Rochia de mireasa (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by elara

Fetelor, cam cat mai e o rochie de mireasa acum? Pentru ca am nunta la anul la sf de iulie.
Una asa de pret mediu,( "cea mai frumoasa" obligatoriu ), dar nu de mari fitze....perle, cristale swarovski, ...nu asa ceva

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

rochite simple gasesti intre 500 ron (casa florenta de explu, si pana la 3000 ron-monica darie)...trebuie sa mergi tu sa vezi ce iti place si sa o ochesti pe cea mai frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

de la casa ioanin s-a gasit cineva sa-si cumpere rochia?...ca eu am probat una de acolo, care-mi venea fenomenal, da' parca nu sunt inca hotarata(poate ca a fost doar emotia de a proba prima rochie de acolo...)

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by moko

de la casa ioanid s-a gasit cineva sa-si cumpere rochia?...ca eu am probat una de acolo, care-vi veanea fenomenal, da' parca nu sunt inca hotarata(poate ca a fost doar emotia de a proba prima rochie de acolo...)

Salut!

S-a mai discutat in capitolele trecute despre casa Ioanin din Cocor . Au finisaje proaste si nu prea asculta de ce le zici daca e vba de modificari .
Sunt faine trenele alea la croiala....dar cam atat din pacate, ca sa nu mai spun ca au aceleasi modele de anul trecut din iarna...
Broderiiile nu le au decat dintr-un singur fel...materialele slabute .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

quote:
Originally posted by moko

de la casa ioanid s-a gasit cineva sa-si cumpere rochia?...ca eu am probat una de acolo, care-vi veanea fenomenal, da' parca nu sunt inca hotarata(poate ca a fost doar emotia de a proba prima rochie de acolo...)

si eu tot de acolo am probat prima rochie ... si am avut asa o "traire" ... Si beby al meu la fel ! (pe urma ne-am obisnuit )

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

Am fost chiar ieri la Ioanin si ... am fost SUPER DEZAMAGITA . Nu vreau sa jicnesc pe nimeni , dar ce am vazut acolo pur si simplu m-a dezamagit profund. Nu va mai spun cum m-am uitat de nush'cate ori la pretzuri pt ca nu-mi venea a crede ca exista si rochii de mireasa la 2 milioane bucata!!! Pe cuvant! Iar cea mai scumpa era 11.800.000 in conditziile in care avea DITAMAI trena. Nu sunt eu pretentioasa, chiar nu vreau rochie scumpa, dar nici chiar asa ... Adica preturile alea erau de toata jena, dovada ca materialul e sub orice critica ( nu ca nu s-ar fi si vazut asta ) iar finisajele ... nu mai zic ... cusaturi cretze ... etc
Nu mai spun nimic pt ca, repet, nu vreau sa supar pe cineva care chiar agreaza rochitzele de acolo, dar asa cum se stie, gusturile nu se discuta!!!

Pup la fete cucuiete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

A! Si am uitat ceva: paiete, margele ... MULTE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

quote:
Originally posted by elara

Fetelor, cam cat mai e o rochie de mireasa acum? Pentru ca am nunta la anul la sf de iulie.
Una asa de pret mediu,( "cea mai frumoasa" obligatoriu ), dar nu de mari fitze....perle, cristale swarovski, ...nu asa ceva

rochite simple gasesti intre 500 ron (casa florenta de explu, si pana la 3000 ron-monica darie)...trebuie sa mergi tu sa vezi ce iti place si sa o ochesti pe cea mai frumoasa

Tot la Florentza, gasesti si la 4.200.000, pe Lipscani si stradutele de langa, sunt chiar mai ieftine...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Capitolul 10

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput