Rochia de mireasa (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

NITZUC cred ca materialul de care vb. este tafta..Se gaseste intr-o gramada de culori..nuante..sifonat sau nesifonat....Cum spuneam...CRED...

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

ia uite de ce nu mai scrie nimeni la MIresele 2005 .. , scriu aici, la rochite
Apropos de Creal Design, eu mi-am cumparat de-acolo rochia pt. cununie dar era putin mare la talie si mi-au strimtat-o. Ma gandeam ca o sa se cunoasca, dar nu, a fost foarte bine. Nu stiu cine mi-a facut asta, una dintre fetele de-acolo. Nu mi-au facut nici un fel de parere.

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Fetelor eu sunt de parere ca la Mariaj Lux oricine isi gaseste o rochita frumoasa si unele chiar foarte accesibile la pret.
Fetele de acolo chiar stiu cum sa faca o mireasa printesica.
Eu o recomand pe Stefi cu incredere, cred ca orice ii spuneti ea stie cu sa faca rochia potrivita pt voi.
Iar Natalia sta cu voi si modifica orice rochita dupa placul inimi
Eu zic sa incercati sa mergeti la ele, macar sa pt o idee de rochie si tot merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna miresuci eu sunt noua,dar imi fac curaj sa va scriu cateva randuri.In primul rand ma bucur ca v-am gasit si eu am nunta in 2006 pe 12 august aia civila a fost pe 27 iulie 2002.In ceea ce priveste rochia pentru mine a fost simpul mama mea are un magazin care se ocupa de asa ceva daca aveti nevoie de sugestii sau de cumparat rochii aduse din strainatate ma puteti contacta si va spun in privat unde este magazinul mamei si acolo puteti gasi modelele rochilor de la Demetrios,Clara Luna,La Sposa,Nuxial si multe altele care sunt pe piata italiana pe care i le trimit mamei semestrial respectiv cand apar cele 2 colectii ale anului.Ca sa va spun parerea mea personala despre croitorese sau asa zise designer sunt putine numarate pe degete care le fac cu adevarat bine.Si mama face de 15 ani asta dar recunoste mereu ca o rochie gata facuta este diferita fata de una facuta pe comanda.In fabricile din strainatate CTC sunt foarte riguroase si nu iese nici un produs cu defect din fabrica plus ca materialele sunt cu totul si cu totul diferite din p.d.v calitativ.In ceea ce priveste o firma nu spun numele din tara de la noi care vinde produse din afara nu sunt din adevaratele colectii in curs ale acelor firme ci din cele trecute..Daca aveti intrebari scrieti-mi in privat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitza25 spune:

quote:
Originally posted by Tizabela

Buna miresuci eu sunt noua,dar imi fac curaj sa va scriu cateva randuri.In primul rand ma bucur ca v-am gasit si eu am nunta in 2006 pe 12 august aia civila a fost pe 27 iulie 2002.In ceea ce priveste rochia pentru mine a fost simpul mama mea are un magazin care se ocupa de asa ceva daca aveti nevoie de sugestii sau de cumparat rochii aduse din strainatate ma puteti contacta si va spun in privat unde este magazinul mamei si acolo puteti gasi modelele rochilor de la Demetrios,Clara Luna,La Sposa,Nuxial si multe altele care sunt pe piata italiana pe care i le trimit mamei semestrial respectiv cand apar cele 2 colectii ale anului.Ca sa va spun parerea mea personala despre croitorese sau asa zise designer sunt putine numarate pe degete care le fac cu adevarat bine.Si mama face de 15 ani asta dar recunoste mereu ca o rochie gata facuta este diferita fata de una facuta pe comanda.In fabricile din strainatate CTC sunt foarte riguroase si nu iese nici un produs cu defect din fabrica plus ca materialele sunt cu totul si cu totul diferite din p.d.v calitativ.In ceea ce priveste o firma nu spun numele din tara de la noi care vinde produse din afara nu sunt din adevaratele colectii in curs ale acelor firme ci din cele trecute..Daca aveti intrebari scrieti-mi in privat!!!

Daca poti sa ne spui te rog adresa magazinului si daca se poate sa ne dai cateva preturi orientative ale rochiilor care se comercializeaza in magazin.

Iti multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Tizabela, daca vrei, treci la subiectul "Miresele anului 2006", acolo o sa gasesti mai mult interes si sigur o sa tabare fetele pe tine cu intrebari. Eu am fost miresica de 2005 dar intru des la cele 2006, ca ... asa imi place mie

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Dianette multumesc mult pentru sugestie!!!
Vulpita datele cereute am se le trimit in privat ca nu este normal sa le pun aici facnd publicitate oculta!
Un exemplu de rochie este aici:http://www.nuxial.it/source/scheda.asp?id=453054306 se vede si pretul la noi in magazin o gasesti la 500 de euro cu manopera in caz de modificari inclusa!Daca mergi pe pagina respectiva si clichezi unde este scris catalogo,abiti da sposa poti vedea intregul catalog si dupa aia ma intrebi la pret le gasesti la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by Tizabela

Dianette multumesc mult pentru sugestie!!!
Vulpita datele cereute am se le trimit in privat ca nu este normal sa le pun aici facnd publicitate oculta!
Un exemplu de rochie este aici:http://www.nuxial.it/source/scheda.asp?id=453054306 se vede si pretul la noi in magazin o gasesti la 500 de euro cu manopera in caz de modificari inclusa!Daca mergi pe pagina respectiva si clichezi unde este scris catalogo,abiti da sposa poti vedea intregul catalog si dupa aia ma intrebi la pret le gasesti la noi!

Tizabela, te rog activeaza-ti PM ca ma intereseaza si pe mine unde se afla magazinul de care vorbesti.

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Este deja activ nu inteleg de ce nu merge?
Oricum adresa mea este izabela83@inwind.it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Fetelor, cam cat mai e o rochie de mireasa acum? Pentru ca am nunta la anul la sf de iulie.
Una asa de pret mediu,( "cea mai frumoasa" obligatoriu ), dar nu de mari fitze....perle, cristale swarovski, ...nu asa ceva

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput