu cat mai putine aplicatii spre deloc) mi-ar putea spune cineva ca" ala-i furou nu rochie" si nu mi-ar pica bine. Hai sa ne limitam la ce ne place si ce nu ne place la modul general dar sa nu mai descriem jignitor anumite rochii pentru ca nimanui nu-i place sa fie caracterizat ca avand prost gust. si daca o luam pe partea asta in scurt timp nu vom mai descrie nici o rochie la acest topic de teama sa nu ne spuna cineva ca-i hidoasa.
pupici
Si ca sa citez din marii clasici in viata de aici de pe forum: nu poti sa te in gusturile nimanui!

Mergi la inceput

Eu am vrut doar sa spun ca fiecare e liber sa-si spuna parerea .In plus chiar n-am vrut sa jignesc pe numeni.Tocmai am precizat ca fiecare persoana are gustul ei (si aici Alinush ar trebui sa nu creada ca am ceva cu ea , Doamne fereshte !,si ii cer scuze daca s-a simtit lezata din cauza asta).Pur si simplu mi-am spus parerea MEA si atat.Ca poate altcineva ar crede acelasi lucru despre rochita mea , da nu-i poti da omului in cap pentru ce-i place sau ce nu-i place ! Cu atat mai mult cu cat in lumea asta nu exista oameni identici nici ca fizic , nici ca si comportament...
E ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Draga Ioana Cristina ( e valabil pentru toate fetele care sunt in cautare de rochii), am citit la inceputul forumului ca vrei sa pleci la Piatra Neamt sa-ti iei rochie de acolo, ca e mai ieftin. Nu stiu daca ai mai fost sau daca ai renuntat la idee, dar, fiindca esti din Bucuresti si drumul e lung pana la Piatra, iata cum am facut eu:
Fiind din Iasi, mi-a venit usor sa ma duc la Piatra si am fost chiar la Atelier Agnes Toma. Rochiile nu sunt mai ieftine, au acelasi pret ca in magazin, dar.....sunt mult mai multe modele. Mie mi-au pus in brate un ditamai catalogul cu modele si din anii trecuti si de anul asta; erau multe modele pe care noi nu le-am vazut prin reviste.
Eu am ales 4 dintre ele, am probat 3 ca unul nu il aveau si nu mi-a placut cum stateau pe mine. Si mi-a adus doamna care se ocupa de mine (nota 20!!) o rochie care era abia aparuta din fabricatie (nici tivul nu il avea bine cusut) si aia a fost!
Daca ai timp ( cu scuzele de rigoare, nu stiu cand ai nunta), cei de acolo iti fac ce model vrei tu...Si daca te uiti cum lucreaza....ai garantia ca va iesi excelent.
Asta a fost parerea mea. Eu iti urez multa bafta la cautari si nu te sfii sa incerci si rochii care la prima vedere nu prea se potrivesc...la mine asa a fost...si acuma nu-mi vine s-o dau ca asa de mult imi place, dar nu mai am unde s-o port

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Bravo Oana ! Acum hai sa-ti spun cum sta treaba....la mine soacra-mea s-a cam codit cand i-am zis de Piatra Neamt , desi ea a fost cea care imi facuse propunerea.Asa ca eu m-am enervat si am renuntat la idee ca doar nu stau sa ma milogesc de ea...Noroc ca o am pe matusa mea , adica pe mami-ca eu asa ii spun , ca sa rezolvam situatia. Mie nu-mi place genul asta de oameni care promit ceva si dupa aceea o dau la intors. Deja mi-a spus ca banii de verighete si de rochie sa ni-i strangem singuri.Deci ce puteam sa fac ? Multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa si ca pot sa rezolv eu niste treburi si iar ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat langa mine un barbat care sa ma inteleaga , pentru ca fara el....mi-ar fi greu , in conditiile in care doar el lucreaza.
Stii , nu spune nimeni ca sa stai sa primesti de la altii , dar daca tot a mancat un rahat , macar sa-l manance pana la capat.
Nu e un sfarsit de lume dar nu accept sa ma creada soacra-mea de parca as sta la mila ei sau sa faca ce vrea cu mine.
In plus am si eu parinti si poti sa-ti inchipui cum s-ar simti ai mei daca soacra-mea ar fi facut faza asta in fata lor.Ca doar si ai mei au muncit o viata si n-au primit nimic de la nimeni.
Asa ca , de ajuns la Piatra Neamt nu am cum sa ajung decat cu trenul , ceea ce deja este prea mult timp si prea multa oboseala.
Mersi mult de tot pt informatii , macar acum sunt mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Dragele mele mirese in cautare de rochitici,

Apropos de aplicatii si de prezenta sau absenta lor...eu cred ca rochia trebuie aleasa conform cu stilul nuntii, si atunci aplicatiile au sau nu au sens, absenta lor nu indica prezenta gustului estetic, si nici prezenta lor, e doar o chestiune de perspectiva . Niciodata nu se va potrivi o rochie de bal in stil baroc cu o nunta intr-un restaurant rustic sau la malul marii, insa acea rochie ar merge foarte bine cu o nunta romantica, intr-o gradina sau intr-un palat . Frumusetea consta in abilitatea de a combina toate elementele unei nunti astfel incat totul sa fie in completa armonie, nunta sa aiba un stil si mai mult, chiar o tema . Stilul nuntii noastre, de exemplu este romantic, iar tema principala este "basmul postmodern" ...eu cu rochie de printesa "batuta in pietre scumpe :)" si el cu un costum "morning suit" potrivit pentru membrii casei regale :P- asta e partea cu basmul, plus mii de detalii in aranjarea salii care tin de "nuntile imparatesti" asa cum sunt ele vazute de fetite cand sunt mici...sfesnic cu lumanari roz, arcada de flori din care curg panglici de organza si satin, drapaje de voal, pana si aranjamentele de masini sunt cu pietricele stralucitoare si voal...-partea cu postmodernismul tine de restaurant, de stilul arhitectural postmodern in care e construit...de exemplu are acoperis de sticla , nu are ferestre si nici usi :)

Ganditi-va bine la nunta in ansamblu si visati cat mai mult la ea, numai asa veti realiza ce va doriti de fapt .
Nimic nu este urat sau frumos in sine, este vorba de combinatiile in care apare . Organizarea unei nunti presupune multe, printre care scenaristica, scenografie, regie...chestii cu care eu de exemplu nu am nimic in comun (la modul ca nu am studii de asa ceva), dar asta nu m-a impiedicat sa visez...ceea ce va sugerez si voua.

V-am pupat!

Pisu_Miau
Mai am 2 zile
pana la nunta

Mergi la inceput

Multumim pentru cuvintele frumoase , visatoare Pisu !

Cristina&Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Ioana=CRistina, mama, Alyna24 nu ne-a zis sa ne cumparam rochii de la RoseMarie, ea ne-a dat un exemplu de "daca ai rabdare si cauti, pana la urma poti gasi ceva pe gustul tau" . Nici mie nu-mi plac rochiile cu aplicatii bogate dar nu vreau sa detaliez prea mult pe marginea unui model de rochi pt ca aici pe forum sunt si fete carora le place. Si nu vreau sa jignesc pe nimeni. La fel de bine si mie (care vreau o rochie cu cat mai putine aplicatii spre deloc) mi-ar putea spune cineva ca" ala-i furou nu rochie" si nu mi-ar pica bine. Hai sa ne limitam la ce ne place si ce nu ne place la modul general dar sa nu mai descriem jignitor anumite rochii pentru ca nimanui nu-i place sa fie caracterizat ca avand prost gust. si daca o luam pe partea asta in scurt timp nu vom mai descrie nici o rochie la acest topic de teama sa nu ne spuna cineva ca-i hidoasa.
pupici
Si ca sa citez din marii clasici in viata de aici de pe forum: nu poti sa te in gusturile nimanui!

ITI MULTUMESC MULT , DYADYA!
Insa nu ma super pe Ioana_Cristina!Eu am spus doar ca dc si cauti, gasesti ceea ce vrei fara sa risti sa ti-o faci si sa nu-ti placa!
Eu am gasit rochita visata:SIMPLA, FARA BRIZ-BRIZURI SI ALTE CELE!
Si dc nu credeti uitati-va la poze!
Nu fac nici reclama, pur si simplu am spus de unde am luat-o si gata!

PS:Sincer, rochiile de la Demetrios sau EDDY K sunt prea impopotanate fata de cele de la Sal.Gabriela.Mie imi plac lucrurile simple!
Si....pt fata care zicea ca rochitele nu stiu cum stau in fotografii pe manechine......sa ne fie cu iertare.....dar una e sa o probezi si una e sa te uiti la niste poze!
Parerea mea!
Scuze dc v-am suparat!
Pupici!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput